Autors |
Ziņojums |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
hidrotrieciens? no niagāras ūdenskrituma mēģināji nolaist?
P.S. serviss ar nodokļu maksāšanu un garantiju....
_________________ dejojam dizko!
|
Wed May 04, 2011 4:58 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
hidrotrieciens - skaists vards motoritim, kas dabujis ierit udentinju tobhish slikonitis.
teoretiski var nomainit tikai klani un virzuljus, bet papildus noteikti vel ir jamaina varsti, liela iespejamiba, ka tie ari ir liki, tad attiecigi pastav liela varbutiba, ka ari klokjvarpsta ir beigta, nezinuk as tur ar varstu vadiklam, vai ka vinjas tur sauc, hvz vel tur kas var but locits, vai deformets... saskaitot kopa visas so detalju izmaksas un darbu (kas principa ir vienads ar 100% kapitalremontu motoram) pienjemu, ka ~3x letak ir nopirk jaunu lietotu dzineju un parlikt to.
|
Wed May 04, 2011 5:20 pm |
|
 |
cuchins
Pievienojies: 13 Aug 2009
Komentāri: 425
Atrašanās vieta: Rīga
|
alleluja rakstīja:Man tāds pastulbs jautājums - man serviss pateica, ka hidrotrieciena rezultātā ir saliekti klaņi, kāpēc es nevaru nomainīt tikai klaņus ar virzuļiem? Kāpēc uzreiz jāmaina viss dzinējs? 
cena, laiks, darbs! man nav izgājis tik bēdīgi kā Tev tapēc pats atstāšu esošo un saremontēšu, bet pie tavas situācijas motoru nomainīt būtu prātīgāk, ātrāk , izdevīgāk =)
|
Wed May 04, 2011 6:55 pm |
|
 |
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
jaunie klani + rinjki + shales + galvas bliive utt...
Un tas vel nenjemot nost klokeni... savadak + pamatshales + blivslegi.
Un tas iekonomejot uz virzuliem un klokenes slipeshanas.
motoru ir leetak mainit viennozimiigi
|
Thu May 05, 2011 9:47 pm |
|
 |
Integra
Pievienojies: 10 Aug 2009
Komentāri: 236
Atrašanās vieta: Tur kur asfalts
|
nez vai var pie shaada varianta ekonomeet uz klokjenes sliipeeshanu  Man bija druuuscinj apraavusies klanja shaale, nobraukti kaadi 8-9km leenaam ripinoties, klokjeni knapi vareeej izsliipeet uz remontizmeeru, naakoshaas sliipeeshanas vairs nebuus  klanis ar neeeedaaaudz deformeejies. Mosh alfaam kautkaadas uuber izturiigas klokjenes ?
+1 par cits motors.
|
Thu May 05, 2011 9:56 pm |
|
 |
1/2 eksperts
Pievienojies: 18 Feb 2011
Komentāri: 60
Atrašanās vieta: Brīvības 197, Rīga
|
Pats sliktākais, ka nevar uz reiz redzēt mikroplaisas giļzās.
Es liktu arī citu motoru nedomājot, ja protams nav kā cits iemesls, kāpēc jāceļ augšā tieši šis dzinējs, un par donoru noteikti izvēlētos Angli mazo nobraukumu dēļ. Pagaidām uz Angļu motoriem ietrinies neesmu uz citiem gan.
_________________ Repair Fiat Examiners since 2008!
|
Thu May 05, 2011 10:31 pm |
|
 |
Integra
Pievienojies: 10 Aug 2009
Komentāri: 236
Atrašanās vieta: Tur kur asfalts
|
1/2 eksperts rakstīja:Pats sliktākais, ka neva uz reiz redzēt mikroplaisas giļzās.
Es liktu arī citu motoru nedomājot, ja protams nav kā cits iemesls, kāpēc jāceļ augšā tieši šis dzinējs, un par donoru noteikti izvēlētos Angli mazo nobraukumu dēļ. Pagaidām uz Angļu motoriem ietrinies neesmu uz citiem gan.
jauni gredzeni = honeeshana by default, arii uz topashu izmeeru...
|
Thu May 05, 2011 10:32 pm |
|
 |
|