Pievienojies: 29 Mar 2011
Komentāri: 8
Atrašanās vieta: Rīga
Šodien atklāju vel vienu plusu alfai (Paziņam nozaga 1996g audi a6 tdi) Domāju alfas īpaši nezog un nevienam īpaši arī laikam spgulīši un citas detaļas nav vajadzīgas Plusiņš alfas dārziņā
Pievienojies: 04 Sep 2007
Komentāri: 2329
Atrašanās vieta: Rīga
siipols rakstīja:
Šodien atklāju vel vienu plusu alfai (Paziņam nozaga 1996g audi a6 tdi) Domāju alfas īpaši nezog un nevienam īpaši arī laikam spgulīši un citas detaļas nav vajadzīgas Plusiņš alfas dārziņā
toties škodas tipa emblēmiņas gan izraisa interesi
toties saplēsts alfas spogulītis uzlikts uz laiku uz BMW sospertā vietā izraisa atkārtotas paņemšanas sindromu...
Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
Atrašanās vieta: Rīga 2004 Alfa-Romeo GT
karatavas rakstīja:
Biker rakstīja:
karatavas rakstīja:
viena normala apkope v6 un esi bomzis
jau teicu ja nav naudinas, nav ko braukt ar V6 limuzīnu. Noperc golfu un bomzi jau no pirmās dienas
olgalvi, tu tachu no shejieniesiem esi visistakais kapeikjoberis un bomaars. brauc ar visadiem sudiem jau no laika gala, volvo utt. ar italju mociem, kuri maksa 2x letak neka normali japanju moci. ar alfaam. tava braucamaa izveele atbilst visiistaakajai bomaaru taktikai.
es to alfu nopirku tiri autogomoseku izdariibaam, nejau lai braukt uz darbu, prieks tam man ir darbadeveja sponsoreets auto, un vel ir ari otrs personigais auto - ekonomiskais.
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga 2012 Alfa-Romeo MITO
Mustangs auto ir kārtējā AR ievesta.Šiem čaļiem izskatās ka ir jūtas pret AR ja jau viņi regulāri ved šu alfonus.bildēs ši izskatās OK,tik daudziem droši vien nepatiks krāsa.man patīk,ja vien tā ir ir pērli.bildēs nevar saprast.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/pbxfm.html
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3475
Atrašanās vieta: Rīga 1999 Alfa-Romeo GTV
vilsons rakstīja:
Mustangs auto ir kārtējā AR ievesta.Šiem čaļiem izskatās ka ir jūtas pret AR ja jau viņi regulāri ved šu alfonus.bildēs ši izskatās OK,tik daudziem droši vien nepatiks krāsa.man patīk,ja vien tā ir ir pērli.bildēs nevar saprast.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/pbxfm.html
No šveices ar austrijas lācīti uz ātrumkloķa
Turklāt 2.5V6...ekonomisks
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās