Atbildēt pie šī temata 6 lapa no 24 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 22, 23, 24  Nākošais
Džipi un to piedzīvojumi
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Starp citu, Alfistu ekipāža ("GGG") ar Nissan ātruma aplī 4. vietā Shocked http://www.jeepclub.lv/forum/viewtopic.php?f=6&t=667&start=99999999999#p9430

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
mums bij vilšanās, ka nebijām top3  aiwa

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
applausi yo Ralfins ar MartinsT taču dzīvnieki. Skaidrs, ka vismaz 4. vieta uz ātrumu.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Cosa Nostra rakstīja:
Ja kas, tad 20. novembrī ir lielais Jeep pasāciens, kas ir For Jeep Only. Brauciens Kurzemes virzienā un tas ir divdienieks ar dropi noslēgumā, jo noslēdzam sezonu.

oga, braucam!? naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Cosa Nostra rakstīja:
Ja kas, tad 20. novembrī ir lielais Jeep pasāciens, kas ir For Jeep Only. Brauciens Kurzemes virzienā un tas ir divdienieks ar dropi noslēgumā, jo noslēdzam sezonu.

oga, braucam!? naac

Kādēļ ne?
Man gan mātei vārdadiena tieši 20.11., bet pofig - to var vakarā Smile Uz dropi gan... es nez... ar mežavečiem dropēt kaut kā nav īsti mans formāts  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Uz dropi gan... es nez... ar mežavečiem dropēt kaut kā nav īsti mans formāts  Rolling Eyes

:iekapaa:  :jopt:  ahahahahahaaa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Cosa Nostra rakstīja:
Oga rakstīja:
Uz dropi gan... es nez... ar mežavečiem dropēt kaut kā nav īsti mans formāts  Rolling Eyes

:iekapaa:  :jopt:  ahahahahahaaa

uz rītu visiem formāts viendāds haha

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
Oga rakstīja:
panda rakstīja:

Kā arī 30. oktobrī ir viens pasākums:
http://www.4x4klubs.lv/2010/10/oktobreni-2010-30-oktobris/

Varbūt aizbraukt? hmm

...šie pasākumi parasti ir orientēti uz sagatavotu tehniku: lifts; vinča; dubļu riepas u.t.t., protams ir rakstīts, ka būs atsevišķi arī standarttehnikai, bet tas parasti ir vairāk pieklājības pēc, un ir booooring (neko neizdomāju - tā man teica... Wink)

vai tieshaam LV ir probleemas ar lasiit prasmi un kaarteejais baabu bazaars , "taa man teica ..." atbrauciet un pashi piedalieties un tad rakstiet un musiniet tautu ...

4x4klubs klubs nesagatavotiem dzipiem nekad pasaakumus nav riikojis , shis ir pirmais eksperiments , takaa neviens vispaar neko par SUV klasi nevar pateikt

Gaidiisim ciemos visus 4x4 diidiitaajus!

Kods:
Piedalīties aicinām visus, kam ir 4×4 tehnika, kā arī moto braucējus. Automašīnas dalīsim divās pamatgrupās - OFFROAD un SUV jeb “parketnieki”. Sagatavotu (OFFROAD) automašīnu grupā saglabāsies dalījums “lielie” (virs 33 collu riteņi) un “mazie” (zem 33 collu riteņi), taču startēt atļausim tikai automašīnām ar vinču un dubļu riepām. Pārējiem spēkratiem piedāvāsim braukt SUV ieskaitē, kur aicināti piedalīties arī visi “parketa” džipu saimnieki – trase būs atbilstoša un speciāli sagatavota, lai nesaskrāpētu un nesalauztu savu auto. Gaidīsim dalībnieku pulkā arī kvadraciklus un solo močus.

Pēdējoreiz rediģējis 4x4klubs Mon Oct 25, 2010 4:14 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
4x4klubs rakstīja:
vai tieshaam LV ir probleemas ar lasiit prasmi un kaarteejais baabu bazaars , "taa man teica ..." atbrauciet un pashi piedalieties un tad rakstiet un musiniet tautu ...

Kods:
Piedalīties aicinām visus, kam ir 4×4 tehnika, kā arī moto braucējus. Automašīnas dalīsim divās pamatgrupās - OFFROAD un SUV jeb “parketnieki”. Sagatavotu (OFFROAD) automašīnu grupā saglabāsies dalījums “lielie” (virs 33 collu riteņi) un “mazie” (zem 33 collu riteņi), taču startēt atļausim tikai automašīnām ar vinču un dubļu riepām. Pārējiem spēkratiem piedāvāsim braukt SUV ieskaitē, kur aicināti piedalīties arī visi “parketa” džipu saimnieki – trase būs atbilstoša un speciāli sagatavota, lai nesaskrāpētu un nesalauztu savu auto. Gaidīsim dalībnieku pulkā arī kvadraciklus un solo močus.

...atslābsti - neviens nesaka, ka jūsu pasākumi ir slikti vai kā tamlīdzīgi, vienkārši tie pazīstamie kas ir iepriekš piedalījušies jūsu pasākumos ar tā saucamajiem "parketniekiem" teikuši, ka ar īstu arklu būtu foršāk, jo brovzēt sliktu granteni vai sēņotāju takas nav mega interesanta nodarbe...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
brovzēt sliktu granteni vai sēņotāju takas nav mega interesanta nodarbe...

te prasās komentārs no organizētājiem, jo arī parketniekiem var izdomāt tā lai nav garlaicīgi. imho  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu tur jau paši dalībnieki vainīgi ka grib braukt kopā ar lielajiem pukām bet ierodas ar parketnieku.
Cik parasti motociklu piedalās pasākumos?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
4x4klubs rakstīja:

Kods:

...atslābsti - neviens nesaka, ka jūsu pasākumi ir slikti vai kā tamlīdzīgi, vienkārši tie pazīstamie kas ir iepriekš piedalījušies jūsu pasākumos ar tā saucamajiem "parketniekiem" teikuši, ka ar īstu arklu būtu foršāk, jo brovzēt sliktu granteni vai sēņotāju takas nav mega interesanta nodarbe...

atkaartoju veelreiz , nekad neesam parketniekiem riikojushi pasaakumus , ir bijushi Offroad un ROAD (jebkuram ielas autinam)

AMV rakstīja:
Nu tur jau paši dalībnieki vainīgi ka grib braukt kopā ar lielajiem pukām bet ierodas ar parketnieku.

tur jau ir arii ta probleema , ka lecam paari savaam iespeejaam , katram auto ir savas iespeeju robezas un ja ar SUV grib braukt Offroad tad ir shhvaki un taapeec esam speciaali izveidojushi SUV klasi

AMV rakstīja:

Ar MOTO un ATV ir mums shvaki , kopaa labi ja 10mit savaacaas , izneemums bija Līgo 2010 kur kopaa bija ap 12 ATV un SOLO mocu

Pēdējoreiz rediģējis 4x4klubs Mon Oct 25, 2010 4:21 pm; pavisam rediģēts 2 reizes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nesaprotu, ko te cepaties Smile ???, Oga, ja tev patīk dubļi un izklaides tad brauc tik. Labāk vienreiz redzēt nekā simts reiz dzirdēt un tad jau būs saprašana par ko iet runa, es jau arī visu laiku braucu ar Fiatu, par pirmām vietām varu pat nesapņot, bet vai tas ir galvenais Laughing ? un ja brauc domājot ar galvu, tad arī daudz kur var tikt bez vinčas un visiem citiem pričendāļiem.
SUVam šis ir pirmais nedaudz uz sacensību pusi veidots pasākums, ši doma ir veidota pēc pasākuma Astranomiskais rudens 2010, kur dubļu braucēji aptaujas anketās izteica ka varētu ielikt nedaudz sacensību garu.
Un vispār ko daudz runāt , kam ir vēlēšanās un jauki pavadīt nedēļas nogali gaidīšu ciemos  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alfistu brigāte smacējot pļaviņu un rāpjoties augšā uz krauju!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ar X5 drikst?  naac

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 6 lapa no 24 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 22, 23, 24  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration