Atbildēt pie šī temata 8 lapa no 9 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais
Zobsiksnas maiņa!!!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Armands rakstīja:
alleluja rakstīja:
vilsons rakstīja:
alleluja rakstīja:
Mana 156 šobrīd ir @ Modena Motors. Zobsiksna esot pārlekusi par vienu robu. Tā kā man tāpāt viņa tuvākajā laikā ir jāmaina, tad tas neliekas tik sāpīgi. 300 - 350 LVL  diezgan sālīti, bet man tur patīk - attieksme, kvalitāte + tas ir autorizēts serviss.

kāds motors?

2.0 TS, 1999.gads  Rolling Eyes

Drusku kosmoss! Laughing

aizmirsu piebist, ka cenā iekļauts arī eļļas maiņa, kā arī diagnostika!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
2.0TS ja maina visu kas mainām, tad tā arī ~sanāk imho.

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
2.0TS ja maina visu kas mainām, tad tā arī ~sanāk imho.

Shocked

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man pēdējoreizi sanāca krietni dārgāk  aiwa

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:

Kur Tu mainīji?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:

tev jau bija, ja nekļūdos, ar kariesa seku likvidāciju... aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
MartinsT rakstīja:

tev jau bija, ja nekļūdos, ar kariesa seku likvidāciju... aiwa

nu mainīja visu kas maināms - galva, kompensātori......  shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
alleluja rakstīja:
Armands rakstīja:
alleluja rakstīja:
vilsons rakstīja:
alleluja rakstīja:
Mana 156 šobrīd ir @ Modena Motors. Zobsiksna esot pārlekusi par vienu robu. Tā kā man tāpāt viņa tuvākajā laikā ir jāmaina, tad tas neliekas tik sāpīgi. 300 - 350 LVL  diezgan sālīti, bet man tur patīk - attieksme, kvalitāte + tas ir autorizēts serviss.

kāds motors?

Drusku kosmoss! Laughing

nomainīji zobsiksnu beigtam motoram?  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
alleluja rakstīja:
Armands rakstīja:
alleluja rakstīja:
vilsons rakstīja:
alleluja rakstīja:

kāds motors?

Drusku kosmoss! Laughing

nomainīji zobsiksnu beigtam motoram?  Rolling Eyes

Ai, stāsts ir garš. Diagnostikā pateica, ka laikam zobene esot pārlekusi par vienu robu. Izrādījās, ka tas tomēr neesot iemesls tam, ka auto raustās utt, arī zobene esot ok, jāmaina nav, bet sveces kaputt. Samainīja sveces, bet izrādījās, ka klaņi ir saliekti un manai Alfai motors jāmaina. Nu ļooti jau bēdīga situācija, jo kopš nopirku, biju tikai 2 ned nobraukusi... Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
stulbs jautājums, tiesa - jau krietni "pēc kautiņa" - Pērkot nevienā servisā pirms pirkšanas auto neatrādīji? hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
stulbs jautājums, tiesa - jau krietni "pēc kautiņa" - Pērkot nevienā servisā pirms pirkšanas auto neatrādīji? hmm

Šis viss "piedzīvojums" man sākās pēc tam, kad mans pagalms applūda un nācās izbraukt caur vienu tādu palielu peļķi... My bad!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
alleluja rakstīja:
palaidniex rakstīja:

Šis viss "piedzīvojums" man sākās pēc tam, kad mans pagalms applūda un nācās izbraukt caur vienu tādu palielu peļķi... My bad!

Tā teikt, tas visu izskaidro - žēl ka tā.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
alleluja rakstīja:
Ai, stāsts ir garš. Diagnostikā pateica, ka laikam zobene esot pārlekusi par vienu robu. Izrādījās, ka tas tomēr neesot iemesls tam, ka auto raustās utt, arī zobene esot ok, jāmaina nav, bet sveces kaputt. Samainīja sveces, bet izrādījās, ka klaņi ir saliekti un manai Alfai motors jāmaina. Nu ļooti jau bēdīga situācija, jo kopš nopirku, biju tikai 2 ned nobraukusi... Sad

Tak tu esi panjemis to sarkanu FN 3023 (vai kautka ta) no Jelgavas? Nakamreiz tu jauta pirms kautko pirkt attiecigaja foruma, jo es to auto skatijos pirms tevis un vareju tev palidzet attureties no pirkshanas  Sad un pelke tur nav vainiga, vai nu vainiga bija NE TIKAI pelke. Labi, tagad ir par velu diskutet

Nu ko, Palaidniex, es TEICU ka autinjsh ir divains un ipeshnieki ir divaini Smile a tu smejies visu laiku par maniem noverojumiem

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
alleluja rakstīja:

Tak tu esi panjemis to sarkanu FN 3023 (vai kautka ta) no Jelgavas? Nakamreiz tu jauta pirms kautko pirkt attiecigaja foruma, jo es to auto skatijos pirms tevis un vareju tev palidzet attureties no pirkshanas  Sad un pelke tur nav vainiga, vai nu vainiga bija NE TIKAI pelke. Labi, tagad ir par velu diskutet

Nu ko, Palaidniex, es TEICU ka autinjsh ir divains un ipeshnieki ir divaini Smile a tu smejies visu laiku par maniem noverojumiem

Es nesmējos - es uzturēju diskusiju! naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pieturoties pie tēmas.. Cik liela skāde var notikt, ja to zobsiksnu nenomaina 2.0 TS motoram? Pirms tam nobraucu 22000 km ar savu zviedru, kam pie pirkšanas teica, ka jāmaina, tā arī pārdevu nenomainījis. Alfai mainīta pie 45000, tagad 99000, it kā laiks mainīt, bet te sākās dažādie viedokļi. Cits saka, maini ar steigu, neatmaksāsies, ja plīsīs, cits saka, ka nekad nevienam auto nemaina, jo benzīna motoram tas neesot tik bīstami, ja arī notiek sliktākais un tā plīst. Varbūt kādam ir pieredze, kam norāvās?

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 8 lapa no 9 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration