Varētu kāts palīdzēt man būtu nepieciešam bilde vai perfekti būtu manuals Alfa Romeo GTV 2.0 Twins spārk , norāvām zobsiksnu bet tur uz viena zobrata nav atzīmes tagad gribētos info prims liekam kopā paldies iepriekš
Varētu kāts palīdzēt man būtu nepieciešam bilde vai perfekti būtu manuals Alfa Romeo GTV 2.0 Twins spārk , norāvām zobsiksnu bet tur uz viena zobrata nav atzīmes tagad gribētos info prims liekam kopā paldies iepriekš
16v TS zobsiksna jālieka ar sadalenes fiksatoriem...
Pievienojies: 26 Nov 2009
Komentāri: 664
Atrašanās vieta: Riga
runge rakstīja:
Nu jā bet , vvienam sadalenes zobratam ir metka otram nav kā zināt kā otru nolikt ?
jā, tos stāstus par TS motoru zobsiksnu maiņām te forumā un netā vispār varētu daudz atrast...
Man jau arī liekas, ka jāvar nomainīt bez tiem visiem fiksātoriem, pie nosacījuma, ja pirms tam ir bijusi uzlikta pareizi,
bet nu, ja jau ir norauta nost, tad gan laikam nav citu variantu kā ņemt pēc grāmatas ar sadaleņu fiksatoriem.
Ar šo laikam ar ir pateikts viss. Bez tooļiem liekot var nokļūdīties arī par ļoti mazām vienībām. Itkā jaun nekas, laimīgi ka vārstus nesaloka un brauc, bet auto ta neiet tā kā tam vaidzētu iet.
Njā tika iepirkti spec instrumenti Bez tiem ļoti sarežģiti uzlikt bet nav neiespējami .
skaidrsa, ka nev neiespējami, bet bez tiem parasti ir mazliet neejoši un ar nesaprotamiem gļukiem dzinēji
kļūda pa vienu zobu ir elementāra un reizē pietiekoša...
Pašlaik ir Wed Jun 18, 2025 2:06 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās