Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
varat dzēst
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Izlasot pārējo sarakstu ar Taviem novērojumiem, nav pamata nepieļaut iespēju, airbagu esamības imitācijai...

Tad jau labāk tur tālāk bija sludinājums ar gadu vecāku dampi pa 600 latiem + 800 ieguldījumos un rezultāts, iespējams, būtu daudz prognozējamāks... Tiesa nebūtu sarkanā krāsā... shura

Nu bet cilveks jauta par konkreto auto, es vinjam atbildu. Ko darit talak lai pats shtuko Smile
varbut es kljudos, tur viss ir ta ka vajag un parastie Twinsparki iet vel sudigak, neviens jau nesaka ka es esmu eksperts =)

esmu pedantisks (c) Znaroks

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
palaidniex rakstīja:
Izlasot pārējo sarakstu ar Taviem novērojumiem, nav pamata nepieļaut iespēju, airbagu esamības imitācijai...

Tad jau labāk tur tālāk bija sludinājums ar gadu vecāku dampi pa 600 latiem + 800 ieguldījumos un rezultāts, iespējams, būtu daudz prognozējamāks... Tiesa nebūtu sarkanā krāsā... shura

Nu bet cilveks jauta par konkreto auto, es vinjam atbildu. Ko darit talak lai pats shtuko Smile
varbut es kljudos, tur viss ir ta ka vajag un parastie Twinsparki iet vel sudigak, neviens jau nesaka ka es esmu eksperts =)

Nu hz - es arī jau sen neesmu nekāds Twinsparku eksperts.
Nesen braucu ar elbee Zirnekli - sajūta biija, ka tas neiet VAŠE, ja neskaita nesaprotamos mirkļos kaut kādaus neilgus  vilkmes uzplaiksnījumus...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tā kā braucu gan ar TS, gan ar V6 tad zinu kā tie abi iet. Un TS iet labi (ja to griež un tur augstos rpm). Dzīvelīgs dzinējs. Tik vien ka tā smagā budža kas manam TS jāvelk. Tiesa neko nezinu par 16v TS aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Neiet?? Maf?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
Tā kā braucu gan ar TS, gan ar V6 tad zinu kā tie abi iet. Un TS iet labi (ja to griež un tur augstos rpm). Dzīvelīgs dzinējs. Tik vien ka tā smagā budža kas manam TS jāvelk. Tiesa neko nezinu par 16v TS aiwa

16v TS sajutu zina ir tads kutraks neka JTS un, manuprat, griezas ari svakak, nedzivigak ka 8v TS. bet mans Spider laikam nav raditajs, vinam esot galigi beigts variators hmm un zonde vai mafs kaut kas tur isti labi nestrada, bet ta ka motors ruc smuki, nekas neraustas, benu parak nerij, es neko ari neaiztieku Mr. Green

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Strox rakstīja:
Neiet?? Maf?

Apgriezieni itka neleka... var but gan MAFs, gan lambda. Ir jaskatas

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Strox rakstīja:
Neiet?? Maf?

Apgriezieni itka neleka... var but gan MAFs, gan lambda. Ir jaskatas

apgriezieni lēkā, ja caura gofra pēc MAFa...
Lambdas nāve parasti ne pārāk iespaido cēlienu, drīzāk CO un CH izmešus un degvielas patēriņu...

Vismaz man ir tāda pieredze...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja miris zonde  datora bus kluda?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
varat dzēst

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Strox rakstīja:
varat dzēst

nopirki? Wink

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration