Atbildēt pie šī temata 9 lapa no 9 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Zobsiksnas maiņa!!!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alfas 16v TS viena no biežākajām kaitēm, tā ka nez - es neriskētu. Starpība starp laikā nomainītu un nenomainītu - plīsušu ~600-800Ls.
Es pēdējo reizi izmantoju mīzēju taktiku un nomainīju bišķi pēc 40tkm... Meistars teica, ka kādu gadiņu vēl droši ar iepriekšējo varēja braukt. Tā kā kādi 50tkm ir optimāli, manuprāt. 60tkm jau bik riskanti, viss pēc tam ir sportloto ar minimālām iespējām vinnēt imho.

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Alfas 16v TS viena no biežākajām kaitēm, tā ka nez - es neriskētu. Starpība starp laikā nomainītu un nenomainītu - plīsušu ~600-800Ls.
Es pēdējo reizi izmantoju mīzēju taktiku un nomainīju bišķi pēc 40tkm... Meistars teica, ka kādu gadiņu vēl droši ar iepriekšējo varēja braukt. Tā kā kādi 50tkm ir optimāli, manuprāt. 60tkm jau bik riskanti, viss pēc tam ir sportloto ar minimālām iespējām vinnēt imho.

Un piereekjini veel to ka vienkaarshi no staaveeshanas arii vinja bojaajaas, respektiivi kljuust cieta un pliishanas biistamiibu tikai palielina. Cik tur bija, 5 gadi ja nav nobraukti tie 60k km ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
j.k. rakstīja:

Un piereekjini veel to ka vienkaarshi no staaveeshanas arii vinja bojaajaas, respektiivi kljuust cieta un pliishanas biistamiibu tikai palielina. Cik tur bija, 5 gadi ja nav nobraukti tie 60k km ?

3 gadi Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es mainitu, man krievu rulete nepatik

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja daudz ko citu arī kaimiņu vaņka normāli izdarīs, tad zobsiksnu imho jāuztic normālam kantorim, ir pieredze ka $ paņem par siksnām+ruļļiem, bet ruļļus atstāj vecos. pierādīt protams neko nevar, bet tā man šķiet. rezultāts visiem zināms - līki vārsti.....

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
var jau protams mainit zobsiksnu kopa ar motoru :meistariba: ,

manas mīļākās bildes

emo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Biker rakstīja:
var jau protams mainit zobsiksnu kopa ar motoru :meistariba: ,

manas mīļākās bildes

emo

super  super  super  super  super  super  super  super  super  super  super  super  super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tikai nesaki ka Tavs motors  ? Shocked

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
TheCAT rakstīja:
alleluja rakstīja:
Ai, stāsts ir garš. Diagnostikā pateica, ka laikam zobene esot pārlekusi par vienu robu. Izrādījās, ka tas tomēr neesot iemesls tam, ka auto raustās utt, arī zobene esot ok, jāmaina nav, bet sveces kaputt. Samainīja sveces, bet izrādījās, ka klaņi ir saliekti un manai Alfai motors jāmaina. Nu ļooti jau bēdīga situācija, jo kopš nopirku, biju tikai 2 ned nobraukusi... Sad

Tak tu esi panjemis to sarkanu FN 3023 (vai kautka ta) no Jelgavas? Nakamreiz tu jauta pirms kautko pirkt attiecigaja foruma, jo es to auto skatijos pirms tevis un vareju tev palidzet attureties no pirkshanas  Sad un pelke tur nav vainiga, vai nu vainiga bija NE TIKAI pelke. Labi, tagad ir par velu diskutet

Nu ko, Palaidniex, es TEICU ka autinjsh ir divains un ipeshnieki ir divaini Smile a tu smejies visu laiku par maniem noverojumiem

Es nesmējos - es uzturēju diskusiju! naac

He shito auto maasai skatijamies, bet paspeja mums no deguna nocelt Very Happy  kopumaa smuks auto bija, bet izklausijas ka variators jamaina+ ipasnieks neko par siksnam nezinaja un bija jarekina ka jamaina, ta kopuma sakarigs likas, gaaja arii +-!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:

Nee esmmainu laikus zobsiksnu.

Bet paturpinot temu pica izdomajam ka principamnav jegas mainit ari motoramellu, jo ja pirmaja reize ielej labu un ceko limeni, varbut var nobrauk zobsiksnas intervalu un tad mainit kopa zobsiksnu, ellu un motoru :ralfins_klape_ezeli:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Biker rakstīja:
kaspars rakstīja:

Nee esmmainu laikus zobsiksnu.

Bet paturpinot temu pica izdomajam ka principamnav jegas mainit ari motoramellu, jo ja pirmaja reize ielej labu un ceko limeni, varbut var nobrauk zobsiksnas intervalu un tad mainit kopa zobsiksnu, ellu un motoru :ralfins_klape_ezeli:

Nez kaa divlitri, bet v6 noteikti ir leetaak samainiit laiciigi i ellju i siksnu ar ruljiem.

Atbildēt pie šī temata 9 lapa no 9 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration