Pievienojies: 03 Mar 2010
Komentāri: 1653
Atrašanās vieta: Rīga 1996 Alfa-Romeo 155
Es ļot labi saprotu Kāķi! Viņš negrib nop:st savu sarkano Ti. Es to kļūdu izdariju ar savu Wrangler. Saķūnēju līdz nemaņai. Ar to, no ikdienā lietojamajām mašīnām, var varbūt aizbraukt vistālāk un dziļāk, bet, bļin, vairs pat uz darbu ar to braukt negribas.
Vobšem, ja mēŗķis ir būt konkurētspējīgam, tad nav ko čakarēties un ņem to Edgara sarkano 156to. Tu taču nemeklē Alfu, pie kuras piesiet dvēseli, ne? Ja meklē, tad ir problēma, jo nafig tad tev Ti? Tad Ti jātirgo nost un jāmeklē V6 Alfa. Vai arī Ti tev ir, kā, kaut kāds, Škoda Galant, ar ko tikt līdz darbam, Rimčikam un mājām?
tur ātrumam nav nozīmes, bet ātrums palielina iespēju mašīnu apskādēt
lielākā daļa dalībnieku to ir izdarījuši un ja tev ar viņu nākošā dienā jābrauc uz darbu, diez kas nav
ja vari bez liela stresa sakārtot, tā ir pilnīgi cita lieta
tur ātrumam nav nozīmes, bet ātrums palielina iespēju mašīnu apskādēt
lielākā daļa dalībnieku to ir izdarījuši un ja tev ar viņu nākošā dienā jābrauc uz darbu, diez kas nav
ja vari bez liela stresa sakārtot, tā ir pilnīgi cita lieta
tā jau ir... diez vai ar Bertoni nākamajā dienā vajadzēja braukt uz darbu...
ievērojami slimāk ir braukt ar ikdienas auto pa trasi
Nu ja! Ja tu pagriezienos baidies kljudities tikai lai nesasistu auto - kas ta par braukshanu?
nu voobshem paldies visiem par viedokliem! mekleshu talak
ievērojami slimāk ir braukt ar ikdienas auto pa trasi
Nu ja! Ja tu pagriezienos baidies kljudities tikai lai nesasistu auto - kas ta par braukshanu?
nu voobshem paldies visiem par viedokliem! mekleshu talak
Ja kadam bus kautkadi piedavajumi - esiet laipni gaiditi privata. Nekur nesteidzos, jo diez vai paspeshu atrast ko pratigu shaja sezona, bet dialogam esmu vienmer atklats
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās