|
2 lapa no 2 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
ko dara temperatūŗas dačiks tad, kad uzsmird?
elbee 166 pie riktīgas pamocīšanas ar uz izplūes kolektora uzspieda īpaši salonā smirdīgu eļļas mikropili...
_________________ in Busso we trust...
|
Thu Apr 21, 2011 1:58 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
katrs gadijums ir individuals, mes te varam pastastit stastus no serijas "a man bija ta", mos kads no tiem ir ari tavejais
a man bija ta, ka teceja gar ellas scupu straujak nemot labos likumus. un teceja pamatigi, smirdeja, kupeja. bet kamer to atklaju uz vietas stavot tika norucinata kanna degvielas un izdomatas 100 un 1 versija, bet jegas nekadas, viss sauss, nekas nekur netek
|
Thu Apr 21, 2011 2:01 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
palaidniex rakstīja:ko dara temperatūŗas dačiks tad, kad uzsmird?
elbee 166 pie riktīgas pamocīšanas ar uz izplūes kolektora uzspieda īpaši salonā smirdīgu eļļas mikropili...
tocna? neko tadu neatceros...
|
Thu Apr 21, 2011 2:02 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
elbee rakstīja:palaidniex rakstīja:ko dara temperatūŗas dačiks tad, kad uzsmird?
Kad rakstījām Aglonas AROMSu - atceries - pie jestrākas paspīdzināšanas atklājās tāds fakts, bet tas bija nonozīmīgs noplūdes gadījums...
|
Thu Apr 21, 2011 2:36 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
feebl, a gadijuma nav vieglak piechuku-chiriku atdot servisam, lai tie atrastu smakas celoni? Protams tam servisam ir jabut uzticamam
|
Thu Apr 21, 2011 2:36 pm |
|
 |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
palaidniex rakstīja:elbee rakstīja:palaidniex rakstīja:ko dara temperatūŗas dačiks tad, kad uzsmird?
Kad rakstījām Aglonas AROMSu - atceries - pie jestrākas paspīdzināšanas atklājās tāds fakts, bet tas bija nonozīmīgs noplūdes gadījums...
KAD VĒL IR PAREDZĒTS PASĀKUMS LATGALĒ???
|
Thu Apr 21, 2011 4:22 pm |
|
 |
feebl
Pievienojies: 30 Aug 2010
Komentāri: 86
|
palaidniex rakstīja:ko dara temperatūŗas dačiks tad, kad uzsmird?
Nu man dačiks uzlec diezgan augsti, līdz pat 100-110 kkas tāds.. bet tad parasti ierubiju pečku uz max un nokritas atpakalj uz kadu 90. Bet shodien specjāli negriezu pečku, itkā pats nokritās, bet tad atkal uzlec un atkal nokriitas, lidzko vairak uz vietas miicas , tad taka uzkaapj tas dachiks un parasti taas ir taas reizes kad uzsmird tads viens makonis
ThaCat rakstīja:feebl, a gadijuma nav vieglak piechuku-chiriku atdot servisam, lai tie atrastu smakas celoni? Protams tam servisam ir jabut uzticamam
Tas jau ir darīts kādu gadu atpakaļ jau , vests uz kādiem 3 servisiem, ieskatot Ganībju dambja alfas servisu  Neviens neko nevar pateikt, neredz, ka kkur tecētu.. teica, ka tad jaarda visa motortelpa ārā bezmazvai, lai zinātu kas tur... un tip tas izmaksāšot dah**āā
_________________ Cilvēks pret sevi izturas tā kā pret savu auto!
|
Thu Apr 21, 2011 4:56 pm |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
feebl rakstīja:Gunča rakstīja:feebl rakstīja:a man , kad nomainiju citu eļļu servisā, tad smaka arī mainijās..
Tātad - tek motora eļļa ne?
Apskatē arī teikts - nenozīmīga eļļas noplūde (transmisija)
Nesaprotu, kur to vainu tādā gadijumā meklēt? 
Runājot par to, kas teikts apskatē. Atbrauc džeks uz servisu ar veco Tranzītu, vot apskatē ielikuši 2nieku par eļļas noplūdi no stūres iekārtas mehānisma. Servisā vēl nepaskatījušies jautā, kur tek, no sūkņa vai reikas? Džeks biški aizdomājas, pakasa pakausi - a man tak nav stūres pastiprinātāja!
Nu ok, gadijums ta gadijums, bet es par sevi pašlaik runāju.. tad sanāk, ka motora eļļa kkur?
Kaut gan līmenis citreiz nepazūd, kad smird viņa uzsmird pa laikam, bet citreiz atkal jāpielej, pēdējo mēnesi visu laiku konstants .. bet smird tāpat ik pa laikam, biežāk apstājoties vai muļļājoties uz vietas korķī Nesparotu..
A tev toč no motortelpas smird?
nav tā ka vairājk pēc atgāzēm ar eļļu, nevis degyušas eļļas smird?
Izpūtējs nekur garām nepūš?
Ja tev tek uz izpūtēja, tad tak ir jāredz kur, ja viss ir eļļa, tad nomazgā motoru un mnotortelpu un tad pabrauc gabaliņu un pačeko kas kur sāk sulot un notecēt līdz trubai.
|
Thu Apr 21, 2011 5:22 pm |
|
 |
kurbel
Pievienojies: 17 Apr 2007
Komentāri: 1648
Atrašanās vieta: Carnikava
|
jopcik es būtu par to temperatūras staigāšanu sākumā uztraucies nevis par smaku. varbūt to sākumā atrisināt.
|
Thu Apr 21, 2011 5:35 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
kurbel rakstīja:jopcik es būtu par to temperatūras staigāšanu sākumā uztraucies nevis par smaku. varbūt to sākumā atrisināt.
ticamāk, ka tās ir temperaztūras svārstības, kuras izraisa radiatora ventilatora periodiskā darbība
|
Fri Apr 22, 2011 10:27 am |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
diulitrs nekada gadijuma nesmird ar ellju, ja ta nekur netec. Bet ja uz motora vai kollektora virsmas tiek izspiests kaut nedaudz elljas (JTS-i baigi karst, salidzinot ar TS-iem) tad uzreiz saks smirdet.
Man ir bijusi tris tadi gadijumi:
1 - vecas blives delj, ellju nedaudz spieda no galvas vaka, nomainiju to ari uz smaka pazuda
2 - pec gada, pielejot ellju nedaudz netrapiju un zem deorativa vaka (ar uzrakstu Alfa Romeo) ellja izlejas pa galvas vaku un smirdeja kamer es nenonjemu plastmassu un nenomazgaju motoru
3 - vel pec kada laika notika tas, ko es aprakstiju augstak: serviss, mainot ellju, kartigi nepievilka izlieshanas skruvi. Lidzarto neliels elljas daudzums regulari tika izliets pa pannu, saskaras ar izpludes kollektoru un smirdeja. Pievelku skruvi, nomainiju dzineja brunu un viss tagad ir labi
|
Fri Apr 22, 2011 12:04 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Wed Jun 18, 2025 12:31 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
2 lapa no 2 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|