Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Alfas faktors
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Alfas faktors 
elbee rakstīja:
alfa166 rakstīja:
166 Alfa man ir 6 mašīna savā dzīvē, iepriekš bijušas visādas markas, Opel, Mitshubishi, Mazda, Volvo, protams nekas ekskluzīvs nav bijis, taču sajūta, kad tagad brauc ar alfu ir kkāda savādāka, es pat tiektu, ka alfas sindroms vai faktors ir nevis tajā, ka alfa būtu pārāka vai īpašāka par citām mašīnām, bet tas, ka Tu esi praktiski vienīgais īsākā vai garākā ceļa posmā, un katra pretīmbraucošā alfa manī rada kopības sajūtu, ka piederu nelielam fanu pulciņam. Tas arī manuprāt atšķir mūsu sajūtas un attiesmi pret auto, no citiem šoferiem, kuri ikdienā pārvietojas ar plašpatēriņa automobīļiem kā Audi, BMW, VW vai citiem! Savā būtībā cilvēks tomēr vēlas būt atšķirīgs vai vienkārši savādāks un alfa to nodrošina par 100 %

labi vien ir, ka mēs esam tik maz - tur arī ir mūsu sāls

sads viedoklis ir diez gan izplatits. masina, kas lauj tas ipasniekam atskirties, neiet kopa ar visiem pa iemito tacinu. bet es tam nepiekritu, es lidz sim pat bridim uzskatu, ka Alfa ir ipasa un paraka par citam masinam. un, protams, mums jaatskatas Alfa pagatne lai to pieraditu. visos laikos Alfa ir bijusi tehnologiski paraka un dizaina zina ipasaka ka citas masinas. es tagad veretu sakt kartejo reizi cildinat istas un vecas Alfas, bet to dalu soreiz izlaidisu Mr. Green ari pie mums popularie un iecienitie 156, 166, 147 sava laika un klase bija loti ipasi auto, ne jau velti gan 147, gan 156 dabuja Eiropas gada auto balvu. ne velti daudzi joprojam uzskata, ka 166 bija labaka Alfa ka 159. MiTo ir tads bisku kroplitis, 159/Brera ir atzits par lidz galam neizdevusos projektu vai precizak sakot Itali ar so paaudzi nebija soli prieksa parejiem ka ar visam parejam Alfas masinam, daudz kas netika nostradats vajadzigaja limeni, ari ar cenu tika nosauts garam. bet Giuletta, manuprat, atkal ir ipasaka un paraka par saviem konkurentiem, ista Alfa, kuru ir verts milet ne jau tapec, ka esi jocigs un izvelies kaut ko jocigu lai izceltu savu jocobu, bet gan del ta, cik ta ir laba un skaista, cik ta labi brauc, un turas, un sturejas.

vobsem es braucu ar Alfam, jo tas ir ipasas masinas, kuru vadisana man sagada ipasu prieku, uz kuram man patik vienkarsi atskatities, jo tas ir skaistas. un nevis tapec lai izceltos vai atskirtos. ari ar bmw es braucu tapec, ka ta ir laba masina, man patik to vadit, patik ar to braukt, patik taja atrasties. un nevis tapec, lai butu bembists, lai ar to kaut ka izceltos un atskirtos.

šoreiz kaut kā vairāk no emocionālā viedokļa piegāju šim jautājumam, bet paldies, ka zinošāki alfas lietotāji mani palabo

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man, pirmam kartam, patik Alfas elegantais skaistums. Mashina nav vienkarshi smuka, ta ir izteikti eleganta!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Man, pirmam kartam, patik Alfas elegantais skaistums. Mashina nav vienkarshi smuka, ta ir izteikti eleganta!

+1000000

Manuprāt, alfas ir vienas no skaistākajām mūsdienu sērijveidā ražotajām mašīnām laureats

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration