Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
155 TS Prieksheejaas Kalotkas !
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs 155 TS Prieksheejaas Kalotkas ! 
vajag paliidziibu... biju aizshaavis uz Auto Gross vajag jaunas prieksheejaas Kalotkas... shis man saka ka ir 2 varianti... o_O es nesaprast kuras tad iistaas?!... beigaas panjeemu ADB1897 (Allied Nippon) any idea ?!

Preciizaaks INFO par detalju: http://alliednippon.com/catalogue/search_results1.aspx?length=&height=&thick=&wva=21636

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: 155 TS Prieksheejaas Kalotkas ! 
ilversNad rakstīja:
vajag paliidziibu... biju aizshaavis uz Auto Gross vajag jaunas prieksheejaas Kalotkas... shis man saka ka ir 2 varianti... o_O es nesaprast kuras tad iistaas?!... beigaas panjeemu ADB1897 (Allied Nippon) any idea ?!

Preciizaaks INFO par detalju: http://alliednippon.com/catalogue/search_results1.aspx?length=&height=&thick=&wva=21636

2.0-ivlitram 16v kolodkas bikuc savādākas izskatās (ausis pa malām). Nu bet visdrošākais variants ir piemērīt uz konkrētā auto Wink Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
O. nu klau izklausiisies tiir smiekliig es pat nez kaads man iist aparaats bet laikam jau ka tas 16v 2.0 Very Happy
Tad saki ka ir pat lielaakas ausis tam otram variantam o_O psc zeel ka nepaskatiijos otru modeli ko vinsh man tur Auto Grossaa piedaavaaja Sad psc nu buus jaaarda un jaapeet... lab paldies tef ! ^__^

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja 16v tad uz motora tas rakstīts iraid. Kura gada auto?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
1993 ! o_O

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tad 8v

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
tad 8v

tad tā augstāk esošā bilde varētu būt īstā...
Lietotāja avatārā ir 16v bilde (nu ar pūstajiem spārniem utt.) un ar tām nebija izvēles varianti klučiem. Savukārt ar 8v bodē tiešām pateica ka klučiem ir divi varianti, kas atšķīrās pēc bremžu diska diametra. Bija variants lielajām bremzēm 28*mm un tipa mazās 25*mm. Lai to noskaidrotu nācās ņemt nost riteni i mērīt Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration