Atbildēt pie šī temata 9 lapa no 11 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Nākošais
156 2.0 JTS Ti
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
jau 2 gadus nevar auto pārdot?  Rolling Eyes  varbūt vaina ir nevis cenā, bet karmā?  hmm

ahahahahahaaa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
jau 2 gadus nevar auto pārdot?  Rolling Eyes  varbūt vaina ir nevis cenā, bet karmā?  hmm

Kaut kas ar to karmu nav labi, bet moščals vienkārši lielās? hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vismazak mani interese sarkastiskie komentari no cilvekiem kuri pat neplano pirkt manu mashinu =)
Par 6300 aizgaja tuksha un pretiga FL, kurai vienigais pluss bija krasa. Tatad nestastiet man par cenam itipashi izejot no Latvijas "tirgus" situacijas.
Jums nevienam pat 156 GTA vai kartigo 75 nevajag par limonadi, par ko iet runa? Smile tatad ludzu netraucet pardot lielisku mashinu par pilnigi adekvatu cenu!  :pārsteigums:

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Vismazak mani interese sarkastiskie komentari no cilvekiem kuri pat neplano pirkt manu mashinu =)
Par 6300 aizgaja tuksha un pretiga FL, kurai vienigais pluss bija krasa. Tatad nestastiet man par cenam itipashi izejot no Latvijas "tirgus" situacijas.
Jums nevienam pat 156 GTA vai kartigo 75 nevajag par limonadi, par ko iet runa? Smile tatad ludzu netraucet pardot lielisku mashinu par pilnigi adekvatu cenu!  :pārsteigums:

Kad nopirks par to cenu, tad parunāsim... naac
A tā tik vien kā sarkans parasts R4 par baisu cenu... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Tik vien kā sarkans parasts R4... Wink

Es savulaik ne pirmo Alfu nopirku par labi ciparu, kamer parejie "domaja" Smile nopirkshu vel

Bet man nav parasts R4, man ir Ti + FL + zinama vesture + lielisks stavoklis + divi adekvati pedantiskie ipashnieki + vieniga Alfa Rosso ar Ti Baltija (no oficiali ievestam) un paljubomi ta ir vieniga Latvija. Shiet ir par ko maksat vairak neka "standarta cipars" 1000Ls Wink
Bet ka es jau teicu, mums visiem patik pljapat par "istam Alfam" bet kad istas Alfas nonak pardoshana neviens tas nenjem. Paradoks? =)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
palaidniex rakstīja:
Tik vien kā sarkans parasts R4... Wink

Es savulaik ne pirmo Alfu nopirku par labi ciparu, kamer parejie "domaja" Smile nopirkshu vel

Bet man nav parasts R4, man ir Ti + FL + zinama vesture + lielisks stavoklis + divi adekvati pedantiskie ipashnieki + vieniga Alfa Rosso ar Ti Baltija (no oficiali ievestam) un paljubomi ta ir vieniga Latvija. Shiet ir par ko maksat vairak neka "standarta cipars" 1000Ls Wink
Bet ka es jau teicu, mums visiem patik pljapat par "istam Alfam" bet kad istas Alfas nonak pardoshana neviens tas nenjem. Paradoks? =)

Pircēju puse tā saraksta nekrata, un vieinīgā Latvijā varētu nozīmēt grūtības ar detaļām... Very Happy
Pamats lielai atlaidei... crazy

Reiz tak jau bija tradicionālās problēmas ar eļļas rīšanu (starp citu, atrisinātas? Rolling Eyes )

A ko man - man divi pieticīgi moskviči ar 1.6 motoriem. Trešo neļauj pirkt (i nevajag)...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kaķi, moš uz kādām ārzemēm sanāk nopārdot, a?

Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Pircēju puse tā saraksta nekrata, un vieinīgā Latvijā varētu nozīmēt grūtības ar detaļām... Very Happy
Pamats lielai atlaidei... crazy

Reiz tak jau bija tradicionālās problēmas ar eļļas rīšanu (starp citu, atrisinātas? Rolling Eyes )

Kadas blin grutibas ar detaljam? Tu par ko? =)))

Protams, ka problema ir atrisinata un sen jau! Tagad ir ~200 gr uz 1000 km
un ka jau esmu teicis vairakas reizes - es nekad nemeloju sava auto pircejiem un visi, kuri brauc ar ex-manam mashinam ir laimigi

ega, vot meginu tagad... arzemes cilvekiem patik labas mashinas, nevis LETAS

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
izbeidziet, normala masina, atbilstosa cena. un pirms kaut ko parmest, paskatieties tiesam uz savam masinam un to tehnisko stavokli. cita lieta, ka lv laikam nav cilveku, kas to spetu novertet. vai skatamies patiesibai acis- nav naudas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
paskatieties eiropas sludinajumus, labi komplekteti FL autini maksa 5+ stukas euro. tas, ka lietuva var nopirkt pliku nopisteni pa 3, nav nekads raditajs  Evil or Very Mad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
sovakar ar sievu bija ilgas parrunas par konkreto auto  Rolling Eyes  menesa maksu varetu pavilkt  Rolling Eyes  iesakumamam varetu dizeli notirgot  Rolling Eyes  bet nu veselais saprats stridas ar velamo  Rolling Eyes  Embarassed  nobraukumi vel joprojam lieli vobsem gribu igdienai 156FL sw ar 1.9 JTDm jeb 2.4  wagonu  un drikstat mani sist par sliktajiem vardiem ko agrak veltiju dizeliem  Embarassed   Embarassed  Embarassed

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
izbeidziet, normala masina, atbilstosa cena. un pirms kaut ko parmest, paskatieties tiesam uz savam masinam un to tehnisko stavokli. cita lieta, ka lv laikam nav cilveku, kas to spetu novertet. vai skatamies patiesibai acis- nav naudas.

+100

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
paskatieties eiropas sludinajumus, labi komplekteti FL autini maksa 5+ stukas euro. tas, ka lietuva var nopirkt pliku nopisteni pa 3, nav nekads raditajs  Evil or Very Mad

+100

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
6000 EUR - Podhoģi, ne skupis, pokupaj živopis  naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
6000 EUR - Podhoģi, ne skupis, pokupaj živopis  naac

mainu pret 75 un 1000 latiem naac

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 9 lapa no 11 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration