|
2 lapa no 2 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
karatavas
Viesis
|
Oga rakstīja:Lašaras? 166 ir radusies ~90. gadu sākumā-vidū. Ražošanas sākums 98. gadā. Jūs gribat high resolution 6:9 LED ekrānu tur??? 
labi nevajag, pats tu esi lasara, iekap jebkura normali aprikota bmw e39 sakot ar 2000 gadu, tur ir normals 16:9 displejs ar salidzinosi labu izshkijirtspeju uz kura var labi visu skatities, iebuvets analogais tv uztverejs, tas gan vairs nav aktuali, toties pilnvertigi funkcionejosa navigacija. tas auto ari ir radies 90 gadu vidu un saka vinu razhot 1996. gada. interesanti gan, alfa pat 2003 gada facelift modeli nepamanijas iemugjit normalu displeju. aa pareizi, alfas jau ir razotas tapec lai ar vinam brauktu, nevis skatitos dvd. drosivien tulit lielakais vairums saks nortiet mani ka pieminu konkurenci ka labaku, bet ta nu tas ir, ta ir razotaja lazha.
|
Wed Mar 02, 2011 1:07 am |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Visu pareizi atzīmēji.
Ja bmv želejgalvas vāvere paliek mitra no tā ka mašīnā redz poišu & grigali metamies cīņā ar žuļikiem, tad alfista mūza ir laimīga par to, ka tika mājā ar to pašu mašīnu ar kuru izbrauca no darba, nevis ar trolejbusu
Katram tā laimes defenīcija ir savādāka
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Wed Mar 02, 2011 1:22 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Alfa ta vel ta, protams, piedavat 2005. gada tirgu jaunu biznesa klases autinu ar audiosistemu, kura var ievitot kaseti, ir stulbi, bet ta ka ta ir Alfa neviens ipasi nesatraucas, ir virkne attaisnojosu un izskaidrojosu iemeslu. bet kapec Porsche to pasu ICS iebaza sava Cayane, vot tas gan ir jautajums?
|
Wed Mar 02, 2011 1:41 am |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
karatavas rakstīja:Oga rakstīja:Lašaras? 166 ir radusies ~90. gadu sākumā-vidū. Ražošanas sākums 98. gadā. Jūs gribat high resolution 6:9 LED ekrānu tur???  labi nevajag, pats tu esi lasara, iekap jebkura normali aprikota bmw e39 sakot ar 2000 gadu, tur ir normals 16:9 displejs ar salidzinosi labu izshkijirtspeju uz kura var labi visu skatities, iebuvets analogais tv uztverejs, tas gan vairs nav aktuali, toties pilnvertigi funkcionejosa navigacija. tas auto ari ir radies 90 gadu vidu un saka vinu razhot 1996. gada. interesanti gan, alfa pat 2003 gada facelift modeli nepamanijas iemugjit normalu displeju. aa pareizi, alfas jau ir razotas tapec lai ar vinam brauktu, nevis skatitos dvd. drosivien tulit lielakais vairums saks nortiet mani ka pieminu konkurenci ka labaku, bet ta nu tas ir, ta ir razotaja lazha.
Nu dabīgi. Un ko tu, lašara, nebrauc ar kārtīgu e39, bet ar kaut kādu gomoseku itāļu miskasti ar 4:3 16-krāsu ekrānu?
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Wed Mar 02, 2011 1:49 pm |
|
 |
karatavas
Viesis
|
166 nav gomoseku miskaste, gomoseku miskastes ir spider un citas parodijas
es labprat brauktu ar normali nopakotu e39 vai vel labak e46, mani no iegades attur tikai spogulu, parkingu utt zaglj. pietam 166 man ir ka brivdienu auto, e46 vai e39 isti nesaista.
|
Wed Mar 02, 2011 5:37 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Wed Jun 18, 2025 12:35 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
2 lapa no 2 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|