Kā vērtējam?
Vienu absolūti ātrāko apli |
   |
56% |
( 22 ) |
Brauciena kopējo laiku |
   |
43% |
( 17 ) |
Balsis pavisam : 39
|
|
Autors |
Ziņojums |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Vilsonam šogad mega konkurētspējīga tačka!  Arī vizuāli smuki piestrādāts ar uzviju pēc ziemas varoņdarbiem.
|
Mon May 02, 2011 10:43 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
elbee rakstīja:sobrid (02.05.2011) dalibai pasakuma registrejusies:
yuran GTV6
j.k. 75 2l
oga GTA (???)
sogjis 166 V6
vilsons 156 V6
muuris 156 2l
Altez 155 2l
elbee 90 V6
AMV GTV 3.0
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Mon May 02, 2011 10:43 pm |
|
 |
jvanks
Pievienojies: 04 Jan 2010
Komentāri: 61
Atrašanās vieta: Rīga
|
Davaj labāk ieliekat atsevišķā ieskaitē arī tos, kas brauc ar STREET LEGAL pusslikiem kā Maxxis, 888 un citiem...
Un vienu vai vairākus, kas izlemj paskatoties uz riepām, kādā no kategorijām tās iekļaujamas
Tad es arī pieteikšos pulciņā pie standarta riepiniekiem un braukšu. Pretējā gadījumā - man tas nav interesanti, jo stūrē kā gribi, bet pusslikus nenoķersi. Pie tam Jūs čaļi lielākā daļa ļoti labi arī braucat.
Veiksmi pasākumā!!
|
Tue May 03, 2011 9:59 am |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Ar pusslikiem brauks viens vai divi imho. Vai viņu dēļ ir vērts taisīt atsevišķu ieskaiti - hvz.
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Tue May 03, 2011 10:02 am |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
savākls plauktā kausus, pierādīs sev un citiem, ka var, un tad jau nomierināsies ar to riepu iegādi
P.S. Laikam, lietus tomēr nelīs
Pēdējoreiz rediģējis Nr.7 Tue May 03, 2011 10:08 am; pavisam rediģēts 1 reizi
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Tue May 03, 2011 10:07 am |
|
 |
jvanks
|
Domāju ka jā. Man sen jau ir bijusi vēlme piedalīties, bet nevaru saņemties, jo - vienkārši piedalīties mani neinteresē. Lai pabrauktu pa trasi, man būvējas sportinieks.
Mani interesē paskrieties ar pārējiem. Nesaku ka pretendēju uz uzvaru, Jūs tur maucat tā, ka acis kvadrātā, taču ja kādam jau ir pussliki, tad pašā pamatā trijnieks nespīd. Līdz ar to - manā(un tikai manā subjektīvajā) gadījumā - laika tērēšana.
Tāpēc, manuprāt, jāliek tie "riepinieki" savā ieskaitē. Pirmajā gonkā būs divi, pēc tam ja kāds gribēs trešo vietu, saņemsies nopirkt tādas riepas - un varbūt vēl kāds sekos, taču "tautas" klasē būš daudz vairāk dalībnieku, vis maz man gribētos tā domāt un tam ticēt.
|
Tue May 03, 2011 10:07 am |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Daļēji piekrītu, bet tomēr nē. Līdzšinējā mana subjektīvā pieredze rāda, ka:
1) trijniekā brauc tie, kuri gandrīz vienmēr ir braukuši trijniekā, neatkarīgi no riepām.
2) pussliki dod apļu laikus, bet... visiem! Arī tiem, kuri brauc ar parastajām riepām. Un otrādi. Ar domu, ka tie beigu beigās īsti neko LIELU nedod. Atceros, ka Vilsons arīdzan bija uzlicis 888, piemēram, bet 3-niekā tik un tā netika.
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Tue May 03, 2011 10:45 am |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
jvanks rakstīja:Domāju ka jā. Man sen jau ir bijusi vēlme piedalīties, bet nevaru saņemties, jo - vienkārši piedalīties mani neinteresē. Lai pabrauktu pa trasi, man būvējas sportinieks.
Mani interesē paskrieties ar pārējiem. Nesaku ka pretendēju uz uzvaru, Jūs tur maucat tā, ka acis kvadrātā, taču ja kādam jau ir pussliki, tad pašā pamatā trijnieks nespīd. Līdz ar to - manā(un tikai manā subjektīvajā) gadījumā - laika tērēšana.
Tāpēc, manuprāt, jāliek tie "riepinieki" savā ieskaitē. Pirmajā gonkā būs divi, pēc tam ja kāds gribēs trešo vietu, saņemsies nopirkt tādas riepas - un varbūt vēl kāds sekos, taču "tautas" klasē būš daudz vairāk dalībnieku, vis maz man gribētos tā domāt un tam ticēt.
šitam apsolūti nepiekritīšu.
pagājšgad ogotājs bez nekādiem slikiem ieguva vietu uz dpjedestāla.tāka not mīzing(c)Oga.
un par cik noteikumi atļauj lietot ielas pusslikus,tad neredzu tam apsolūti nekādu jēgu mainīt kautko un veidot kautkādas atsevišķas klases.nu tad jau jāveido arī klases pēc motoru litrāžas
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Tue May 03, 2011 10:51 am |
|
 |
elbee
Member of

Komentāri: 21646
|
par riepu temu daudz skepu lauzts... tapat ka par dalijumu klases pec motora, jaudas, masas, piedzinas... var jau to darit, tad beigas katram braucejam bus sava klase, visiem pirmas vietas un diplomi, ka saab ziemas pasakumos, nav jau slikti, bet, manuprat, bezjedzigi. dalijums pec motoriem, jaudam un masam ir nevajadzogs. skatamies perna gada rezultatus, mazie 2l dzineji ir augsgala.
pern izmeginaju braukt ar pusslikiem (pirku lietotus pa ~80ls iesk shipingu visu komlektu), rezultata absoluti labako laiku atskiriba braucot ar Dunlop pusslikiem un Pirelli Zero Nero ielas riepam bija precizi viena sekunde! 1:03 vs 1:04
pussliki ir jauzsilda, tos nedrikst parkarset, tie nenormali dilst, pa ielu braucot loti skali... jaunus nepirksu, jo baigi dargi. ar jauniem varbut butu 2 sekunzu atskiriba, bet to mes neuzzinasim
ari ielas riepas atskiras un to sniegums atskiras daudz vairak ka sekunde vai divas. nu, piemeram, Potenza 050A var mierigi saukt par pussliku, Treadwear indekss 140 (!!!). ko tagad, atsevisku klasi so riepu lietotajiem? bet riepa ir populara, tika uzstadita jau rupnica BMW, Alfam u.c. sportiskajam masinam
es laikam esmu par pussliku atlausanu, vienigais rezultatu tabula noradisim katra brauceja riepu modeli
|
Tue May 03, 2011 10:52 am |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:
es laikam esmu par pussliku atlausanu, vienigais rezultatu tabula noradisim katra brauceja riepu modeli
+1
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Tue May 03, 2011 11:00 am |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Nu šitam tirdziņam eļļu varu pieliet, un tad jau dalam/norādam:
-ir bloķis/nav
-riepu modeli
-motora tilpumu
-čipots /nečipots
-bremzes upgreidotas /nē
- 95E/98E
- nedod dievs vēl powerflex, cietākas atsperes, stabilizatori utt.
-un pats galvenais piedziņa fwd/awd/rwd
Kā jau elbee minēja, un pats pierādīju, tad laba ielas riepa nobrauc tikpat ātri kā slikts(lietots) pussliks, bet ar mazāk galvasspēm par pareizu uzsilšanu utt.
Es izvēlos otru (lietotu) riepu komplektu tikai tādēļ, lai nesapistu ielenes un būtu ar ko uz māju tikt ( jo nedzīvoju rīgā).
Un galā man tas sanāk lētāk, nekā katru sezonu likt jaunas ielenes, kuras apist pirmajos 333 un pa ceļu braukt tā pat kā ar vecām kalošam (jautāt pieredzi Ogam)
|
Tue May 03, 2011 11:09 am |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
muuris rakstīja:Un galā man tas sanāk lētāk, nekā katru sezonu likt jaunas ielenes, kuras apist pirmajos 333 un pa ceļu braukt tā pat kā ar vecām kalošam (jautāt pieredzi Ogam) 
Piekritu, ir pasham pieredze
|
Tue May 03, 2011 11:13 am |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
333 trase automoboļiem ir par mazu. Un tur var likt kaud pilnīgos slikus un 10 bloķus. Visu tai trasē izšķir tas cik taisnas rokas. Neredzu nekādu jēgu kaut ko dalīt grupās. Iepirekšējie rezultāti arī to pierāda.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Tue May 03, 2011 11:30 am |
|
 |
jvanks
|
Es atvainojos par vētras izraisīšanu glāzē
Savu pozīciju aizstāvot vien gribēju teikt - personīgi man, vienmēr ir paticis, kad sacenšas standarta automasīnas. Tas pats bija dragreisa pirmssākumos, kad visi brauca ar riepām, ar kurām pēc tam uz SUPER NETTO pēc gudro/prātīgo cilvēku maisiņiem vizinājās.
Tas bija interesanti, jo amatieru sportā pats kaifs ir tieši tajā. Tas attiecināms arī uz braukāšanu pa kartodromiem.
Lai vai kā - nemazākajā mērā netaisojos pretendēt uz reglamenta maiņu, pilnīgi noteikti nē. Vienkārši izteicu savu viedokli, jo mans auto stāv uz nedārgām riepām (kuras uzliku ar domu, ka ja sanāks, braukšu pa trasi, nebūs žēl - ir labu riepu komplekts garažā), un lai vienkārši pavizinātos pa trasi ātrā režīmā, aizbraukšu un pavizināšos jebkurā dienā. Taču lai piedalītos sacensībās, ir skaidrs, ka ar tām riepām ir par īsu (iespējams ka ar mašīnu arī  - jox), tāpēc gribētu paskrieties ar čaļiem, kas arī ir apauti ar standarta riepām, nevis semisport utt. tas bija arī viss
Labi, lai Jums izdevies pasākums, paldies par diskusiju
|
Tue May 03, 2011 11:35 am |
|
 |
jvanks
|
To AMV:
absolūti nepiekrītu  Ir pieredze