Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Paardodu r16 5*98
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Paardodu r16 5*98 
Paardodu vai mainu pret lielaakiem 5*98. Originaalie Momo r16 diski ar labaam vissezonas riepaam. Cena 160ls!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
cik lielākus gribi?

17. Ronal der?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Principaa prasaas uz 18 vai 19 :/

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Bobijs Shaaveeja Kungs rakstīja:
Principaa prasaas uz 18 vai 19 :/

Manai 156tai ir R18. Tā ir KOMA, jo Tu jūties labi tikai tad, kad uz mašīnu skaties no ārpuses. Braucot, tas ir viens saspringums un nevar novērst acis no ceļa, lai neiebrauktu kaut kādā bedrē. Visu laiku jādomā - braukt, nebraukt, braukt, nebraukt pa Baroneni. A uz Baronenes nav korķu un tas ir mazohisms - mašīnas dēļ izvēlēties ceļus. Pāri Brassas tiltam arī nevar normāli pārbraukt - jāvelkās lēnām pāri, kā kaut kādai nelaimes čupai, visiem pa apsmieklu. No rīta atbrauc uz darbu un garīgais jau sabojāts, jo uz auto stāv nepareizi izvēlēti rati mūsu ceļiem. Ziemā uz manas Alfas stāv R17 - tā ir maximālā robeža priekš 156tās.

A R19 uz 156tās jāliek tikai tad, ja pie mājas nav kur malku turēt. 156tā ar R19, kā šķūnīts, kalpos labi.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
+1, man gan 166tā, bet jūtos līdzīgi. NAV man tādu ceļu, kur normāli pārvietoties ar R18. Mad

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
155 uz 17 diskiem šausmas !!!!!!!!!!!!!!!!
domāju ka 156 uz 17 ir maksimums , daudz maz ikdienas lietošanai

Bet kas mani pārsteidza - Lex is250 pa ziemu iepirku 18 vasarai, ar lielām šaubām vai būs labi
Un ir ideāli !!!!!!!!!!!
starpība ar 17 minimāla,  diskomfora nekāda, ne uz Barona ielas, ne uz Gaisa tilta.
Sēdēju domāju kāpēc , man liekas, ka iemesls ir svara sadalijums , Lexim uz priekšu ir tikai 50 % svara nevis 60 %  kā 156 alfai Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Domāju, ka tā šķirba ir piekarē...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Gunča rakstīja:
Domāju, ka tā šķirba ir piekarē...

+100
156 arī uz R15 ir asāka/cietāka nekā lexis uz R17 Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu nez, sagribējuši limuzīnus, kas bedres nejūt, bet līkumos nešķobās...
Ar GT uz 18 collīgajiem nav nekādu problēmu pārbraukt ne Brasas tiltam, ne Gaisa tiltam.
Jā, drusku kratās, bet mazliet palielinot ātrumu, kratīšanās frekvence palielinās tiktāl, ka riteņi nepaspēj izlēkāt visu amplitūdu. Lielākās bedrēs (piemēram, iegrimušās akās) sit cauri, skaņa briesmīga, bet tajās pašās bedrēs arī 155ajai ar 16 collu riteņiem sit cauri.
Plauktus unkoturvēl tāpat jāmaina regulāri, vienalga, vai 17,vai 18 collu diski. Patiesībā,neatceros,kad pēdējo reizi remontēju piekari (Vilson, kad Tu tos Powerflekšus man saliki?), ja neskaita, ka šobrīd MM jau jau gandrīz nedēļu regulē savirzi, bet tur citas vainas.
Vārdu sakot, vajag pareizu (piemērotu) spiedienu riepās un riepas izvēlēties ne germanstyle, tad arī var pabraukt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:
Nu nez, sagribējuši limuzīnus, kas bedres nejūt, bet līkumos nešķobās...
Ar GT uz 18 collīgajiem nav nekādu problēmu pārbraukt ne Brasas tiltam, ne Gaisa tiltam.
Jā, drusku kratās, bet mazliet palielinot ātrumu, kratīšanās frekvence palielinās tiktāl, ka riteņi nepaspēj izlēkāt visu amplitūdu. Lielākās bedrēs (piemēram, iegrimušās akās) sit cauri, skaņa briesmīga, bet tajās pašās bedrēs arī 155ajai ar 16 collu riteņiem sit cauri.
Plauktus unkoturvēl tāpat jāmaina regulāri, vienalga, vai 17,vai 18 collu diski. Patiesībā,neatceros,kad pēdējo reizi remontēju piekari (Vilson, kad Tu tos Powerflekšus man saliki?), ja neskaita, ka šobrīd MM jau jau gandrīz nedēļu regulē savirzi, bet tur citas vainas.
Vārdu sakot, vajag pareizu (piemērotu) spiedienu riepās un riepas izvēlēties ne germanstyle, tad arī var pabraukt.

a tu nosēdini to savu GT tā,lai viņš uz tiem R18 izskatās smuki un tad mēs ar tevi parunāsim Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:

a tu nosēdini to savu GT tā,lai viņš uz tiem R18 izskatās smuki un tad mēs ar tevi parunāsim Wink

nono Es jau tāpat bieži vien nevaru normāli ar priekšu pie borta noparkoties (tās gumijas ļerpatas ķeras) un pa mežu braucot purns ķeras tā, ka restes birst ārā.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:
vilsons rakstīja:

nono Es jau tāpat bieži vien nevaru normāli ar priekšu pie borta noparkoties (tās gumijas ļerpatas ķeras) un pa mežu braucot purns ķeras tā, ka restes birst ārā.

šito slimību-parkošanos pie borta ar pr.bamperu var ļoti vienkārši izārstēt.man bračiņš tā izārstējās kad vienreiz ziemā ar savu alfonu pieparkojās pie borģūra,bampers sašķīda gabalos.tagad pie borģūrām parkojas ar distancīti.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man R19 un vispar uz bedrem neskatos  naac

Ar 156 pat ar R17 jau ljoti bistami braukat, visus (!) diskus taisnoju katru gadu Sad bet nu sorry, vadamiba bija uber alles un autinjsh turejas uz celja ka pielipinats

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Man R19 un vispar uz bedrem neskatos  naac

Ar 156 pat ar R17 jau ljoti bistami braukat, visus (!) diskus taisnoju katru gadu Sad bet nu sorry, vadamiba bija uber alles un autinjsh turejas uz celja ka pielipinats

Es esmu secinājis, ka diskus taisnot ir lētāk kā pirkt riepas pēc pārsišanas, tāpēc riepās iepūšu mazliet vairāk gaisu.
Šopavasar viens disks izrādījās ieplaisājis,bet arī ar visu metināšanu tas prieks izrādījās lētāks par vienu jaunu riepu (18collu diskam)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:
Es esmu secinājis, ka diskus taisnot ir lētāk kā pirkt riepas pēc pārsišanas, tāpēc riepās iepūšu mazliet vairāk gaisu.
Šopavasar viens disks izrādījās ieplaisājis,bet arī ar visu metināšanu tas prieks izrādījās lētāks par vienu jaunu riepu (18collu diskam)

Man ar tam riepam ljoti lidzeja Kasko Smile

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration