Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
156 gaze /palidziet/
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
mareksb rakstīja:
vilijs rakstīja:
mareksb rakstīja:
xls99 rakstīja:
ja nekludos, Mareksb mums te ir pirmais ar gazi... par 156 ir miljons diskusiju, bet kas attiecas uz 156 ar gazi... shi laikam ir pirma.
Ar to es gribeju teikt, ka bus gruti seit sadzirdet kadu sakarigu "gazinieka" komentu, jo tadu vienkarsi nav.

rekomendeju paintereseties pie gazu iekartu licejiem/apkalpotajiem.

paldies to ari gribeju dzirdet  :luudz dievu:

ko varu piebilst no sevim auto nemu niderlande ar visu servisa vesturi pie vieteja dilera un gazes iekarta g3/iesprici katra cilindra / jau bija uzstadita no rupnicas/ ko apliecina visi sertifikati un gramatina/  tapec ari maca šaubas vai musejie vietejie gazes guru spes palidzet
ha haa haa kops kuriem laikiem kauņu sauc par niderlandi tagad???

kada vel kauņa ? :akmens: Laughing tur tak vienus konstruktorus leitis tirgo   aiwa
jā jā ta pati kauņa kas lietuvā! zino šito alfinu! varu tevi iepriecināt tur kaut kas nav ar vadību gerai! Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilijs rakstīja:
mareksb rakstīja:
vilijs rakstīja:
mareksb rakstīja:
xls99 rakstīja:
ja nekludos, Mareksb mums te ir pirmais ar gazi... par 156 ir miljons diskusiju, bet kas attiecas uz 156 ar gazi... shi laikam ir pirma.
Ar to es gribeju teikt, ka bus gruti seit sadzirdet kadu sakarigu "gazinieka" komentu, jo tadu vienkarsi nav.

rekomendeju paintereseties pie gazu iekartu licejiem/apkalpotajiem.

paldies to ari gribeju dzirdet  :luudz dievu:

ko varu piebilst no sevim auto nemu niderlande ar visu servisa vesturi pie vieteja dilera un gazes iekarta g3/iesprici katra cilindra / jau bija uzstadita no rupnicas/ ko apliecina visi sertifikati un gramatina/  tapec ari maca šaubas vai musejie vietejie gazes guru spes palidzet
ha haa haa kops kuriem laikiem kauņu sauc par niderlandi tagad???

kada vel kauņa ? :akmens: Laughing tur tak vienus konstruktorus leitis tirgo   aiwa
jā jā ta pati kauņa kas lietuvā! zino šito alfinu! varu tevi iepriecināt tur kaut kas nav ar vadību gerai! Wink
tu kludies 100% viss tur ir ok  Wink i ar vadibu i ar visu parejo rusas nav amisi netek taka esi tu sajaucis kaut ko  :ko_tu_pipe:  bet ja tiesam nevari pa naktim gulet tad vari pec numurzimes apstities no kurienes ir ievesta csdd aiwa

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es savu ar gāzi piesmieto Chrysleru vedu apkopt Tallinas ielā, kautkur starp Miera un Cēsu ielu.
Tur man savā laikā Chrysleri piesmēja ar gāzi.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Bija arī ganību dambī viens gāzes kantoris. Var, kā teikt, abus servisus pie viena apmeklēt.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ir dzirdētas labas atsauksmes par šo. Un tiešām gandrīz blakus ficinai.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Labāk ņem nost to gāzes štruntu un miers mājā. Wink 1.8 TS galīgi nav tas motors, kas rij kosmosu. Cik esmu runājis ar pieredzējušiem servisniekiem, lielākā daļa ir redzējuši vien pāris auto ar PAREIZI uzstādītām gāzes iekārtām ar papildus motora eļļošanu u.c. Lielākā daļa mūsējo gāzes licēju māk tik $ iekasēt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
altez rakstīja:
papildus motora eļļošanu u.c.

hmmm, ko lūdzu?  :jopt:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
altez rakstīja:
papildus motora eļļošanu u.c.

hmmm, ko lūdzu?  :jopt:

ir,ir tāda lieta. Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
altez rakstīja:
Labāk ņem nost to gāzes štruntu un miers mājā. Wink 1.8 TS galīgi nav tas motors, kas rij kosmosu. Cik esmu runājis ar pieredzējušiem servisniekiem, lielākā daļa ir redzējuši vien pāris auto ar PAREIZI uzstādītām gāzes iekārtām ar papildus motora eļļošanu u.c. Lielākā daļa mūsējo gāzes licēju māk tik $ iekasēt.

Nu redzi, ja pašam jāliek, tad tur ir jārēķina cik tas motors ēd, cik brauc utt., bet ja tā iekārta jau ir virsū, tad
tomēr patīkami  fuck santīmu. Turklāt pieļauju, ka uz to ietaupījumu var pat atmaksāties motoru vēlāk nomainīt...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
altez rakstīja:

ja pareizi sapratu, tad šī nav gaģas feģas šķūņī iemuģīta gāze, bet rūpnīcā ražojot uzstādīā, tad problēmām ar pareizu instalāciju nevajadzētu būt, jo ražotajam ir uz šo iekārtu jādod garantija kā uz jebko citu tai vāģī...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es saprotu ka tas 1.8 tapat neka need ipasi  Wink  bet ja ta gazes iekarta ir uzstadita tam auto tad es uzkatu ka vina ir jasaremonte un japiš kapeika emo kas ari tiks darits tuvakaja laika  aiwa
+ pilniba piekritu palaidniex tapec ari intresejos vai labak dzit pie dilera bet nu jau neko pieraksijos maza krasta iela pie gazes viriem uz diagnostiku un parbaudi  Very Happy  bet nu rindas tur ir  emo tada sajuta ka puss LV pariet uz gazi  Shocked

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pirms iebrauktuves teritorijā, kur gāzes kantoris, ienāc bodītē
tur var atrast to, kas palīdzēs mierīgāk gulēt, kad piekarē sāks kaut kas klaudzēt... shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
No savas pieredzes ar vasaras vāgenu?
Cik kilovoltu skaņas vajag?
Bet sava taisnība ir, bez audiosistēmas ieslēgšanas dzidr kur kas grab, čīkst.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Norkis rakstīja:
No savas pieredzes ar vasaras vāgenu?
Cik kilovoltu skaņas vajag?
Bet sava taisnība ir, bez audiosistēmas ieslēgšanas dzidr kur kas grab, čīkst.

Iedomājies, man gludeklim mājās ~3x ir vairāk kilovatu nekā Zirnekļa dzidriņas megasistēmā... shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
pirms iebrauktuves teritorijā, kur gāzes kantoris, ienāc bodītē
tur var atrast to, kas palīdzēs mierīgāk gulēt, kad piekarē sāks kaut kas klaudzēt... shura
nu nezinu man te servisnieks piesolija kontaktus kur restavre dalas itka pat loti labi un kvaletativi un tur ilgi un nav dargi  Very Happy
teiksim e46 piemeklejot atradam idealu variantu iepreset sharas no e36 hd 46 jau iet 2 gadu un viss ir  super taka es domaju ka pasezot pars stundas palauzot galvu un pielietojot praktiskas zinasanas gan jau kautkadu alternativu variantu izdosies atrast  Rolling Eyes

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration