Autors |
Ziņojums |
murphy
Pievienojies: 31 Jul 2006
Komentāri: 982
|
Mjā, skatos te visi tādi grāmatu lasītāji, ka prieks.
Es neko vairāk kā biznesa menedžmenta un tamlīdzīgus brīnumus neesmu saņēmies lasīt. Laikam kaut kas jādara lietas labā  Bet tā izvēle tik liela, ka nezin no kura gala ķerties klāt
_________________ Ex 156 2.0TS Selespeed
|
Thu Jun 09, 2011 6:03 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
murphy rakstīja:Mjā, skatos te visi tādi grāmatu lasītāji, ka prieks.
Es neko vairāk kā biznesa menedžmenta un tamlīdzīgus brīnumus neesmu saņēmies lasīt. Laikam kaut kas jādara lietas labā Bet tā izvēle tik liela, ka nezin no kura gala ķerties klāt 
Es arī domāju beidzot ābeci iepirkt
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Thu Jun 09, 2011 6:08 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
saciet uz poda sezot ar gaisa atsvaidzinataja instrukciju!
|
Thu Jun 09, 2011 6:16 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
+1 elbee
vasser klozet ir lasiishanas pirmsaakums - man pat atejaa ir zjurnaalu plaukts  nopietni. seedi un skjirsti, kameer ieliipi brillee!
es nekad neesmu sevi uzskatiijis par paarlieku lasiitaaju. pat, godiigi sakot, nelasiiju itin nemaz - pat obligaato literatuuru skolaa, jo man viegla galva un meele pareizaa vietaa. laikam
mani lasiit iemaaciija sieva, kas gramaatas lasa tik aatri, ka es nespeeju sekot liidzi un vinaj man iesaka ko lasiit - vinja zin manu gaumi ljoti labi. un ja runaajam par spec literatuuru - mana topa augshgalaa ir sprancmanja logjistika, levinsona the box un cita literatuura, kas saistiita ar transportu, logjistiku un logjistikas transporta vieniibaam. katrs pa savam juuk praataa!
|
Thu Jun 09, 2011 11:27 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
Trax rakstīja:+1 elbee
vasser klozet ir lasiishanas pirmsaakums - man pat atejaa ir zjurnaalu plaukts nopietni. seedi un skjirsti, kameer ieliipi brillee!
es nekad neesmu sevi uzskatiijis par paarlieku lasiitaaju. pat, godiigi sakot, nelasiiju itin nemaz - pat obligaato literatuuru skolaa, jo man viegla galva un meele pareizaa vietaa. laikam
mani lasiit iemaaciija sieva, kas gramaatas lasa tik aatri, ka es nespeeju sekot liidzi un vinaj man iesaka ko lasiit - vinja zin manu gaumi ljoti labi. un ja runaajam par spec literatuuru - mana topa augshgalaa ir sprancmanja logjistika, levinsona the box un cita literatuura, kas saistiita ar transportu, logjistiku un logjistikas transporta vieniibaam. katrs pa savam juuk praataa!
pie šitā čaļa savulaik konteinerus un noliktavas zīmējām  interesants un ar labu humora izjūtu apveltīts, taču lekcijas gan bija visu laiku garlaicīgākās
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Thu Jun 09, 2011 11:32 pm |
|
 |
Trax
|
es uzskatu, ka maacos labi (videejais 8,6), bet vinsh manu darbu veerteeja 3 kursaa apmeeram shaadi: labdien, profesora k-gs, atnesu darbu. (paskataas) varu piedaavaat 4 balles. nih..kaa luudzu? 4 balles un skjiramies kaa draugi. nu, bljin, vecais galiigi saeedies senes tanii dienaa biaj laikam
|
Thu Jun 09, 2011 11:38 pm |
|
 |
Biker
Member of

Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
2004 Alfa-Romeo GT
|
Nr.7 rakstīja:Trax rakstīja:+1 elbee
vasser klozet ir lasiishanas pirmsaakums - man pat atejaa ir zjurnaalu plaukts nopietni. seedi un skjirsti, kameer ieliipi brillee!
pie šitā čaļa savulaik konteinerus un noliktavas zīmējām interesants un ar labu humora izjūtu apveltīts, taču lekcijas gan bija visu laiku garlaicīgākās 
+10000
_________________ Mūsu klienti brauc! http://auto-apkopes-serviss.lv
|
Fri Jun 10, 2011 6:10 am |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Mazliet jāuzfrišina topix
1. Jaunais Grišams – šantāža. Kā vienmēr -  advokāti, spraigs sižets, viegli lasās. Normāla sēnala
2. Izrādās, ka nebiju lasījis “uz kraujas rudzu laukā”. Nesapratu, kāpēc Selindžers ir tik populārs rietumos un kāpēc viņu lika lasīt cccp
3. biju pārliecināts, ka esmu izlasījis visus Heilija romāniņus. Bet tad atklājās, ka “viesnīca” tomēr nav lasīta. Pasaka garīgi atpalikušām mājsaimniecēm
4. Tagad lasu Miša atmiņas - “Hitlera adjutants, sakarnieks, miesassargs”. Forši uzrakstīts, viss tā diezgan mīlīgi pasniegts. Kam interesē vēsture – iesaku
5. Rindā stāv Dr. Hausa “ieroču tirgonis”
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Sun Sep 11, 2011 10:03 pm |
|
 |
Trax
|
piekrītu Niksonam - tpikam prasījās jaunas asinis. Kādu laiku nebiju ķēries klāt literatūrai, bet tikko sāku lasīt Heilija Stiprās zāles. Kopš pats esmu farmācijā - interesantāk lasīt
|
Sun Sep 11, 2011 10:19 pm |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
Pedejas 2 izlasiitaas:
Richard Hammond - My story - Par vinja mega crash. Rakstits vinja piedzivotais un vinja sievas. Sava zinja interesanti bish palasiit par to virtuvi, ne taa, ka Wow!
Ben Elton - Meltdown - Tieshaam labs gabals par kriizi anglijaa 2008/2009 gads. Par strauju kaapienu finansees pirms tam un par ieberzienu ar nekustamajiem ipashumiem peec tam. Mazliet par politiku un bankaam. Rekomendeeju!
|
Tue Nov 22, 2011 11:38 am |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Pa krismām uzvedos godīgi - laiks bija tāds, ka arā iet negribējās
Izlasiju 2 skandināvu krimiķīšus
Atriebes dieviete un sieviete būrī
Abi diezgan smagā formā sahaltūrēti, bet neko - lasīt var
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Tue Dec 27, 2011 12:28 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
Kādam nav mājās lieks Šveika izdevums ?
Ļoti labprāt iegādātos savā īpašumā
_________________ es atgriezos 3 x
|
Fri Jun 22, 2012 6:46 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
arba rakstīja:Kādam nav mājās lieks Šveika izdevums ?
Ļoti labprāt iegādātos savā īpašumā
uzmetisu aci, man skiet ka bija
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Fri Jun 22, 2012 7:23 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
uzmet gan  
_________________ es atgriezos 3 x
|
Fri Jun 22, 2012 7:24 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
arba rakstīja:uzmet gan   
izskatas ka nav  rit japamekle citigak  kaut ka stav prata ka bija 2 dalas  atceros ka skolas laika lasiju  var jau but ka kaut kad sen kadam ir iedots un ta ari aizcelojusi
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Fri Jun 22, 2012 7:37 pm |
|
 |
|