|
10 lapa no 12 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Cosa Nostra rakstīja:j.k. rakstīja:Mums formulā sanāca 0,7. Izklausās labāk par 4 
Mums arī bija 0.7. Mums ar J.K. šājā pasācienā visu laiku saskanēja. Viens aiz otra izbraucām no SKY, viens aiz otra bijā visos kontrolpunktos, līdz kamēr ari tā iebraucām finišā.
naktsposma ar kompasu jus mani ari sakerat, bet mans, piebildisu tobrid vel pareizais, virziens jums tomer kaut ka nepatika
|
Mon Oct 18, 2010 8:16 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:Cosa Nostra rakstīja:j.k. rakstīja:Mums formulā sanāca 0,7. Izklausās labāk par 4 
Mums arī bija 0.7. Mums ar J.K. šājā pasācienā visu laiku saskanēja. Viens aiz otra izbraucām no SKY, viens aiz otra bijā visos kontrolpunktos, līdz kamēr ari tā iebraucām finišā.
naktsposma ar kompasu jus mani ari sakerat, bet mans, piebildisu tobrid vel pareizais, virziens jums tomer kaut ka nepatika 
Es pēc apraksta biju sapratis tā, ka ja nokavē ~stundu, tad tāpat būs -600 punkti un gala rezultātā par posmu 0, tādēļ arī nolēmām neturpināt uzdevumu, bet laikam biju sapratis nepareizi  Kāds no organizatoriem varētu paskaidrot, kurā brīdī tad no rezultāta tika skaitīti mīnus punkti?
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Mon Oct 18, 2010 8:32 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
j.k. rakstīja:Es pēc apraksta biju sapratis tā, ka ja nokavē ~stundu, tad tāpat būs -600 punkti un gala rezultātā par posmu 0, tādēļ arī nolēmām neturpināt uzdevumu, bet laikam biju sapratis nepareizi Kāds no organizatoriem varētu paskaidrot, kurā brīdī tad no rezultāta tika skaitīti mīnus punkti?
ta es nolemu vel pec kadas stundas, kas tika pavadita Tukuma
|
Mon Oct 18, 2010 8:38 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:j.k. rakstīja:Es pēc apraksta biju sapratis tā, ka ja nokavē ~stundu, tad tāpat būs -600 punkti un gala rezultātā par posmu 0, tādēļ arī nolēmām neturpināt uzdevumu, bet laikam biju sapratis nepareizi Kāds no organizatoriem varētu paskaidrot, kurā brīdī tad no rezultāta tika skaitīti mīnus punkti?
Bet pēc rezultātiem sanāk ka tekstam "Par katru kavējuma minūti saņemsiet 10 soda punktus" neskaitās  Vai es kautko nepareizi saprotu?
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Mon Oct 18, 2010 8:41 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
elbee rakstīja:j.k. rakstīja:Es pēc apraksta biju sapratis tā, ka ja nokavē ~stundu, tad tāpat būs -600 punkti un gala rezultātā par posmu 0, tādēļ arī nolēmām neturpināt uzdevumu, bet laikam biju sapratis nepareizi Kāds no organizatoriem varētu paskaidrot, kurā brīdī tad no rezultāta tika skaitīti mīnus punkti?
600 punktus varēja dabūt precīzii braucot pa maršrutu. Papildus 200 punktus, ja iekļaujas laikā. Ja kavē, tad punkti nāk nost no šiem papildus punktiem. Iespējams, ka nebija gana precīzi un nepārprotami noformulēt vairāki uzdevumi  Par to es personīgi atvainojos.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Mon Oct 18, 2010 8:43 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
mūsu ekipāžai pēdējais posms patika - bija jautri, plinti metām krūmos negribīgi pēc diezgan ilgas tukuma ielu izbraukāšanas, tai skaitā briesmīgi bruģētas ielas, tumšus mežus utt. kļūda bij pieņēmumā, ka pie Ivara ir jāmēt ripā. izrādās, ja divi attālumi pēc kārtas 1km var gadīties arī nebraucot atpakaļ
abu specposmu atrašanās vienā vietā imho bija pat labāka kā pagāšgad - bij iespēja patusēt, paskatīties kā citiem veicās
|
Mon Oct 18, 2010 9:50 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
ja, starp citu, kur bija Ivars? es domaju, ka mes nepareizi aizbraucam uzreiz pec iebrauksanas Tukuma, sakuma bija viens liels krusts, kura isti nebija pienakusi vajadzigie kilometri, tapec aizbraucam pa nakoso, sakuma likas labi, tad ar vien sliktak un sliktak
|
Mon Oct 18, 2010 9:54 pm |
|
 |
drosele
Pievienojies: 18 Oct 2010
Komentāri: 1
|
piekritīšu veiksmes faktoram, jo mērķtiecīgi punkti netika krāti  tie, kas ieradās pie akmeņiem pēdējie, tie čupojās pie akmeņa ar 148 rievām nevis 17  nebija pat jāmeklē! un no 4 atbilžu variantiem par rievu skaitu, tika izvēlēts loģiski tas, kurš dalās ar 2, jo uzdevumā savādāk nebūtu jādala ar 2 tas skaitlis. Kaut kā tā.
un arī nakts posmu izbraucām līdz galam tikai sagadīšanās pēc  tomēr vasaras 20tā vieta mums pat domāt neļāva par pirmo. Atpūta ir atpūta nevis sporta veids, kaut nenoliegšu, šoreiz regularitātē gāja labāk'  aizmugurē viens sēdēja un visu laiku bakstīja, ka priekšējie kavē. Tāpēc arī pielīdzinājām visā posmā nevis kā vasarā tikai pirms finiša
pasākums bija vnk ideāls!
|
Mon Oct 18, 2010 10:14 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
elbee rakstīja:ja, starp citu, kur bija Ivars? es domaju, ka mes nepareizi aizbraucam uzreiz pec iebrauksanas Tukuma, sakuma bija viens liels krusts, kura isti nebija pienakusi vajadzigie kilometri, tapec aizbraucam pa nakoso, sakuma likas labi, tad ar vien sliktak un sliktak 
pirmais asfaltētais krusts ai Tukuma sākuma bija īstais. Nākamajā orientierī es sēdēju. Tur jums bija jāiebrauc divreiz katru reizi no savas puses.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Tue Oct 19, 2010 9:06 am |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Izmantošu to ka man i daudz brīvā laika un nedaudz ieprecizēšu šo to. Pie viena ar savu sāpi izteikšu.
Bildes jāvervāļā lai ko saprastu, veras ātri jo maz kb aiņem.
1. Daudzi pamanīja ka regulitātē viens un tas pats ceļa posms tika apzīmēts ar dažādiem garumiem. Pārmērot tas izrādās ka arī bija 350m. Šī vieta gan nebija kritiska, bet tā būt nevaidzētu.
2. Nākamais pagrieziens ir "smalakais". Un tur nu gan neprecizitātes nav pieļaujamas. Leģendā norādīts bija 300m līdz pagriezienam pa labi uz garāžas asvaltēto cilpu. Normāli braucot, 300m sanāk tai cilpai jau pie izejas. Stiepjot aiz ausīm pa visgarāko iespejamo trajektoriju līdz pareizajam pagriezienam sanāk tikai 262m. Ierakstītu ka 250m un viss cikiniekā , jo citur pirms tam nebija kur nogriezties.
Kur bija jāgriežās.
Un kur sanāk 300m
3. Un pēdējā bildē ar sarkanu apvilkts pagrieziens ko nu vispār nevaidzēja ielikt leģendā kā tādu. Kautkāda aizaugusi iebrauktuve uz privātmājas sētu. Pilnīgi lieki. Vaidzēj izmantot iespeju - ja nekas nav norādīts braucam taisni vai pa galveno ceļu. Viss šitas rajoniņš pēdējā bildē bija riktīg smalkais, bet vismaz ar metriem viss kārtībā.
Vairāk šito tēmēju uz nākamajām reizēm, lai zinātu kādām kļūdām pievērst uzmanību lai pasākums sanāktu ar vien labāks.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Tue Oct 19, 2010 3:17 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
elbee rakstīja:pirmas bildes http://gallery.artlibitum.net/alfaclublv/2010/legenda/
pievienoti ogotaja fotouznemumi
|
Wed Oct 20, 2010 1:31 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
nejauši pamanīju, jēgu tā arī nesapratu, bet nu laikam lieki visur meklēt jēgu
|
Wed Oct 20, 2010 1:38 pm |
|
 |
yuran
Member of

Pievienojies: 18 May 2007
Komentāri: 2339
Atrašanās vieta: Rīga<->Daugavpils
1984 Alfa-Romeo GTV6 2,5
|
AMV rakstīja: bla-bla-bla
piekrītu pilnīgi, kaut Leģendā nebiju, bet Aromā manuprāt arī bija tādas kļūdas leģendā. ļoti nepatikami.
_________________ GTV6
|
Wed Oct 20, 2010 5:27 pm |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
yuran rakstīja:AMV rakstīja: bla-bla-bla
piekrītu pilnīgi, kaut Leģendā nebiju, bet Aromā manuprāt arī bija tādas kļūdas leģendā. ļoti nepatikami.
Neviens no organizatoriem nav augsti apmaksāts profesionālis vai robots. Kļūdīties ir cilvēcīgi (teica ezītis un nokāpa no kaktusa)
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Thu Oct 21, 2010 1:49 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
yuran rakstīja:AMV rakstīja: bla-bla-bla
es nepiekritu pilnigi. bet man sobrid nav laika paskaidrot, kapec, varbut velak  jebkura gadijuma Alfistu pasakumu organizatoru vietas ir vakantas. ir idejas, velmes un iespeja, ludzu piedalities!
|
Thu Oct 21, 2010 1:59 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 5:33 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
10 lapa no 12 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|