Autors |
Ziņojums |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
izņemta autobusa pietura un/vai noīsināts trases posms ar 180° elkoni ļautu smagmotoriem izpausties vairāk...
_________________ in Busso we trust...
|
Mon Jun 20, 2011 12:11 pm |
|
 |
lāča_kungs
Member of

Pievienojies: 04 Sep 2007
Komentāri: 2329
|
Izņemt S līkumus taisnes galā, izņemt autobusa pieturu, bet atstāt aso/lēno vidusi. Ir gan telpa, kur izpausties, gan līkumi, kur savākties
_________________ i never finish anythi
|
Mon Jun 20, 2011 12:21 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
lāča_kungs rakstīja:Izņemt S līkumus taisnes galā, izņemt autobusa pieturu, bet atstāt aso/lēno vidusi. Ir gan telpa, kur izpausties, gan līkumi, kur savākties
Es pret. Tīri no drošības viedokļa. Ja atmiņa neviļ, tad kādreiz tā S-nieka taisnes galā nebija. Tad arī ar 166 nonācu bītami tuvu dīķim  Vārdu sakot, ātrums varētu būt mazliet par lielu. Man personīgi reāli traucē tikai tas atpakaļejošais līkums pa vidu. Nu un vēl pavisam šiki būtu laist taisnes šajā galā pa ovālu, nevis s-nieku.
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Mon Jun 20, 2011 12:26 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:altez rakstīja:Kurš šogad varētu muurim sastādīt cienīgu konkurenci, m?
nu... es nakamaja posma esmu nolemis gazt muri soreiz isti nesanaca 
Es arī. Bet... vajag riepas. Diezgan skaidrs, ka savā braukšanā uzlabot neko vairs nevaru. Vai varbūt ari varu, bet nezinu, ko. GTA ar riepām noteikti iet 3-niekā. Kaut kas būs jāizdomā
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Mon Jun 20, 2011 12:30 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Oga rakstīja:lāča_kungs rakstīja:Izņemt S līkumus taisnes galā, izņemt autobusa pieturu, bet atstāt aso/lēno vidusi. Ir gan telpa, kur izpausties, gan līkumi, kur savākties
Es pret. Tīri no drošības viedokļa. Ja atmiņa neviļ, tad kādreiz tā S-nieka taisnes galā nebija. Tad arī ar 166 nonācu bītami tuvu dīķim Vārdu sakot, ātrums varētu būt mazliet par lielu. Man personīgi reāli traucē tikai tas atpakaļejošais līkums pa vidu. Nu un vēl pavisam šiki būtu laist taisnes šajā galā pa ovālu, nevis s-nieku.
S-nieku starta finiša taisnes galā vajag un pa ovālu atlikt (tas palīdzēs noturēt pasākumu "droša ātruma" robežās
Ja izņem "autobusa pieturas kabatu", līdz dīķim vienalga ir labs gabals ko dzēsties ja tas ir sanācis par lielu, lai iegrieztu tajā atpakaļejošajā līkumā...
Un tas elkonis ir baisi lēns...
|
Mon Jun 20, 2011 12:35 pm |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
palaidniex rakstīja:Oga rakstīja:lāča_kungs rakstīja:Izņemt S līkumus taisnes galā, izņemt autobusa pieturu, bet atstāt aso/lēno vidusi. Ir gan telpa, kur izpausties, gan līkumi, kur savākties
Es pret. Tīri no drošības viedokļa. Ja atmiņa neviļ, tad kādreiz tā S-nieka taisnes galā nebija. Tad arī ar 166 nonācu bītami tuvu dīķim Vārdu sakot, ātrums varētu būt mazliet par lielu. Man personīgi reāli traucē tikai tas atpakaļejošais līkums pa vidu. Nu un vēl pavisam šiki būtu laist taisnes šajā galā pa ovālu, nevis s-nieku.
S-nieku starta finiša taisnes galā vajag un pa ovālu atlikt (tas palīdzēs noturēt pasākumu "droša ātruma" robežās
Ja izņem "autobusa pieturas kabatu", līdz dīķim vienalga ir labs gabals ko dzēsties ja tas ir sanācis par lielu, lai iegrieztu tajā atpakaļejošajā līkumā...
Un tas elkonis ir baisi lēns...
Muļķības!!
Kurš jums liek dzēsties līkumā?
Sabremzējas taisnītē un droši izbrauc līkumu
"autobusa pietura" galīgi nav tas elements, kas traucē trases konfigurāciju
Visvienkāršāk ir kādam aizbraukt uz "nelegālo trenniņu" un noprovēt kas un kā
|
Mon Jun 20, 2011 12:52 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
autobusa pietura traucē lielmotoriem
|
Mon Jun 20, 2011 12:56 pm |
|
 |
Integra
Pievienojies: 10 Aug 2009
Komentāri: 236
Atrašanās vieta: Tur kur asfalts
|
180 pa vidu traucee visiem ?
|
Mon Jun 20, 2011 1:02 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Integra rakstīja:180 pa vidu traucee visiem ? 
maz un bezmotoriem traucē mazāk...
|
Mon Jun 20, 2011 1:16 pm |
|
 |
panda
Pievienojies: 01 Aug 2008
Komentāri: 64
|
Dīvaini  mani nekas netraucē
|
Mon Jun 20, 2011 1:31 pm |
|
 |
RA
Pievienojies: 27 Apr 2010
Komentāri: 311
Atrašanās vieta: Ogre
1996 Alfa-Romeo 146
|
|
Mon Jun 20, 2011 2:28 pm |
|
 |
Norkis
Pievienojies: 27 Oct 2006
Komentāri: 968
Atrašanās vieta: Saulkrasti
2011 Alfa-Romeo Giulietta
|
palaidniex rakstīja:Norkis rakstīja:Motors pārkrāmēts, sēņojot iebraukts, trasē kopā ar iesācējiem notestēts. Nākamajā posmā varēs gāzt kopā ar ar pārējiem.
Rezultāts braucot taupot motoru ir OK. Pagājušo gadu izspiedu 1'05.676 šogad 1' 05.496.
Varbūt palikt pie iesācējiem, dabūšu kopvērtējumā 1. vietu?
Redzēji bildi, kurā man nācās autobusa pieturas ieejā kraut juzā, lai nesadārdzinātu pasākuma izmaksas? 
Baigi grūti skatīties tahometrā lai apgriezieni neskrien pāri 4000 un nepārtrauktu pārslēgt ātrumus, tajā pieturā arī gandrīz arī neapstājos, tikko pārslēdzies un jau atkal jābremzē. Nevarēju vēl dzīt dzinēju līdz slēdzas ierobežotājs.
|
Mon Jun 20, 2011 7:45 pm |
|
 |
|