Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
sajūga slēdzis
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
NIKSONS rakstīja:
nu piemēram landroveru var piestartēt tikai ar izspiestu sajūgu
Kkā jau tas bobiks zin, ka sajūgs ir izspiests, kkāds slēdžitis to signalizē  Wink

Tas protams neko nepasaka par to kāds mārrutks ir sagājis doskā topika autoram   Wink

bmw zin, kad ir nospiests sajugs un ielikts atruma, tad tas automatiski pietur bremziti super

bet te mes laikam runajam par 98. gada 156 Alfu, nav tur nekada sledza pie sajuga pedala

Lab, neesmu nekāds alfu guru, tie tikai mani 0,02 usd
+ pamēģināju novērst tradicionāli mutīgo zēnu domas no ieteikumiem tip "atnes kompresiju" un "vai pa riepu iespēri"  Wink
kkāds sūds jau tur var būt  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Zinu ka man 164 TD (elektrisko sūkni) manuālī bija aprakstīts šāds slēdzis. Tas domāts lai ECU zin kad sajūgs ir izspiests un kad nav. Kautko viņš atkarībā no tā regulē tur.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
Zinu ka man 164 TD (elektrisko sūkni) manuālī bija aprakstīts šāds slēdzis. Tas domāts lai ECU zin kad sajūgs ir izspiests un kad nav. Kautko viņš atkarībā no tā regulē tur.
ja pareizi atceros tad 164 TD kautkadas versijas bija ta kad bez izspiesta sajuga negaja starteris tipa ta pat ka vojageram

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
AMV rakstīja:
ja pareizi atceros tad 164 TD kautkadas versijas bija ta kad bez izspiesta sajuga negaja starteris tipa ta pat ka vojageram

Tam aparētam starteris grieza jebkurā situācijā. Es jau nez, mosk tas slēdzis bija izoperēts  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
koijotins rakstīja:
AMV rakstīja:

Tam aparētam starteris grieza jebkurā situācijā. Es jau nez, mosk tas slēdzis bija izoperēts  Laughing
vojageriem pats esmu tos sledzus kadiem 10 gabaliem atvienojis jo jauns maksaja ap 30 ls bet atvienot nozime savienot 2 vadinus  Laughing  bet vairums signalizaciju liceju vojageriem gadus 7 atpakal vel to tiesi nema par pamatu startera blokesanai jo bija visvienkarsakais variants  Wink  tipa neatsledzi sidzeni neiet starteris  Wink  un motora blokesana paveikta  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
vojageriem pats esmu tos sledzus kadiem 10 gabaliem atvienojis jo jauns maksaja ap 30 ls bet atvienot nozime savienot 2 vadinus  Laughing

es mocim tā izdarīju, tagad startējot jāuzmanās  shura

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Cool tas sledzis nak tiesi pie pedaliem,wai zem benka?ja zem benka,tas ir motora sledzis,kas awarijas gadijuma noslape motoru!!! Laughing

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu AIM Adrese ICQ Numurs
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration