Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Kā droši nopārdot autiņu uz ārzemēm
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Kā droši nopārdot autiņu uz ārzemēm 
Vai kāds varētu padalīties ar pieredzi, kā notiek lietas un kas jāņem vērā, tirgojot autiņu uz svešzemēm? Kā atpazīt neīstos pircējus un drošāk saņemt kāpostu?
Piemēram, ieliekam autiņu mobile.de un kāds poļu pans vai skotu kalnietis izrāda interesi. Kas tālāk? Poļu pans droši vien arī pats varētu braukt pakaļ, bet kalnietis varētu gribēt, lai atiņu viņam sūta. Un kā arī naudas nodošanu/saņemšanu?
Vārdu sakot, kāda ir prakstiskā pieredze un zemūdens akmeņi? Man jūlijā ir doma notirgot vienu autiņu - ne Alfu, bet Latvijas krīzes skartais tirgus varētu uz to nepavilkties.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
mūsdienās avio biļetes ir pietiekami lētas, lai atbrauktu apskatīties un nopirkt. pieredze nav, bet gan jau 5reiz dienā saņemi epastus no nigēriešiem, kas tev solīs piena upes ar ķīseļa krastiem  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man pazinja tirgoja gelandewagen caur mobile - atbrauca polji, paskatiijaas auto un gatavi njemt, bet sit nost cenu (auto arii nebija nekaads skaistulis - pirmais g mersis griidas kraasaa) kaa rezultaataa chalis uzkabinaaja regjistraaciju (nonjemshanu no uzskaites un nenomaksaatos sodus) uz poljiem, ierubiija praisu "bez muzikalnova aparata, dobzje?" un auto aizbrauca uz poliju Smile par naudaam nezinu - laikam maksaaja pie atsleegu nodoshanas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kādu laiku atpakaļ ieliku autiņu (ne alfu) mobile.de. Kā jau bija gaidīts, sāka nākt visādi meili no kapteiņiem dienot Irākā, autiņu gribot pirkt, bet kuriem esot man arī citi sadarbības piedāvājumi. Tos bija viegli atkost.
Tagad atrakstījis vēl viens, izrāda interesi, grib, lai aizsūtu viņam VIN, reģistrācijas numuru un savas ID kopiju (ko protams nedarīšu).

Jautājums, ja tas ir feiks pircējs, ko viņš iegūst no mana VINa un registrācijas numura un ko sliktu viņš ar tiem var izdarīt???

Te ir tā draudzīgā seja (atsūtīja savu Vācijas ID, kaut nebiju prasījis).

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Piiters rakstīja:
Kādu laiku atpakaļ ieliku autiņu (ne alfu) mobile.de. Kā jau bija gaidīts, sāka nākt visādi meili no kapteiņiem dienot Irākā, autiņu gribot pirkt, bet kuriem esot man arī citi sadarbības piedāvājumi. Tos bija viegli atkost.
Tagad atrakstījis vēl viens, izrāda interesi, grib, lai aizsūtu viņam VIN, reģistrācijas numuru un savas ID kopiju (ko protams nedarīšu).

Jautājums, ja tas ir feiks pircējs, ko viņš iegūst no mana VINa un registrācijas numura un ko sliktu viņš ar tiem var izdarīt???

Te ir tā draudzīgā seja (atsūtīja savu Vācijas ID, kaut nebiju prasījis).

...normālam pircējam nevajadzētu neko prasīt sūtī/sūtīt pašam - ja pērk ta pērk, uzraksti lai viņš ēd sūdu un punkts... Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ha-ha-ha! Hello from Afrika! =)
aizmirsti par pardoshanu un nekadu informaciju par sevi chalim nedod

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration