| Autors | 
	Ziņojums | 

j.k. 
		Member of 

Pievienojies: 12 Jul 2006 
			Komentāri: 15462 
			Atrašanās vieta: Rīga
			  2005  Alfa-Romeo  156GTA

| 

Alfas 16v TS viena no biežākajām kaitēm, tā ka nez - es neriskētu. Starpība starp laikā nomainītu un nenomainītu - plīsušu ~600-800Ls.

Es pēdējo reizi izmantoju mīzēju taktiku un nomainīju bišķi pēc 40tkm... Meistars teica, ka kādu gadiņu vēl droši ar iepriekšējo varēja braukt. Tā kā kādi 50tkm ir optimāli, manuprāt. 60tkm jau bik riskanti, viss pēc tam ir sportloto ar minimālām iespējām vinnēt imho.

_________________ 156GTA, 75TS

Put yourself in a corner and find a way out!		 
	 | 
	| Tue May 03, 2011 7:33 pm | 
	          | 

| 

AMV 
		Member of 

Pievienojies: 23 Nov 2006 
			Komentāri: 4735

2001  Alfa-Romeo  GTV

| 

j.k. rakstīja:Alfas 16v TS viena no biežākajām kaitēm, tā ka nez - es neriskētu. Starpība starp laikā nomainītu un nenomainītu - plīsušu ~600-800Ls.

Es pēdējo reizi izmantoju mīzēju taktiku un nomainīju bišķi pēc 40tkm... Meistars teica, ka kādu gadiņu vēl droši ar iepriekšējo varēja braukt. Tā kā kādi 50tkm ir optimāli, manuprāt. 60tkm jau bik riskanti, viss pēc tam ir sportloto ar minimālām iespējām vinnēt imho. 
Un piereekjini veel to ka vienkaarshi no staaveeshanas arii vinja bojaajaas, respektiivi kljuust cieta un pliishanas biistamiibu tikai palielina. Cik tur bija, 5 gadi ja nav nobraukti tie 60k km ?

_________________ Zvaigznēm ir nozīme		  
	 | 
	| Tue May 03, 2011 10:18 pm | 
	           | 

| 

vilsons 

Pievienojies: 18 Jul 2006 
			Komentāri: 5241 
			  2012  Alfa-Romeo  MITO

| 

AMV rakstīja:j.k. rakstīja:Alfas 16v TS viena no biežākajām kaitēm, tā ka nez - es neriskētu. Starpība starp laikā nomainītu un nenomainītu - plīsušu ~600-800Ls.

Un piereekjini veel to ka vienkaarshi no staaveeshanas arii vinja bojaajaas, respektiivi kljuust cieta un pliishanas biistamiibu tikai palielina. Cik tur bija, 5 gadi ja nav nobraukti tie 60k km ? 
3 gadi   

_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.

m.b:+371 26545924		  
	 | 
	| Tue May 03, 2011 10:19 pm | 
	          | 

| 

Quattordici 
		Member of 

Pievienojies: 10 Apr 2007 
			Komentāri: 4652

| 

Es mainitu, man krievu rulete nepatik

| 
	| Tue May 03, 2011 11:31 pm | 
	          | 

| 

MartinsT 
		Member of 

Pievienojies: 13 Jul 2006 
			Komentāri: 12216 

| 

ja daudz ko citu arī kaimiņu vaņka normāli izdarīs, tad zobsiksnu imho jāuztic normālam kantorim, ir pieredze ka $ paņem par siksnām+ruļļiem, bet ruļļus atstāj vecos. pierādīt protams neko nevar, bet tā man šķiet. rezultāts visiem zināms - līki vārsti.....

| 
	| Wed May 04, 2011 10:36 am | 
	           | 

| 

Biker 
		Member of 

Pievienojies: 29 Jan 2007 
			Komentāri: 781 
			  2004  Alfa-Romeo  GT

| 

var jau protams mainit zobsiksnu kopa ar motoru    ,

manas mīļākās bildes

_________________ Mūsu klienti brauc!  http://auto-apkopes-serviss.lv		 
	 | 
	| Wed May 04, 2011 12:18 pm | 
	          | 

| 

1/2 eksperts 

Pievienojies: 18 Feb 2011 
			Komentāri: 60 
			Atrašanās vieta: Brīvības 197, Rīga

| 

| 
	| Wed May 04, 2011 1:33 pm | 
	           | 

| 

kaspars 

Pievienojies: 21 Oct 2006 
			Komentāri: 2200

| 

tikai nesaki ka Tavs motors  ?   

_________________ candymountainmotorsports ™    

...because only milk and juice comes in 2L...		  
	 | 
	| Thu May 05, 2011 11:48 am | 
	          | 

| 

Digital 

Pievienojies: 30 Mar 2011 
			Komentāri: 14

| 

palaidniex rakstīja:TheCAT rakstīja:alleluja rakstīja:Ai, stāsts ir garš. Diagnostikā pateica, ka laikam zobene esot pārlekusi par vienu robu. Izrādījās, ka tas tomēr neesot iemesls tam, ka auto raustās utt, arī zobene esot ok, jāmaina nav, bet sveces kaputt. Samainīja sveces, bet izrādījās, ka klaņi ir saliekti un manai Alfai motors jāmaina. Nu ļooti jau bēdīga situācija, jo kopš nopirku, biju tikai 2 ned nobraukusi...   

Tak tu esi panjemis to sarkanu FN 3023 (vai kautka ta) no Jelgavas? Nakamreiz tu jauta pirms kautko pirkt attiecigaja foruma, jo es to auto skatijos pirms tevis un vareju tev palidzet attureties no pirkshanas    un pelke tur nav vainiga, vai nu vainiga bija NE TIKAI pelke. Labi, tagad ir par velu diskutet

Nu ko, Palaidniex, es TEICU ka autinjsh ir divains un ipeshnieki ir divaini   a tu smejies visu laiku par maniem noverojumiem 

Es nesmējos - es uzturēju diskusiju!   
He shito auto maasai skatijamies, bet paspeja mums no deguna nocelt     kopumaa smuks auto bija, bet izklausijas ka variators jamaina+ ipasnieks neko par siksnam nezinaja un bija jarekina ka jamaina, ta kopuma sakarigs likas, gaaja arii +-!

| 
	| Thu May 05, 2011 4:41 pm | 
	          | 

| 

Biker 
		Member of 

Pievienojies: 29 Jan 2007 
			Komentāri: 781 
			  2004  Alfa-Romeo  GT

| 

kaspars rakstīja:tikai nesaki ka Tavs motors  ?   
Nee esmmainu laikus zobsiksnu.

Bet paturpinot temu pica izdomajam ka principamnav jegas mainit ari motoramellu, jo ja pirmaja reize ielej labu un ceko limeni, varbut var nobrauk zobsiksnas intervalu un tad mainit kopa zobsiksnu, ellu un motoru   

_________________ Mūsu klienti brauc!  http://auto-apkopes-serviss.lv		 
	 | 
	| Thu May 05, 2011 9:12 pm | 
	          | 

| 

AMV 
		Member of 

Pievienojies: 23 Nov 2006 
			Komentāri: 4735

2001  Alfa-Romeo  GTV

| 

Biker rakstīja:kaspars rakstīja:tikai nesaki ka Tavs motors  ?   

Nee esmmainu laikus zobsiksnu.

Bet paturpinot temu pica izdomajam ka principamnav jegas mainit ari motoramellu, jo ja pirmaja reize ielej labu un ceko limeni, varbut var nobrauk zobsiksnas intervalu un tad mainit kopa zobsiksnu, ellu un motoru   
Nez kaa divlitri, bet v6 noteikti ir leetaak samainiit laiciigi i ellju i siksnu ar ruljiem.

_________________ Zvaigznēm ir nozīme		  
	 | 
	| Thu May 05, 2011 9:26 pm | 
	           | 

| 

| 

|