Atbildēt pie šī temata 75 lapa no 175 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 173, 174, 175  Nākošais
Vajag padomu...
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vai 2.0 JTS dzinējam ar ~200 000 km noskrējienu vēl joprojām ieteicama tā pati 10W60 vai nu jau vēlams ieliet kaut ko biezāku  Question

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Interesanti gan zināt, kā taisies piešķilt mašīnu ziemā ar kādu 15W vai nedod neprāts ar kādu 20W eļļu? aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ir taču ar tādu pašu nr. bet paredzētas veciem dzinējiem
vai es maldos ?
'un kāpēc biezāku - ēd ? sulo ?
ja nekas slikts nav dzinējam redzams, tad kādēļ ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
ir taču ar tādu pašu nr. bet paredzētas veciem dzinējiem
vai es maldos ?
'un kāpēc biezāku - ēd ? sulo ?
ja nekas slikts nav dzinējam redzams, tad kādēļ ?

nu jā, biš taka ēd. un tas varētu būt vairāk kā 1l/1000km. šobrīd iekšā stāv 10w60 Castrol edge sport.
citā forumā atradu, ka vēl vienam esot šāda pieredze tieši ar Castrol. Nomainījis eļļu (to pašu 10w60 un citu ražotāju) un iznākums bijis pozitīvs.

p.s. kāda īsti ir atšķirība starp 10w60 un 10w40? sintētika, pussintētika?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man palicis atmiņā, ka calstrol tieši arī ražoja eļļas veciem dzinājiem

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
http://www.valvoline.com/products/brands/maxlife/

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nils rakstīja:

10w60 sintetiska ellja, bezaka par 10w40 un ar labaku viskozitati pie augstakam temperaturam. Domata prieksh aktiviem braucejiem.
Ja ed ap 1 litru / 1000 km, gatavojies mainit vai remontet dzineju, man tas jau ir bijis

P.S. A, tev ir JTS, tad rokasgramata ir rakstits ka shiem dzinejiem ir jalej TIKAI 10w-60

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Nils rakstīja:

10w60 sintetiska ellja, bezaka par 10w40 un ar labaku viskozitati pie augstakam temperaturam. Domata prieksh aktiviem braucejiem.
Ja ed ap 1 litru / 1000 km, gatavojies mainit vai remontet dzineju, man tas jau ir bijis

P.S. A, tev ir JTS, tad rokasgramata ir rakstits ka shiem dzinejiem ir jalej TIKAI 10w-60

nu tad laikam jāgatavojas uz to ļaunāko. vai ir aizdomas, kādas naudas summas tas prasa?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
10W40 ne vienmēr ir pussintētika un 10W60 ne vienmēr ir sintēika. Tie ir tikai viskozitātes rādītāji pie zemas temperatūras - agrā ziemas rītā un pie augstas, kad motors strādā ar paaugstinātu slodzi. Piemēram, Valvoline 10W60 ir uz minerālās bāzes...
Ja motors ēd eļļu, tad blīvslēgi iet uz galu, eļļas gredzeni mirst, kaut kur sulo vairāk kā būtu pieņemams vai biežāk viss kopā. Bieži šāds rezultāts ir tiem alfu R4 benzīna motoriem, kuri agrāk bieži izjutuši eļļas badu - līmenis uz Min vai ap to...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
10W40 ne vienmēr ir pussintētika un 10W60 ne vienmēr ir sintēika. Tie ir tikai viskozitātes rādītāji pie zemas temperatūras - agrā ziemas rītā un pie augstas, kad motors strādā ar paaugstinātu slodzi. Piemēram, Valvoline 10W60 ir uz minerālās bāzes...
Ja motors ēd eļļu, tad blīvslēgi iet uz galu, eļļas gredzeni mirst, kaut kur sulo vairāk kā būtu pieņemams vai biežāk viss kopā. Bieži šāds rezultāts ir tiem alfu R4 benzīna motoriem, kuri agrāk bieži izjutuši eļļas badu - līmenis uz Min vai ap to...

skaidrs. paldies

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs TA 
Tāa, ir radies viens diezgan sāpīgs (iespējams) jautājums saistībā ar ceļu nodokli.

Tātad, Alfai skate ir beigusies 2008. gada 3. decembrī. Doma iet TA ir 2011. gada janvāri,februārī vai martā, ta jau manīs.. BET nodoklis būs jāmaksā arī par gadiem, kad viņai TA nebija vairs, vai tikai par 2011. gadu?

Un jā, no uzskaites auto netika noņemts...  Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Zvani csdd. Bet domāju ka ja nekas nemainīsies tad jāmaksā būs tikai par jauno gadu imho.

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Zvani csdd. Bet domāju ka ja nekas nemainīsies tad jāmaksā būs tikai par jauno gadu imho.

Nu it kā aizsūtiju e-pastu, teica, ka jā, tikai par tekošo gadu... Draugs atkal saka pārliecināti, ka arī par tiem, kuros skate nebija, bet, kur tādā gadījumā loģika? Skates nav, braukt nevaru, bet nodoklis jāmaksā? Dīvaini...

Te jautāju, lai pārliecinātos, ja nu csdd mani nepareizi saprata un varbūt kādam bijis kaut kas līdzīgs...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tikia par tiek , kad skate ir
ja skate ir, bet negrib maksāt nodokli, tad var uz 1/2 gadu nodot nummurus Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
imho par tekošo un iepriekšējo  hmm

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 75 lapa no 175 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 173, 174, 175  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās