Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
156 gaze /palidziet/
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs 156 gaze /palidziet/ 
Sory esmu jauniņais šaja foruma tapec iepriekš atvainojos par radito nekartibu  Rolling Eyes

jautajums sekojoš : atdzinu no niderlandes pirmo sava muža alfu  156 1.8 l ar rupnica uzstaditu gazes iekartu, kura laikam nestrada balons it ka, kad parsledz uz gazi palaižas /sak izdot specifisku skanu /bet kad brauc tapatas kritas degvielas limeņa raditajs  Rolling Eyes
jautajums sekojoš : man ir jagiezas pie dilera vai varu griesties jebkura gazes kantori ? Confused
un varbut kads zina kas ir par vainu ? melns uz balta [/b]

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
imho pie dīlera toč nevajag braukt  Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tatad varu griesties jebkura gazes kantori  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nav jau alternatīvas

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
nav jau alternatīvas

kada zina ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kur tad vēl viņu vest ?
nedomāju, ka kāds alfu serviss kaut ko saprot no gāzes iekārtām

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja nekludos, Mareksb mums te ir pirmais ar gazi... par 156 ir miljons diskusiju, bet kas attiecas uz 156 ar gazi... shi laikam ir pirma.
Ar to es gribeju teikt, ka bus gruti seit sadzirdet kadu sakarigu "gazinieka" komentu, jo tadu vienkarsi nav.

rekomendeju paintereseties pie gazu iekartu licejiem/apkalpotajiem.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaut kādi gāzinieki ir Mazā krasta 79 (aiz 'Mola') 3. boksā.
Tur uz gāzi pāriet air baltic taxi mašīnas...
Moš tie ko zinās teikt...

P.s. A Tev LPG (propāna) vai CNG (dabasgāzes) gāzes sistēma?

Pēdējoreiz rediģējis palaidniex Wed Apr 13, 2011 10:24 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pie jebkura nesanaks gan, jo katrs apkalpo kadu vai kadus noteiktus razhotajus. Un tev jagriezhas pie ta kursh apkalpo tieshi tavu gazes iekartu. Dodu 90 prochus, ka nosvilis gazes kompis, mainja puse no uzstadishanas izmaksam.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
ja nekludos, Mareksb mums te ir pirmais ar gazi... par 156 ir miljons diskusiju, bet kas attiecas uz 156 ar gazi... shi laikam ir pirma.
Ar to es gribeju teikt, ka bus gruti seit sadzirdet kadu sakarigu "gazinieka" komentu, jo tadu vienkarsi nav.

paldies to ari gribeju dzirdet  :luudz dievu:

ko varu piebilst no sevim auto nemu niderlande ar visu servisa vesturi pie vieteja dilera un gazes iekarta g3/iesprici katra cilindra / jau bija uzstadita no rupnicas/ ko apliecina visi sertifikati un gramatina/  tapec ari maca šaubas vai musejie vietejie gazes guru spes palidzet

Pēdējoreiz rediģējis mareksb Wed Apr 13, 2011 10:28 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
kaut kādi gāzinieki ir Mazā krasta 79 (aiz 'Mola') 3. boksā.
Tur uz gāzi pāriet air baltic taxi mašīnas...
Moš tie ko zinās teikt...

P.s. A Tev LPG (propāna) vai CNG (dabasgāzes) gāzes sistēma?

LPG  Laughing  ja butu CNG tad tas butu vienkarši super ekonomiskais auto  Shocked  aiwa es tieši ari domaju kadu dienu  uz maza krasta ielu piebraukt  Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dlhawk rakstīja:
pie jebkura nesanaks gan, jo katrs apkalpo kadu vai kadus noteiktus razhotajus. Un tev jagriezhas pie ta kursh apkalpo tieshi tavu gazes iekartu. Dodu 90 prochus, ka nosvilis gazes kompis, mainja puse no uzstadishanas izmaksam.
nu vispirms jau laikam tad ir jataisa pie viniem diagnostika  :ko_tu_pipe:  lai saprastu kas pa vaini un 200ls nevar maksat smadzenes  Mad  tad es labak aizskriesu lidz polijai un atvedishu jaunu visu iekartu pa 120ls  Cool un pats samainišu smadzenes  Laughing  vispar te lv vini kautkadu kosmosu rubij pa tam sprices iekartam ar uzstadišanu  Twisted Evil

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
mareksb rakstīja:
xls99 rakstīja:

ko varu piebilst no sevim auto nemu niderlande ar visu servisa vesturi pie vieteja dilera un gazes iekarta g3/iesprici katra cilindra / jau bija uzstadita no rupnicas/ ko apliecina visi sertifikati un gramatina/  tapec ari maca šaubas vai musejie vietejie gazes guru spes palidzet
ha haa haa kops kuriem laikiem kauņu sauc par niderlandi tagad???

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilijs rakstīja:
mareksb rakstīja:
xls99 rakstīja:

ha haa haa kops kuriem laikiem kauņu sauc par niderlandi tagad???

kada vel kauņa ? :akmens: Laughing tur tak vienus konstruktorus leitis tirgo   aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pilna Riga ir ar Alfam, kas brauc uz gazi. un gazes kantori ari uz katra stura zel un plaukst. neredzu problemu atrisinat so problemu jebkura no siem kantoriem

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration