Šodien kaut kā intresanti ģen.siksna nolidoja. Griezu arā no stāvietas, ka jūtu stūre cieta. Izkāpu laukā un protams siksna mētājās uz asfalta, bet skatu, ka viss OK un siksna kāda bij tāda arī ir. Iemetu mašīnā un braucu uz pacēlāja skatīt kas pa vainu. Beigās skatos ruļļi ir kārtībā kāpēc nolidoja nezinu uzlieku atpakaļ un viss strādā un braucu tālāk
Laikam tomēr ar siksnu viss bija slikti, šodien tā sadlījās pa sastāvdaļām Kaut vizuāli likās OK
Pievienojies: 31 May 2011
Komentāri: 21
Atrašanās vieta: Cēsis
Man ar vakar siksna sadalījās uz pusēm,sanāca divas šauras siknas:D
Laikam pa lielu uzlikta 6PK 1863 (1,9 JTD),ieslēdzot kondicionieri sikna sāk lēkāt un berzējas pret augšu.
Pievienojies: 31 May 2011
Komentāri: 21
Atrašanās vieta: Cēsis
Sveiki!
Man baigā problema - pzuda sajūgs.Nesledzas vairs ātrumos,ar spēku ielieku pirmajā(ar lielu spēku ) un tad tapat otrajā..trešais ceturtais un piektai nedaudz vieglak
Man interesētu,kas un cik izmaksās..
Paldies
Ps Alfa Romeo 1.9 JTD (1999)
Sveiki!
Man baigā problema - pzuda sajūgs.Nesledzas vairs ātrumos,ar spēku ielieku pirmajā(ar lielu spēku ) un tad tapat otrajā..trešais ceturtais un piektai nedaudz vieglak
Man interesētu,kas un cik izmaksās..
Paldies
Ps Alfa Romeo 1.9 JTD (1999)
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās