|
1 lapa no 2 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
alfa166
Pievienojies: 10 Aug 2010
Komentāri: 201
|
 Alfas faktors
166 Alfa man ir 6 mašīna savā dzīvē, iepriekš bijušas visādas markas, Opel, Mitshubishi, Mazda, Volvo, protams nekas ekskluzīvs nav bijis, taču sajūta, kad tagad brauc ar alfu ir kkāda savādāka, es pat tiektu, ka alfas sindroms vai faktors ir nevis tajā, ka alfa būtu pārāka vai īpašāka par citām mašīnām, bet tas, ka Tu esi praktiski vienīgais īsākā vai garākā ceļa posmā, un katra pretīmbraucošā alfa manī rada kopības sajūtu, ka piederu nelielam fanu pulciņam. Tas arī manuprāt atšķir mūsu sajūtas un attiesmi pret auto, no citiem šoferiem, kuri ikdienā pārvietojas ar plašpatēriņa automobīļiem kā Audi, BMW, VW vai citiem! Savā būtībā cilvēks tomēr vēlas būt atšķirīgs vai vienkārši savādāks un alfa to nodrošina par 100 %
labi vien ir, ka mēs esam tik maz - tur arī ir mūsu sāls
|
Sun Apr 03, 2011 2:07 am |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
man personiigi 166 modelis liidz alam nav paticis (nav paticis t, ka neatrastu, kur piesieties), bet pilniibaa apzinos, ka tas ir alfas lielaakais sedans un taads arii taisiits - salons jau tur uh. gan eerts, gan kluss un komfortabls.
|
Sun Apr 03, 2011 9:17 am |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
es arī gribu 166. alfu...
_________________ dejojam dizko!
|
Sun Apr 03, 2011 9:28 am |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
manuprat 166 ir viena no moderno laiku labakajam alfam ever. es uzdrosinos apgalvot, ka pat labaka ka 159.
|
Mon Apr 04, 2011 9:29 pm |
|
 |
yuran
Member of

Pievienojies: 18 May 2007
Komentāri: 2339
Atrašanās vieta: Rīga<->Daugavpils
1984 Alfa-Romeo GTV6 2,5
|
xls99 rakstīja:manuprat 166 ir viena no moderno laiku labakajam alfam ever. es uzdrosinos apgalvot, ka pat labaka ka 159.
man arī 166. patīk labāk nekā 159. Jā būtu izvēle, noteikti ņēmtu 166.
_________________ GTV6
|
Mon Apr 04, 2011 9:42 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
 Re: Alfas faktors
alfa166 rakstīja:166 Alfa man ir 6 mašīna savā dzīvē, iepriekš bijušas visādas markas, Opel, Mitshubishi, Mazda, Volvo, protams nekas ekskluzīvs nav bijis, taču sajūta, kad tagad brauc ar alfu ir kkāda savādāka, es pat tiektu, ka alfas sindroms vai faktors ir nevis tajā, ka alfa būtu pārāka vai īpašāka par citām mašīnām, bet tas, ka Tu esi praktiski vienīgais īsākā vai garākā ceļa posmā, un katra pretīmbraucošā alfa manī rada kopības sajūtu, ka piederu nelielam fanu pulciņam. Tas arī manuprāt atšķir mūsu sajūtas un attiesmi pret auto, no citiem šoferiem, kuri ikdienā pārvietojas ar plašpatēriņa automobīļiem kā Audi, BMW, VW vai citiem! Savā būtībā cilvēks tomēr vēlas būt atšķirīgs vai vienkārši savādāks un alfa to nodrošina par 100 %
labi vien ir, ka mēs esam tik maz - tur arī ir mūsu sāls
sads viedoklis ir diez gan izplatits. masina, kas lauj tas ipasniekam atskirties, neiet kopa ar visiem pa iemito tacinu. bet es tam nepiekritu, es lidz sim pat bridim uzskatu, ka Alfa ir ipasa un paraka par citam masinam. un, protams, mums jaatskatas Alfa pagatne lai to pieraditu. visos laikos Alfa ir bijusi tehnologiski paraka un dizaina zina ipasaka ka citas masinas. es tagad veretu sakt kartejo reizi cildinat istas un vecas Alfas, bet to dalu soreiz izlaidisu  ari pie mums popularie un iecienitie 156, 166, 147 sava laika un klase bija loti ipasi auto, ne jau velti gan 147, gan 156 dabuja Eiropas gada auto balvu. ne velti daudzi joprojam uzskata, ka 166 bija labaka Alfa ka 159. MiTo ir tads bisku kroplitis, 159/Brera ir atzits par lidz galam neizdevusos projektu vai precizak sakot Itali ar so paaudzi nebija soli prieksa parejiem ka ar visam parejam Alfas masinam, daudz kas netika nostradats vajadzigaja limeni, ari ar cenu tika nosauts garam. bet Giuletta, manuprat, atkal ir ipasaka un paraka par saviem konkurentiem, ista Alfa, kuru ir verts milet ne jau tapec, ka esi jocigs un izvelies kaut ko jocigu lai izceltu savu jocobu, bet gan del ta, cik ta ir laba un skaista, cik ta labi brauc, un turas, un sturejas.
vobsem es braucu ar Alfam, jo tas ir ipasas masinas, kuru vadisana man sagada ipasu prieku, uz kuram man patik vienkarsi atskatities, jo tas ir skaistas. un nevis tapec lai izceltos vai atskirtos. ari ar bmw es braucu tapec, ka ta ir laba masina, man patik to vadit, patik ar to braukt, patik taja atrasties. un nevis tapec, lai butu bembists, lai ar to kaut ka izceltos un atskirtos.
|
Mon Apr 04, 2011 9:53 pm |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Manī laikam mājo abu šo jūtu kokteilis. Kaut kas braukšanā ar Alfu ir "tāds". Itkā priekšpiedziņas (mūsdienās noteikti) automašīna. Itkā nekam TĀDAM nevajadzētu būt. Bet ir. Kaut kas apburošs un netverams. Varbūt tas, cik viegli un precīzi tā seko tavām domām uz ceļa? Varbūt Busso V6 urkšķis? Varbūt tas, kā tā izskatās? Vai viss kopā?
Tai pašā laikā Alfu ir maz un ir iespēja atšķirties, ko arīdzan novērtēju.
PS: nepiekrītu par 166 vs 159. 159 kā ikdienas automašīna ir krietni kvalitatīvāka, klusāka, labāk absorbē ceļa nelīdzenumus. Arī sēdpozīcija man 159 patīk labāk. Varbūt 159 mazliet zaudē ļoti asos līkumos, kuros 166 tiešām bija fantastiska. Bet es abas vērtēju vairāk kā ikdienas vidējās klases sedanus, ne sporta automašīnas.
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Tue Apr 05, 2011 10:33 am |
|
 |
Cosa Nostra
Member of

Pievienojies: 03 Mar 2010
Komentāri: 1653
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo 155
|
 Re: Alfas faktors
elbee rakstīja:uz kuram man patik vienkarsi atskatities, jo tas ir skaistas. un nevis tapec lai izceltos vai atskirtos.
Piekrītu šim apgalvojumam. Alfas ir skaistas! Pat 166 kādreiz liekas puslīdz OK, ja sakrīt pareizā gaisma, skata leņķis un garastāvoklis.
|
Tue Apr 05, 2011 11:12 am |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Lai noformulētu līdz galam savu viedokli par Alfām (mani ir bijušas 3 vai 4) es gribu pabraukt kādu gadiņu ar:
1) Subaru
2) Bmw
Tad es varēšu pilnībā no sirds atbildēt, kā tur īsti ir.
Viedoklis ar Audi, VW, Hondu, Opeli man ir - tur pietika ar gadu, vai pat mazāk Opeļa gadījumā.
Par Alfaromeo man joprojām nekas nav skaidrs. Nu skaistas - jā, labi braucās - jā. Tomēr gribu paradzīties plašākā kontekstā. Tāpēc vajag viedokli gan par Subaru, Gan BMW, kas manās acīs ir kruti auto ražotāji ar jūtām un dziļām tradīcijām, sava ceļa gājēji.
_________________ @Scmic
|
Tue Apr 05, 2011 11:43 am |
|
 |
Ti
Pievienojies: 16 Jan 2009
Komentāri: 1186
Atrašanās vieta: Riga
2006 Alfa-Romeo 156 CW
|
Traktors ir 3 alfa... nakama ari bus alfa... pat prata nav meklēt sev citu marku... ja man tagad butu jamekle cita marka, es nesinatu ko pirkt
_________________ Traktors izbijis
|
Tue Apr 05, 2011 12:04 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Ti rakstīja:Traktors ir 3 alfa... nakama ari bus alfa... pat prata nav meklēt sev citu marku... ja man tagad butu jamekle cita marka, es nesinatu ko pirkt 
Neesi domājis par oficiālu pievienošanos Alfa Club slimnieku pulkam? Kopā jautrāk.  Izskatās, ka atpakaļceļa vairs tāpat nav...
|
Tue Apr 05, 2011 12:24 pm |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Ti rakstīja:Traktors ir 3 alfa... nakama ari bus alfa... pat prata nav meklēt sev citu marku... ja man tagad butu jamekle cita marka, es nesinatu ko pirkt 
+1
Vērtējot, piemēram, baltās 159 potenciālos aizstājējus, man nav variantu. Glītu, ļoti garšīgi braucamu auto, par kura ražotāja eksistenci vien vari būt patiesi lepns, vienkārši nav. BMW? Neglīts un iekšā pārāk vāciski drūms. Subaru nekur tālāk par moskviču salona apdares kvalitātē nav tikuši, turklāt jaunie Legacy ir īsteni kropļi. Hondai (Accord) nav sešcilindru dzinēju un/vai pilnpiedziņas. Mercedes man patīk, bet ĻOTI dārgi + tencenciozi + pat bagāžnieka vāka atvēršanas iespēja ir dārga opcija. Nu nav neviena cita tik eleganta un šarmanta auto kā Alfa.
PS: šodien saņēmu ziņu no dusmīgā zaļā par to, ka Pelēcim esot atnākuši medikamenti, lai beidzot tiktu uz pekām
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Tue Apr 05, 2011 12:27 pm |
|
 |
Ti
Pievienojies: 16 Jan 2009
Komentāri: 1186
Atrašanās vieta: Riga
2006 Alfa-Romeo 156 CW
|
Ja kaut kad papiri bus jasakarto
Bet pie  pulka sevi toč pieskaitu
_________________ Traktors izbijis
|
Tue Apr 05, 2011 12:29 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
smic rakstīja:1) Subaru
2) Bmw
1) salons fuj-fuj
2) too fucking perfect and boring
|
Tue Apr 05, 2011 12:30 pm |
|
 |
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
[quote="TheCAT"] smic rakstīja:1) Subaru
2) Bmw
1) salons fuj-fuj
piekrist... zubim tik vien cik dinamika, ja dod ručkā nu i pilnpiedziņa, ja ir bezturbīnas variants, tad izņemot pilnpiedziņu tur vispār nekā nav
|
Tue Apr 05, 2011 1:22 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 6:40 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
1 lapa no 2 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|