Novērtē ar atzīmi!
5 |
   |
7% |
( 1 ) |
4 |
   |
7% |
( 1 ) |
3 |
   |
21% |
( 3 ) |
2 |
   |
64% |
( 9 ) |
Balsis pavisam : 14
|
|
Autors |
Ziņojums |
Kaneelis
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 348
Atrašanās vieta: Tīraines ciems
2006 Alfa-Romeo 159SW
|
Trax rakstīja:A kaa es laukos buudams varu kaadu citu termostatu ieraudziit? To pashu es redzeeju tikai kraasojamaa graamataa. Termostats korpusaa man bija pilniigi jauns atklaajums. Vot i briinos kaa mazinsh.
Tev ir bijušas pārāk labas mašīnas  )
Kamēr man bij vecā Omega, es lielākajai daļai dažādu detaļu izskatu un nianses iemācījos
|
Tue Jan 09, 2007 6:09 pm |
|
 |
Ar4ik
Pievienojies: 12 Jan 2007
Komentāri: 52
Atrašanās vieta: ziepniekalns
1992 Alfa-Romeo 164
|
es tur mainiju uudenspumpi 164. braucu maajaas skatos temperatuura motooram kaa nekaapjas taa nekaapjas izraadaas ka nav pievienots dachiks atpakalj zvanu runaaju kas par lietu tie man saka ka jau nestraadaaja  spoguli arii man nolauza un uz regipsha skruuves atpakalj uzseedinaaja  zeel ka par veelu ieveeroju
|
Thu Mar 08, 2007 5:24 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
Shodien braucu pakalj uz Lubaanas strasse. Remonteeja piekari priekshaa.
Tikai varbuut var man kaads pastaastiit kaa var sabojaat visus 4 plauktus priekshaa, ja pirms 2 meeneshiem man teica, ka bojaats tikai 1 plaukts un apakshaa.
Kopeejaas izmaksas labaak neteikshu - man slikta duusha jau taa vaakrdien sametaas, kad man nosauca skaitljus. Es domaaju vinji runaa par kaadu draudziigo Aafrikas tautu republikas gada budzjetu!
|
Wed Mar 28, 2007 12:25 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Trax rakstīja:Shodien braucu pakalj uz Lubaanas strasse. Remonteeja piekari priekshaa.
Tikai varbuut var man kaads pastaastiit kaa var sabojaat visus 4 plauktus priekshaa, ja pirms 2 meeneshiem man teica, ka bojaats tikai 1 plaukts un apakshaa.
Kopeejaas izmaksas labaak neteikshu - man slikta duusha jau taa vaakrdien sametaas, kad man nosauca skaitljus. Es domaaju vinji runaa par kaadu draudziigo Aafrikas tautu republikas gada budzjetu!
Viņi tur uz vietas restaurē/virpo bukses vai arī liec jaunas  Varbūt vari pakomentēt, kādas tajā servīzē izmaksas salīdzinājumā ar Arfilu un, vai tur strādā džeki, kas jēdz no alfām
|
Wed Mar 28, 2007 12:42 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Trax rakstīja:Trax rakstīja:Cena buus reebuss:
Svaigi prezenteetaa Fiat koncerna kulta statusu ieguvushaa modelja seeriajs numurs miinus gredzenu paveelnieka kariete, taa, kas numuru serijaa bija lielaakaa. Pirms saakaas A seerijas bums.
Nesen klajaa naaca jaunaa Fiat 500 prezentaacijas bildes (skaitlis "500"), atnjemam lielaakaa audi (peec izmeera) pirms A seerijas no oooo (gredzenu paveelnieka kariete) - 100 (audi 100 bija lielaakais, ne?). Kas musm rezultaataa sanaak? Man patiik reebusi!
Man sareekjinaaja 280 latus un man tas likaas sakariigi, bet vakardien man piezvaniija un teica, ka visi plaukti ir beigti un tos esot nomainiijushi. Vinji man lika jaunas lietas taadeelj arii taads cipars, bet no hadenes restaureet var maz agregaatu, taa kaa jadomaa, ka neesmu gluzji iegraabies ar vinjiem. Vinji man taisiija variatoru un peec taa laika man vinji skjiet pietiekami zinoshi cilveeki. Shodien veel pakauleeshos par cenu, jo man pilniigi rokas nolaidaas, ka man shitaa atjaata ritoshaa (bet 2 gadus nebiju neko prieksheejai hadenei dariijis).
Skaidrs. Nu nav diezko iepriecinošs kāposts, ko atstāt servisā..  Bet nu piefiksēsim to servisu sarakstā.
|
Wed Mar 28, 2007 1:04 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
4 plaukti, bukses, atsaites ar mainju. 400 naudas.
|
Wed Mar 28, 2007 1:57 pm |
|
 |
ZalktiS
Pievienojies: 16 Oct 2007
Komentāri: 40
Atrašanās vieta: Jēkabpils
1994 Alfa-Romeo 146
|
Lai kaa buutu bet dzheki neatshkjir tur 146 1.4 16v termostatu no 146 1.8 termostatu! Nu itkaa uz aci bet tik un taa tagad jaliek un jaskataas vai deres!
|
Wed Jan 09, 2008 6:39 pm |
|
 |
Zab
Pievienojies: 16 Jan 2007
Komentāri: 15
Atrašanās vieta: Riga
|
Veikals Kr. Barona 130 Ciet. Servis vēl kādu mēnesi strāda un arī slēdzas.
|
Sat Feb 26, 2011 1:39 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Zab rakstīja:Veikals Kr. Barona 130 Ciet. Servis vēl kādu mēnesi strāda un arī slēdzas.
Ja ar attieksmi, darbiem un visu pārējo neuzlabojās - nebūs liels zaudējums
_________________ in Busso we trust...
|
Sat Feb 26, 2011 1:47 pm |
|
 |
|