Atbildēt pie šī temata 12 lapa no 14 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Nākošais
vēlos pirkt 156
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Es jau 3 gadus nekādi nevaru pārdot riktīgi pelēku Alfu ar ādas salonu un Bose audiosistēmu shura

Ralfinj saka, ka chakra esot slikta. Tirit neesi meginajis?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Oga rakstīja:
Es jau 3 gadus nekādi nevaru pārdot riktīgi pelēku Alfu ar ādas salonu un Bose audiosistēmu shura

Ralfinj saka, ka chakra esot slikta. Tirit neesi meginajis?

ahahahahahaaa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Biker rakstīja:
karatavas rakstīja:
viena normala apkope v6 un esi bomzis  Laughing

jau teicu ja nav naudinas, nav ko braukt ar V6 limuzīnu. Noperc golfu un bomzi jau no pirmās dienas  :ralfins_klape_ezeli:

olgalvi, tu tachu no shejieniesiem esi visistakais kapeikjoberis un bomaars. brauc ar visadiem sudiem jau no laika gala, volvo utt. ar italju mociem, kuri maksa 2x letak neka normali japanju moci. ar alfaam. tava braucamaa izveele atbilst visiistaakajai bomaaru taktikai. Laughing

es to alfu nopirku tiri autogomoseku izdariibaam, nejau lai braukt uz darbu, prieks tam man ir darbadeveja sponsoreets auto, un vel ir ari otrs personigais auto - ekonomiskais. Laughing

Pēdējoreiz rediģējis karatavas Wed Mar 30, 2011 9:07 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
altez rakstīja:
Biker rakstīja:
karatavas rakstīja:
viena normala apkope v6 un esi bomzis  Laughing

jau teicu ja nav naudinas, nav ko braukt ar V6 limuzīnu. Noperc golfu un bomzis jau no pirmās dienas  :ralfins_klape_ezeli:

hammer  haha

ko priecajies, tas naudas tev nav, nevis man, tapec jau tu brauc ar kautkadu vecu miskasti  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kā forumā savulaik izteicās kāds klasiķis - alfai jābūt sarkanai vai melnai, citādi tas ir fiats!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
karatavas rakstīja:
olgalvi, tu tachu no shejieniesiem esi visistakais kapeikjoberis un bomaars. brauc ar visadiem sudiem jau no laika gala, volvo utt. ar italju mociem, kuri maksa 2x letak neka normali japanju moci. ar alfaam. tava braucamaa izveele atbilst visiistaakajai bomaaru taktikai. Laughing

es to alfu nopirku tiri autogomoseku izdariibaam, nejau lai braukt uz darbu, prieks tam man ir darbadeveja sponsoreets auto, un vel ir ari otrs personigais auto - ekonomiskais. Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
atboi no manis vienreiz pajolin, citadi es atbrauksu uz afla meetingu un uzdirsiishu tev uz kapota.

bet izbanotajam paakjim no iauto protams ka vajag kartigi uzdirst, vins ir to pelnijis Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
karatavas rakstīja:
atboi no manis vienreiz pajolin, citadi es atbrauksu uz afla meetingu un uzdirsiishu tev uz kapota.

bet izbanotajam paakjim no iauto protams ka vajag kartigi uzdirst, vins ir to pelnijis Laughing

oiiiii,šito gan es gribētu redzēt crazy  gejs

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Atvainojiet, bet vai Jums nav pārtrūkusi saite starp domāšanas un izpildorgāniem ?
vai arī domāšanas spējas pār mēru ir ietekmējuši rauga sēnīšu ekskrementi ?

Es Jūs tomēr aicinātu (iespēju robežās, protams) lietot izteicienus un apzīmējumus, kurus Jūs spētu arī atkārtot "dzīvajā sarunā"

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
Atvainojiet, bet vai Jums nav pārtrūkusi saite starp domāšanas un izpildorgāniem ?
vai arī domāšanas spējas pār mēru ir ietekmējuši rauga sēnīšu ekskrementi ?

Es Jūs tomēr aicinātu (iespēju robežās, protams) lietot izteicienus un apzīmējumus, kurus Jūs spētu arī atkārtot "dzīvajā sarunā"

nuuuuuu,ar to atkārtošanu dzīvajā sarunā pieļauju ka dažam labam varbūt varētu būt problēmas,jo parasti jau tie leilie/vareni forumu dirsēji reālajā dzīvē sēž kautkur klusi ielīduši stūrītī gejs

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
labi tad tiekamies alfa meetingaa, uzvelciet galvaa melnus miskastes maisus, lai es varu juus atpaziit  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
karatavas rakstīja:
labi tad tiekamies alfa meetingaa, uzvelciet galvaa melnus miskastes maisus, lai es varu juus atpaziit  Laughing

Tu normāls esi ?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) MSN Messenger

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:

Manuprat sho aicinajumu var izteikt tikai un vienigi vienam foruma apmekletajam Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
NIKSONS rakstīja:

Manuprat sho aicinajumu var izteikt tikai un vienigi vienam foruma apmekletajam Smile

+10000000000000  gejs

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
iesudziet mani tiesaa miizalas  Laughing

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 12 lapa no 14 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās