Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
bobiki
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Runājot par bobikiem
Kuram vēl šķiet ka tas nebūs Alfa romeo?
Ķipa AR džips
Man gan vairāk izskatās pēc Lancia...

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Baltais Fiat pēc priekšas stipri atgādina VW, bet pakaļa kā kādam no japāņiem, bet AR Kamal... nu nafig ņirgāties par auto!?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
šitais ir kautkāda h...a. izskatās tikpat prasti kā kia, hiundai utml.... ceru, ka tas mēsls nebūs ne ar AR ne Lancia bļembu uz haubes.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Runājot par bobikiem
Kuram vēl šķiet ka tas nebūs Alfa romeo?
Ķipa AR džips
Man gan vairāk izskatās pēc Lancia...

peec kaa tas izskatiisies shobriid nevar pateikt neviens, diez gan droshi, ka ar konceptu Kamal liidziibas buus maz, jo tas jau ir vecs koncepts un veel 2~3 gadi un tas buus aaaarkaartiigi vecs koncepts Razz

skaidrs, ka sporta dzhipinjus tauta grib, pieprasiijums ir augsts, taapeec jaarazho! tikai lai konkureetu ar X3 vinjam vajadzeeja jau staaveet Auto Italia vitriinaas nevis dzhuzepes pieziimju blocinjaa Sad peec 2~3 gadiem sporta dzhipinju buus tik pat daudz, cik kompaktklases hechbeku, konkurence suura.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
šitais ir kautkāda h...a. izskatās tikpat prasti kā kia, hiundai utml.... ceru, ka tas mēsls nebūs ne ar AR ne Lancia bļembu uz haubes.

juus tekstu arii lasat vai neesat veel atradushi no bilzhu graamataam? Wink izciteeshu teikumu, kuru izlasot visam buutu jaabuut skaidram:

Ak šie viltīgie autoražotāji! Ko tik viņi neizdomās, lai noslēptu jauna auto identitāti. Lūk, attēlā redzams ir Fiat Palio vagons. Jebšu tomēr nē? Kā baumo baumotājs, šis auto savā būtībā ir Alfa Romeo topošais bezceļnieks.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
MartinsT rakstīja:

juus tekstu arii lasat vai neesat veel atradushi no bilzhu graamataam? Wink izciteeshu teikumu, kuru izlasot visam buutu jaabuut skaidram:

Ak šie viltīgie autoražotāji! Ko tik viņi neizdomās, lai noslēptu jauna auto identitāti. Lūk, attēlā redzams ir Fiat Palio vagons. Jebšu tomēr nē? Kā baumo baumotājs, šis auto savā būtībā ir Alfa Romeo topošais bezceļnieks.

nu tas ir kakao redaktora viedoklis, hvz kur viņš to tekstu nosapņoja.....nu labi.po. kamal ar man nepatīk.  aiwa

kad būs skatlogā tad redzēs kas un kā.....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man arii nepatiik, man vispaar dzhipi nepatiik, bet, ja shitaa turpinaasies ar muusu celjiem, tad bez vismaz crossa, outbacka vai allroada nekas labs nebuus Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Cross, autbaks, alrouds nepaliidzees... Tiem tak ir tikai augstaaks kliirenss un viss. Kur tu nevari izbraukt ar bezpiedzinju? Man liekas, ka shitiem mazajiem pseidobobikiem ir mazliet cita suutiiba. Bet lai nu paliek. Suudiigiem celjiem vajag Patrol vai kaut ko tikpat lielu/miikstu un galvenais - izturiigu. X5 muusu celjos piemeeram speej iedziit cilveeku bankrotaa uz liidzenas vietas Smile
Man Kamal koncepts savukaart patiik gan. Un skaidrs, ka tas nebuus "dzhips" (lasi - liels, miiksts, ljodziigs, ar pazeminaato paarnesumu rindu, atsleedzamu stabilizatoru utml. bezcelju fignjaam). Lai gan tas, ka reaalajam ielas auto visticamaak nebuus nekaa kopiiga ar sho konceptu, arii ir skaidrs Smile
Par veikala plauktiem un kaveeshanos:
1) itaalji vienmeer kaveejas Smile
2) varbuut ir veerts pagaidiit, lai X3 utml. verkji "iebaro" tirgu?
3) shito vienalga pirks tikai "jociigie", kaa tas shobriid ir ar gandriiz jebkuru Alfu.

Nu kaut kaa taa.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
...shito vienalga pirks tikai "jociigie", kaa tas shobriid ir ar gandriiz jebkuru Alfu.

yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
A man arii, man arii Kamals patiik! Pat ja taads kaa tikko no raseejamaa galda naacis, man patiik labaak kaa jebkursh patlaban pieejamais dzjips. Un ja mees no smukuma - neviens jeep nav smuks, tie ir vainu universaalji ar lielu caurejamiibu (liidz pirmajam cinim) vai praktiskie jeep (ee, willy?). Un lambo jeeps ir shausmiigs! ja es tadu redzetu, sabiitos un saaktu raustiit valodu!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Aaaaa reku viens normaals bobiks! yo Bish urodiuss ir, bet parametri un prieksheejais panelis izskataas paarliecinoshi Wink Droshi vien, ka cena arii 45

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oo-oo-ooga? Ar tevi viss shtokos?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Agha Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Baigi briesmiigs tas auto. Varbuut, ja taadu noseedinaatu mazliet un uzliktu citus diskus, varetu veel ko saglaabt, bet tad neierindojam sadaljaa bobiki vairaak...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
da nu tur  mozaika

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration