Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Kaut kas strīķējas
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Kaut kas strīķējas 
Pēdējās dienas manai 156ajai, straujāk piebremzējot, atskan tāda skaņa kā metāls pret metālu strīķetos (vairāk tā kā no aizmugurē). Vizuāli (stāvvietā ievērtējot) neko neparastu nemana.
Braucot atpakaļgaitā vai bremzējot laideni, nekādas neparastas skaņas nav. Jūlijā servisēšanas ietvaros bremzes tika pārbaudītas un atzītas par vēl labām esam.
Tāda sajūta, ka bremzējot virsbūve sliecoties uz priekšu kaut ko aizķer un tad arī pret to beržas. Nu, netieku gudrs. Ir kādam tā bijis?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Kaut kas strīķējas 
Piiters rakstīja:
Pēdējās dienas manai 156ajai, straujāk piebremzējot, atskan tāda skaņa kā metāls pret metālu strīķetos (vairāk tā kā no aizmugurē). Vizuāli (stāvvietā ievērtējot) neko neparastu nemana.
Braucot atpakaļgaitā vai bremzējot laideni, nekādas neparastas skaņas nav. Jūlijā servisēšanas ietvaros bremzes tika pārbaudītas un atzītas par vēl labām esam.
Tāda sajūta, ka bremzējot virsbūve sliecoties uz priekšu kaut ko aizķer un tad arī pret to beržas. Nu, netieku gudrs. Ir kādam tā bijis?

ja patiešām bremžu kluči ir vēl dzīvi, tad strīķēties var tas bremžu disku bleķa putekļu sargs...
moš ķerās kāda trosīte pie diskiem, kad mašīna sasveras
maz ticami, bet tomēr - nav uzlikti ūbertraktoristiski riteņi un gumija neiet pa arkām? hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nē, ripuļi standarta.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Piiters rakstīja:
Nē, ripuļi standarta.

tad pārbaudi bremžu putekļu sargus, vai ari kaut kas ir ieķēries bremžu kluču virsmā. reti, bet mēdz gadīties arī tā...

Man nav skaidrs kāpēc Zirneklim bremzējot tāda kā rūcoša skaņa parādās - pagaidām izskaidrojumu neesmu atradis, ir mēģināts saprast, bet risinājuma vēl nau. Galvenais, ka labi bremzējas...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Piiters rakstīja:
Nē, ripuļi standarta.

paskaties tos palaidnieka pieminētos bleķa putekļsargus. Tie labi rūsē un tad strīķēties... gan jau vispār nolūzīs atpakaļ atliecot shura
atkarīgs no diskiem - moš pat varēs atlocīt, neņemot nost riteni Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man vienreiz pakaļkolodka bij sadalījušās - tā bremzējošā daļa nolūzusi no tās bleķa plāksnes, bet tā šķībi greizi, ka turpat arī savā vietā turējās, bet skaņas dīvainas bija....bet pēc taviem simptomiem neizklausās  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man ar nesen bija tāda skaņa no 164 bremzēm, bet nu tur bij acīmredzams kas un kāpēc aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
Man ar nesen bija tāda skaņa no 164 bremzēm, bet nu tur bij acīmredzams kas un kāpēc aiwa

Ar šādiem klučiem kā tu vispār apstājies Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Itkā jau vēl stājās pieņemami. Tik skaņa sāka traucēt un tad vēl tauta sabiedēja ka tie pārpalikušie "kluči" var izlekt no savas sēžas un tad gan paliktu bez bremzēm  Doh!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dlhawk rakstīja:
AMV rakstīja:

Ja tādi ir pakaļējie kluči, tad tas bremzēšanu tik ļoti neiespaido...

AMV rakstīja:
Itkā jau vēl stājās pieņemami. Tik skaņa sāka traucēt un tad vēl tauta sabiedēja ka tie pārpalikušie "kluči" var izlekt no savas sēžas un tad gan paliktu bez bremzēm  Doh!

A patiešām draudēja izlekt man ziemsvāgenam prieikšējie kluči... Bija līīdzīgā nolietojuma stadijā...  Embarassed

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
dlhawk rakstīja:
AMV rakstīja:

Ja tādi ir pakaļējie kluči, tad tas bremzēšanu tik ļoti neiespaido...

AMV rakstīja:

A patiešām draudēja izlekt man ziemsvāgenam prieikšējie kluči... Bija līīdzīgā nolietojuma stadijā...  Embarassed

Šie i priekšējie, pakaļējos tak būtu dzīnis tik tāl ka lai mainot klučus nebūtu nekas jaņem ārā, viena kustība mazāk pie kluču maiņas  Ffff..fristailo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Par vienu kustību mazāk un otru vairāk jo nodzenot būtu diski ar jāmaina emo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tiei kluči ir tik dažādi un uz bildēm mērogs neskaidrs, ka padomāju, ka aizmugurējie...  Embarassed

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ar taadiem bremzeejas normaali shura man bija taa, ka pakaljaa viss izkrita laukaa iebraucot pagalmaa. tad gan korvalols un citas drapes jaadzer!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Viens te pazīstams ar VW Santanu bija nodeldējis bremžu diskus tik tālu, ka bremzējot "kolotkas", (vai tas kas palicis) metās diska ventilācijas ribās. Un brauca! c

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration