Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Kas var atbildēt!!!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
0.5 dzeriens visas alfas loti erti iespiezas starp sedekli un viduskonsoli.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pakaļbeņķī sēdošie alus pudeles ērti var iebāzt priekšējā beņķa kabatiņā - ja nu gadijumā gribās ieturēt pauzīti un kādu brīdi alu nedzert  shura

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
moš kojots zin? bet to laikam aizskrūvē un nomet kautkur  :kojots_maukaas_ar_o7:

petjka teicās blakus ručņikam izgrebt kafijkrūzes turekli, bet hvz vai ir izveikts  hmm
snabi/alu masina nedzeru  Rolling Eyes prieks tam ir domats galds pie apsesties un iedzert  Wink  bet braucot o.5 tilpuma dzerienu nolieku zem roku balsta lielaku tilpuma pudeli nometu otra puse uz gridas kadam pie kajam un tas lai pirikte vai patur bet kad braucu viens tad pilnigi viss (telefons, maks piezimju bloks, dzerieni, cigaretes utt tiek nomests uz blakus benki  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
MartinsT rakstīja:
moš kojots zin? bet to laikam aizskrūvē un nomet kautkur  :kojots_maukaas_ar_o7:

petjka teicās blakus ručņikam izgrebt kafijkrūzes turekli, bet hvz vai ir izveikts  hmm
snabi/alu masina nedzeru  Rolling Eyes prieks tam ir domats galds pie apsesties un iedzert  Wink  bet braucot o.5 tilpuma dzerienu nolieku zem roku balsta lielaku tilpuma pudeli nometu otra puse uz gridas kadam pie kajam un tas lai pirikte vai patur bet kad braucu viens tad pilnigi viss (telefons, maks piezimju bloks, dzerieni, cigaretes utt tiek nomests uz blakus benki  Rolling Eyes

Pilnigi ta pat ka man priks kamtyad domats blakus sedetaja benkis:D

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alfas īpašnieks esmu kādu nedēļu un ar to dzērienu bij tā,ataisu bundžu,padzeros un meklēju kur nolikt,neko neatrodot nākas izdzert vai izmest Smile Pirmais tāds tālāks brauciens bija Cēsis - Varšava,bieži nācās domāt,kur likt dzeramo,bet cilvēks ar laiku pierod pie visa:D Nelielais diskomforts bundžas dēļ nekādi nevar ietekmēt manu sajūsmu par Alfas interjeru.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
N&N rakstīja:
Alfas īpašnieks esmu kādu nedēļu un ar to dzērienu bij tā,ataisu bundžu,padzeros un meklēju kur nolikt,neko neatrodot nākas izdzert vai izmest Smile Pirmais tāds tālāks brauciens bija Cēsis - Varšava,bieži nācās domāt,kur likt dzeramo,bet cilvēks ar laiku pierod pie visa:D Nelielais diskomforts bundžas dēļ nekādi nevar ietekmēt manu sajūsmu par Alfas interjeru.

Tā viņš i. Interjers jau smuks, bet nu tie Alfas dizaineri ir pelnījuši perdeli par iztrūkstošām Colas bundžiņas kabatiņām. Tas arī taisnība!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jautajus sekojosh man vajaga stures reiku 156 alfai 1.8 .  No kada dzineja modifikacijas man der stures reika ? ja un es zinu ka var restavret vienkarshi ir tada situacija ka es nevaru palikt uz 3/4 dienam bez auto  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
iekš 166 vienmēr viss dzeramais ir izvietojies iespiests starp labās puses krēslu stāvbremzes sviru .viss labi.   Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
+1

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
+2

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tāda lieta - vajadzētu savest kārtībā muteres mersi. Mersis kaut kā pa pēdējo ziemu ir labi aprūsējis. Varbūt kāds vaŗētu ieteikt labu spečuku. Nauda nebūtu primārais, jo gribas, lai tas mersis kalpo ilgi. Mutere jau 10 gadus ar to vizinās. Žēl no tā škirties.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration