Autors |
Ziņojums |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
pohas...bet nu jau eju lāpīties!
aleluja!
lai visiem priecīgs prāts!
_________________ dejojam dizko!
|
Sat May 28, 2011 12:00 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
dzintis rakstīja:c kategorijas saprotu, ka tev nav....jo ugunsdzēsējiem tad sen jau nebūtu mašīnas...
pagaidam nav  bet ir plana un tas man netrauce ierubit mirgalkas un braukt
p.s man ar baiga poha un iesu lapities
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Sat May 28, 2011 12:13 pm |
|
 |
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
petjka rakstīja:palaidniex rakstīja:gan Tutolli, gan arbas kaitinātāji ir visai kaitinoši...
mhmm, vai tad nav tā kā ikarusam ir jāpārliecinās ka tu laid
Vismaz kaukad ļoooti sen kad liku tiesības tā bija. Nez kā tas būtu praksē- attaisu logu un pamāju ar karodziņu= es laižu Tevi
ar ikarusiem ir tā, ka pilsētās, tad kad viņi ieslēdz kreiso pagriezienu, tev viņi ir jāpalaiž. Laukos (ārpus apdzīvotām vietām) viņiem visi ir jāpalaiž.
|
Sat May 28, 2011 12:21 pm |
|
 |
tomtom
Pievienojies: 25 Nov 2010
Komentāri: 160
Atrašanās vieta: Rīga
1998 Alfa-Romeo 156
|
Bļ*ģ,vakar alfons palika bez ģenerātora siksnas kā rezultāta arī paliku ielas malā bez elektrības! Paldies Redline par palīdzību!
|
Thu Jun 09, 2011 11:31 am |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
šonedēļ sieva pa māju, es izdomāju attiecīgi aizšaut pusdienās. Piebraucu, lēnām velku nost ķiveri, cimdus. Skatos vecene kkāda skrien pa ielu un tā it kā baigi pa tēmu ieskrien mūsu kāpņu telpā. Vecene neredzēta, bet nu mazums kas...
Eju iekšā, a šī tuprat pie durvīm mīž. Vecene riktīgi sadzērusies, purns tāds aizpampis , apdauzīts nodzerts
Nemogla sģeržatsa, izveņiķe...
Ko ar tādu dzīvnieku darīt ?
Es apstulbu, precīzāks būtu termins - axujel. negribēju rokas smērēt (cimdus biju jau atstājis mocī), vienbrīd padomāju, ka derētu viņu izvārtīt pa to mīzalu peļķi, bet nu higiēnisku apsvērumu vēļ nesāku...
Gomoseki kaimiņi, nejēdz kārtīgi ārdurvis aiztaisīt
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Wed Jun 15, 2011 2:45 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
NIKSONS rakstīja:šonedēļ sieva pa māju, es izdomāju attiecīgi aizšaut pusdienās. Piebraucu, lēnām velku nost ķiveri, cimdus. Skatos vecene kkāda skrien pa ielu un tā it kā baigi pa tēmu ieskrien mūsu kāpņu telpā. Vecene neredzēta, bet nu mazums kas...
Eju iekšā, a šī tuprat pie durvīm mīž. Vecene riktīgi sadzērusies, purns tāds aizpampis , apdauzīts nodzerts
Nemogla sģeržatsa, izveņiķe...
Ko ar tādu dzīvnieku darīt ?
Es apstulbu, precīzāks būtu termins - axujel. negribēju rokas smērēt (cimdus biju jau atstājis mocī), vienbrīd padomāju, ka derētu viņu izvārtīt pa to mīzalu peļķi, bet nu higiēnisku apsvērumu vēļ nesāku...
Gomoseki kaimiņi, nejēdz kārtīgi ārdurvis aiztaisīt 
|
Wed Jun 15, 2011 3:31 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
es reiz autobusa pieturaa redzeeju kaa viena vecene apseezjas uz taas betona misenes un miizj. es toreiz taads gurkjis biju, ka samulsu
|
Wed Jun 15, 2011 7:47 pm |
|
 |
kurbel
Pievienojies: 17 Apr 2007
Komentāri: 1648
Atrašanās vieta: Carnikava
|
ka jupis! un kapeec kaapnjutelpaa????? ielien kruumos!
|
Wed Jun 15, 2011 7:50 pm |
|
 |
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
NIKSONS rakstīja:Es apstulbu, precīzāks būtu termins - axujel. negribēju rokas smērēt (cimdus biju jau atstājis mocī),
Kajas tev tachu bija apautas...
|
Thu Jun 16, 2011 9:26 am |
|
 |
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Alsi rakstīja:NIKSONS rakstīja:Es apstulbu, precīzāks būtu termins - axujel. negribēju rokas smērēt (cimdus biju jau atstājis mocī), Kajas tev tachu bija apautas... 
Cilvēkveidīgam radijumam spert nebiju gatavs. Kājās bija motozābaki, imho būtu neproporcionāls damage
Lai gan tagad sāk likties, ka varbūt arī vajadzēja
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Thu Jun 16, 2011 9:29 am |
|
 |
knauķītis
Pievienojies: 04 Nov 2009
Komentāri: 63
|
|
Thu Jun 16, 2011 10:20 am |
|
 |
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
knauķītis rakstīja:NIKSONS rakstīja:Alsi rakstīja:NIKSONS rakstīja:Es apstulbu, precīzāks būtu termins - axujel. negribēju rokas smērēt (cimdus biju jau atstājis mocī), Kajas tev tachu bija apautas... 
Cilvēkveidīgam radijumam spert nebiju gatavs. Kājās bija motozābaki, imho būtu neproporcionāls damage
Nu, nu, sieviete tomēr. Nav brīv roku pacelt, kur nu vēl zābaku! 
Tas ka tas radijums tupus mīž, nenozīmē, ka viņa ir sieviete.
Esmu par koncentrācijas nometnēm. sabiedrības atkritumiem nav jādzīvo līdzcilvēku vidū
|
Thu Jun 16, 2011 10:23 am |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
knauķītis rakstīja:NIKSONS rakstīja:Alsi rakstīja:NIKSONS rakstīja:Es apstulbu, precīzāks būtu termins - axujel. negribēju rokas smērēt (cimdus biju jau atstājis mocī), Kajas tev tachu bija apautas... 
...var un vajag, nu labi, pa ģīmi jau nespertu, bet sulīga pendele par ļaunu nenāktu...
|
Thu Jun 16, 2011 10:23 am |
|
 |
knauķītis
Pievienojies: 04 Nov 2009
Komentāri: 63
|
ralfins rakstīja:knauķītis rakstīja:NIKSONS rakstīja:Alsi rakstīja:NIKSONS rakstīja:Es apstulbu, precīzāks būtu termins - axujel. negribēju rokas smērēt (cimdus biju jau atstājis mocī), Kajas tev tachu bija apautas... 
...var un vajag, nu labi, pa ģīmi jau nespertu, bet sulīga pendele par ļaunu nenāktu...
A ko darīt ar tām mamašām un viņu cukurdupšiem, kas dienas laikā, ejot pa pilsētas centru, ļauj bērnam mīzt turpat uz ielas, pat neieejot krūmos? Tādi izaugs un turpinās mīzt visur, kur ienāk prātā.
|
Thu Jun 16, 2011 10:26 am |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
šitai lietai ir divi gali
ko darīt asr to sīko, kas grib mīzt, bet tualetes ta nav ?????
LAbāk mīzt uz ielas, nekā iet kāpņu telpā  
_________________ es atgriezos 3 x
|
Thu Jun 16, 2011 10:38 am |
|
 |
|