Autors |
Ziņojums |
tauruss
Pievienojies: 19 Dec 2006
Komentāri: 48
Atrašanās vieta: Latvija
|
 .whatcar.lv-Aizstavam savu A.R.reputāciju
Palasot šajā saitā par A.R. Jūtams ka saucamie ''spečuki'' daudz ko nav izjutuši uz savas ādas kas ir Alfa Romeo! Tāpēc varētu arī mēs - ALFISTI kautko pateikt no savas pieredzes kas ir Alfas! Nevis muldēt kautkadus apšubamas analizes par A.R. Nu piemeram šitas man satracinaja vissvairāk:
Servisa izmaksas gan var izrādīties augstākas pat kā BMW vai Mercedes. Bl.... Svists!
|
Sat Jan 15, 2011 11:29 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
 Re: .whatcar.lv-Aizstavam savu A.R.reputāciju
tauruss rakstīja:Palasot šajā saitā par A.R. Jūtams ka saucamie ''spečuki'' daudz ko nav izjutuši uz savas ādas kas ir Alfa Romeo! Tāpēc varētu arī mēs - ALFISTI kautko pateikt no savas pieredzes kas ir Alfas! Nevis muldēt kautkadus apšubamas analizes par A.R. Nu piemeram šitas man satracinaja vissvairāk:
Servisa izmaksas gan var izrādīties augstākas pat kā BMW vai Mercedes. Bl.... Svists!
bet lai tak nepērk tās mašīnas tik daudz. Lai turpina pirkt nojātas un nodzītas
Šrotos vairāk detaļu būs a uz ielām saglabāzies zināma eksotika/eksluzivitāte...
Mani visvairāk uzjautrināja, ka Spiderim ir mazas aizmugurējās sēdvetas, kuras derēžot vien bērniem va bagāža... wtf???  - tur tikai 2 sēdvietas vispār ir!
_________________ in Busso we trust...
|
Sat Jan 15, 2011 11:38 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
palaidniex rakstīja:tauruss rakstīja:Palasot šajā saitā par A.R. Jūtams ka saucamie ''spečuki'' daudz ko nav izjutuši uz savas ādas kas ir Alfa Romeo! Tāpēc varētu arī mēs - ALFISTI kautko pateikt no savas pieredzes kas ir Alfas! Nevis muldēt kautkadus apšubamas analizes par A.R. Nu piemeram šitas man satracinaja vissvairāk:
bet lai tak nepērk tās mašīnas tik daudz. Lai turpina pirkt nojātas un nodzītas
Šrotos vairāk detaļu būs a uz ielām saglabāzies zināma eksotika/eksluzivitāte...
Mani visvairāk uzjautrināja, ka Spiderim ir mazas aizmugurējās sēdvetas, kuras derēžot vien bērniem va bagāža... wtf??? - tur tikai 2 sēdvietas vispār ir! 
 ja?
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Sat Jan 15, 2011 11:44 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Es vispār nesaprotu kā whatcar var būt kautkāds autoritatīvs izziņas avots.
Tukša lapele. Vienk. ignorē un miers
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Sat Jan 15, 2011 11:45 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
tur ne tikai pret itāļu auto izturas slikti
Lexus arī salīdzinot ar bmw ir neērts, nervozs, skaļš, dārgs, šausmīgi lūztošs, un strauji vērtību zaudējošs auto
_________________ es atgriezos 3 x
|
Sat Jan 15, 2011 11:49 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
tauruss rakstīja:Palasot šajā saitā par A.R. Jūtams ka saucamie ''spečuki'' daudz ko nav izjutuši uz savas ādas kas ir Alfa Romeo! Tāpēc varētu arī mēs - ALFISTI kautko pateikt no savas pieredzes kas ir Alfas! Nevis muldēt kautkadus apšubamas analizes par A.R. Nu piemeram šitas man satracinaja vissvairāk:
Tevi tas uztrauc? vēlies par to parunāt? (c)hvz kas
|
Sat Jan 15, 2011 11:51 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
|
Sat Jan 15, 2011 11:56 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
par volgo teikts, ka stipri nolietojas prieksheejaas riepas - kas tas tagad buus?! kurai priekshpiedzinjai taa nav?
|
Sun Jan 16, 2011 12:27 am |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
zvaigžņu ielikšnas princips vispār neskaidrs
par šādu aprakstu - Ņemot vērā dāsno komplektāciju, IS cena ir laba. Cenas starpība ar līdzīgi aprīkotu 3.sērijas BMW ir mērāma tūkstošos, ne vien simtos eiro. IS-F cenas ziņā jau ir tuvāk līdzīgiem BMW un Mercedes, bet tas tik un tā piedāvā bagātīgāku aprīkojumu- liekas vajadzētu ielikt 5 zvaigznes, jo lētāks par konkurentiem taču, bet ieliktas tikai 3   
_________________ es atgriezos 3 x
|
Sun Jan 16, 2011 12:31 am |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
arba rakstīja:zvaigžņu ielikšnas princips vispār neskaidrs
par šādu aprakstu - Ņemot vērā dāsno komplektāciju, IS cena ir laba. Cenas starpība ar līdzīgi aprīkotu 3.sērijas BMW ir mērāma tūkstošos, ne vien simtos eiro. IS-F cenas ziņā jau ir tuvāk līdzīgiem BMW un Mercedes, bet tas tik un tā piedāvā bagātīgāku aprīkojumu- liekas vajadzētu ielikt 5 zvaigznes, jo lētāks par konkurentiem taču, bet ieliktas tikai 3   
-2 zvaigznes, jo nav vācu. Tas pēc noklusējuma, tapēc neraksta
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Sun Jan 16, 2011 12:50 am |
|
 |
Cosa Nostra
Member of

Pievienojies: 03 Mar 2010
Komentāri: 1653
1996 Alfa-Romeo 155
|
WhatCar LV birojam īsti neko citu, kā tulkot Britu rakstus nedrīkst. Viņi vienīgi var atspoguļot kādus LV vietējos notikumus - i vsjo!
|
Sun Jan 16, 2011 2:41 am |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
Cosa Nostra rakstīja:WhatCar LV birojam īsti neko citu, kā tulkot Britu rakstus nedrīkst. Viņi vienīgi var atspoguļot kādus LV vietējos notikumus - i vsjo!
a viņiewm pabakstīt pašu britu biroja sarakstās muļķības pa iekšējiem kanāliiem arī nedrīkst?
_________________ in Busso we trust...
|
Sun Jan 16, 2011 11:48 am |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
tāpat visiem skaidrs, ka alfisti ir slimnieki.
_________________ dejojam dizko!
|
Sun Jan 16, 2011 1:15 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
kada jega aizstavet "reputaciju" tados neinteresantos un neprofesionalos resursos?
|
Sun Jan 16, 2011 2:06 pm |
|
 |
|