Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Apraujas, noslāpst, nelec
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Wabole rakstīja:
Kādi devēji, normāli pārbaudi nosākuma dzirkstele ir vai nav. Tad var štukot talāk. Parasti dēļ devējiem rīstās, raustās, slāpst, bet ja nelec vai nu nau bendžas vai dzirksteles. Ar to atrī jasāk,

Un vēl ir tāda lieta kā ECU, nesaņem kādu signālu un VISS.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Wabole rakstīja:
nau bendžas vai dzirksteles. Ar to atrī jasāk,

tak diizelis cilveekam

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Embarassed

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ehh... galīgi netixu laikam pats gudrs.. ja vēl par mehansiskām leitām varb;ut kko rubiju, tad elektronika man tochna nulle...

nomainot to kloķenes devēju nevar būt ka viņam vajag kkadu restart vai kka ta, kjip ka jauns kkads dachiks vai ka tml...?

kur dzīt, kur lētāk un precīzāk pateiks kas par vainu? lai nav tā ka uztaisa diagnostiku, samaksa 10ls un vinji netatrod kas par vainu...  Vēlams kkur pārdaugavā, jo par cik shodien sniegs uzniga.. vilkt kkur talu galigi nav vēlēšanās...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ar Pārdaugavu ir kā ir... ja pašam ir kāds labi zināms serviss, kur alfu sapratīs, tad var mēģināt, bet citādi iesaku Alfa Club darbnīcu Ganību dambī vai Arfilu Zilupes ielā. Tajās vietās čaļi zin, kas ir alfas un ko ar tām iesākt pat tādos gadījumos, kad tās neiet. Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
altez rakstīja:
Ar Pārdaugavu ir kā ir...

MODENA! Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Aizvedu uz servisu, zvanija, teica ka spiediena regulātors esot nojucis.. uzlikuši kkadu no merša, varot pielaist, bet sūdīgi strādājot..
bet nu man tgd ātri jādabon vietā jauns - jo mašīna stāvot uz pacēlāja... jaunu točna tgd nevaru nopirkt, tādēļ lūdzu sakiet man kādas ir alternatīvas.. pa telefonu no servisa teica ka varot no BMW 530D ... ????
tgd esot no kkada merša uzlikuši, varot pielaist, bet motors raustoties...

lūdzu, kkadus variantus, lai varu šodien jau vakarā ar viņu pēc ilgiem laikiem atkal pavizināties... Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
wallyjz rakstīja:
Aizvedu uz servisu, zvanija, teica ka spiediena regulātors esot nojucis.. uzlikuši kkadu no merša, varot pielaist, bet sūdīgi strādājot..
bet nu man tgd ātri jādabon vietā jauns - jo mašīna stāvot uz pacēlāja... jaunu točna tgd nevaru nopirkt, tādēļ lūdzu sakiet man kādas ir alternatīvas.. pa telefonu no servisa teica ka varot no BMW 530D ... ????
tgd esot no kkada merša uzlikuši, varot pielaist, bet motors raustoties...

lūdzu, kkadus variantus, lai varu šodien jau vakarā ar viņu pēc ilgiem laikiem atkal pavizināties... Smile

pamēģini www.e-parts.lv pats viņu atrast. tālāk, tur ir saderība ar citām mašīnām, kurā varbūt būs kaut kas interesants.  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja tev līdz 2002 gadam, tad paprasi vilsonam..man viņš pa 60 ls jaunu dabūja..turpat  ...uz ganību dambja...bet merša iet labi...ja viņš ir labs!pats braucu....zinu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
shodien itka panjemu no mersha, vinsh ir tads pats, tikai shtekers uz citu pusi,ja..??

bet nakamis jautajums, ka izpauzhas ka saluzt tas regulators..? vinsh vnk ieksha nojuuk, vai arī ir iespejams, ka tas galinsh kas liekās iekšā nolūzt..?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
p.s. tikko zvanija no servisa kur atdevu to reguletaju - teica ka nederot... shtekers savadaks.. bet nu panjemu vinju no Mersisha C220D ... jeb es kko esmu sajaucis un panjeemis no nepareizaa mersha..?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
wallyjz rakstīja:

bet nakamis jautajums, ka izpauzhas ka saluzt tas regulators..? vinsh vnk ieksha nojuuk, vai arī ir iespejams, ka tas galinsh kas liekās iekšā nolūzt..?

Dzīvē to zvēru neesmu redzējis bet manā gadījumā uz lieliem apgriezieniem degvielas sistēmā bija pa lielu spiediens un dzinējs ieslēdzās avārijas režīmā, jauda samazinājās uz pusi un tas notika kā reizi apdzīšanas laikā.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu tātad, servisā man visu staisija.. noņemtas ar kompi 6 kļudas, un nomainīts tas regulātors...
bet pat pārsteigumu fakts ir tāds, ka tas regulētājs ir uzlikts no BMW 530..laikam jau tāds arī der... tas tik tā informācijai, ja nu kādam vēl gadās tāda ķibele..
paldies jums visiem par palīdzību.. Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
wallyjz rakstīja:
nu tātad, servisā man visu staisija.. noņemtas ar kompi 6 kļudas, un nomainīts tas regulātors...
bet pat pārsteigumu fakts ir tāds, ka tas regulētājs ir uzlikts no BMW 530..laikam jau tāds arī der... tas tik tā informācijai, ja nu kādam vēl gadās tāda ķibele..
paldies jums visiem par palīdzību.. Smile

Laikam jau signāla impulss  un spiediena robežas tādas pašas tālab arī der.
Apsveicu ar veiksmīgu remontu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs mirst pie 2.5apgr 
uzradusies problēma. auto slāpst nost pie ~2.5tūkst apgriezieniem. Sajūta tā it kā kompis vienkārši izslēdz motoru- nekas nerīstas, neraustās utt.
kompis izmeta kļūdu:

Fuel Rail Pressure- Fuel Rail Pressure Sensor Circiuit Range/performance

tas varētu būt šajā topikā jau pieminētais regulators vai arī tas devējs, kas pie srauslas nāk?

devejs

regulators

Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration