Atbildēt pie šī temata 7 lapa no 18 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 16, 17, 18  Nākošais
Kā ar šīm Alfam vispār?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu bet pēc šitāda crasha tak priekšā stabili kautkas ir aizgājis pa pieskari. Tie virsbūves darbi, vilkšana, stiepšana un beigās visa autiņa pārkrāsošana (prasti zaļš  mozaika ) tāpat savus ~1,5 - 2 kLs maksās ( vari stāstīt ka mazāk, bet es neticēšu)...
Un galu galā ir tie paši 4-5kEur, par ko pameklējot tepat eiropā var atrast smukus eksemplārus.

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja nu vienigi del automata.. eiropa tadu nav un pareizi vien ir, ka nav shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/clidh.html Šo alfu kāds ir skatījies? Interesē 156tā līdzīgā cenu grupā un steidzami, šī izskatas puslīdz normāla, bet braukt 200km paskatīties ar negribas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Birojs rakstīja:
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/clidh.html Šo alfu kāds ir skatījies? Interesē 156tā līdzīgā cenu grupā un steidzami, šī izskatas puslīdz normāla, bet braukt 200km paskatīties ar negribas.

1.6 njemt nevajag!  Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arī tas ir skaidrs. un skatījos arī leišos piedāvājumu un domāju braukt leišos skatīties variantus nākamnedēļ, bet šis izskatas tīri sterils. un labāk nenopists 1.6, nekā sapists 2.0 Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un varbut sīkāk, kapēc nevajag 1.6, ja neskaita jaudas trūkumu? Very Happy jo to varētu pieciest.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Neskaitot jaudas trukumu 1.6 rij tikpat daudz, ka 2.0 un varbutiba dabut nopisto 1.6 vai 2.0 ir vienada =)
gribi ieekonomet - 1.9 JTD, negribi - 2.5 V6

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
varbūtība jā, taču prakse rāda, ka par šādu ciparu esošie 2.0 ir stipri pajātāki nekā 1.6 vai 1.8. Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
gan 1.9 jtd gan 2.5 ir citā cenu grupā. Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tad njem 1.8, labaks variants par 1.6

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Birojs rakstīja:
varbūtība jā, taču prakse rāda, ka par šādu ciparu esošie 2.0 ir stipri pajātāki nekā 1.6 vai 1.8. Smile

par kādu praksi tu te tagad runā?varbūt padalīsies emo tajā cik tev ir bijušasAR ar 1.6L/1.8L un 2/0L motoriem?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nevajag uzreiz brukt virsuu. Smile No taam, kas shobriid apskatiitas, shii teorija ir bijusi pareiza. Smile

jautajums vispar bija par konkreto eksemplaru. vai kads kautko zin? Smile[/u]

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
neviens jau neuzbrūk,vnk tavs iepriekš rakstītajs mudināja uz tādu jautājumu Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Zinaashanai - nav man 18 gadi un nav pirmais auto. Ir bijushi daudz un dazhadi auto, dazhadas cenu grupaas, arii itaalju, pats esmu nodarbojies ar auto veshanu no vacijas,lietuvas, asv. Apstaklji liek shobrid aatri dabuut braucamu auto pa 1000+ Ls, un tiiri intereses peec un aiz labam atminjam par interesantajiem italju auto, izpeetot piedaavaajumu, esmu nosliecies uz 156 alfu. Saprotu variantus var piekrat un panjemt utt.. bet taa nav opcija. auto vajag tagad un piekrat vares pec tam citam auto. Very Happy Ari visas alternativas ir izskatitas, bet bmw man jau ir bijushi pietiekami un gribas vienreiz pamegjinat alfu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Birojs rakstīja:
Zinaashanai - nav man 18 gadi un nav pirmais auto. Ir bijushi daudz un dazhadi auto, dazhadas cenu grupaas, arii itaalju, pats esmu nodarbojies ar auto veshanu no vacijas,lietuvas, asv. Apstaklji liek shobrid aatri dabuut braucamu auto pa 1000+ Ls, un tiiri intereses peec un aiz labam atminjam par interesantajiem italju auto, izpeetot piedaavaajumu, esmu nosliecies uz 156 alfu. Saprotu variantus var piekrat un panjemt utt.. bet taa nav opcija. auto vajag tagad un piekrat vares pec tam citam auto. Very Happy Ari visas alternativas ir izskatitas, bet bmw man jau ir bijushi pietiekami un gribas vienreiz pamegjinat alfu.

Nu tad es ieteiktu ne mazak par 1.8, un obligati ar Sport paketu (sliekshnji un oranzhais apgaismojums). Par sho konkretu auto - tam nav uz diskiem vacinjas =)

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 7 lapa no 18 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 16, 17, 18  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration