Atbildēt pie šī temata 30 lapa no 83 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 81, 82, 83  Nākošais
Krizes gali - pakalpojumi / materiali utt...
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260500880947&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

ja grib lietot pāķos, pa latu jāpiepērk klāt pāreja uz parastās antenas štekeri

ps. ķīnīzers laikam domā, ka LV tas sūds nestrādā, jo skaitīja paypalā atpakaļ naudu un teica, ka man to nevajag, nācās uzstājīgi teikt, ka STRĀDĀ, IR PĀRBAUDĪTS

eu man ķīnzers raksta, ka tas esot MPEG-2 un man vajagot MPEG-4
tad ko viņam teiikt, ka lai beidz tirsties un sūa to mpeg-2 sūdu šurp,m jo tas tāpat uztver arī mpeg-4???

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
aha, ķīnīzers laikam īsti nezin ko pats tirgo  hmm pāris gab ir atnākuši - viss strādā  Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
aha, ķīnīzers laikam īsti nezin ko pats tirgo  hmm pāris gab ir atnākuši - viss strādā  Wink

Cik ilgi nāca, man nāk jau mēnesi, laikam ar kājām.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Norkis rakstīja:
MartinsT rakstīja:

Cik ilgi nāca, man nāk jau mēnesi, laikam ar kājām.

šķiet bij ap 2-3 nedēļas  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ar kjiiniizeriem nekad neko nevar zinaat. man pagaasjhendeelj pa 4 dienaam atnaaca viens sudinjsh no hongkong

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vai kādam ir bijusi saskarsme ar šādu te izstrādājumu - http://www.cenuklubs.lv/lat/iveikals/benzina_zales_plaveji/Zales_plavejs_Partner_P56500SM_16144.html    ? Kas slikts, kas labs? Mukt pa gabalu? Principā vajag ne pārāk dārgu pļaujamo, bez visādām kastēm un citiem sūdiem, jo pilna zāle piestādīta ar kokiem, dobēm utt... Vienkārši vakar vecais pļaujamais bij sadzēries drosmi, un uzbruka dūres lieluma akmenim… pēc kā tika pieņemts lēmums par tā sūtīšanu uz labākiem medību laukiem...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kaneelis rakstīja:
Vai kādam ir bijusi saskarsme ar šādu te izstrādājumu - http://www.cenuklubs.lv/lat/iveikals/benzina_zales_plaveji/Zales_plavejs_Partner_P56500SM_16144.html    ? Kas slikts, kas labs? Mukt pa gabalu? Principā vajag ne pārāk dārgu pļaujamo, bez visādām kastēm un citiem sūdiem, jo pilna zāle piestādīta ar kokiem, dobēm utt... Vienkārši vakar vecais pļaujamais bij sadzēries drosmi, un uzbruka dūres lieluma akmenim… pēc kā tika pieņemts lēmums par tā sūtīšanu uz labākiem medību laukiem...

izskatas ciesams... principa jau tiem plavejiem nav tik daudz lietas uz ko skatities...
1) motors - 95% bi B&S, kas sevi ir pieragijis ka labs sim konkretam tie 4 zs ir ok.
2) ritenji gultnojums - nav ne mazakas nojausmas ka ir shim te... bet tomer normalu metala gultnju esamibai IR nozime... it seviskji, ja plano pats stumt to ljerkatu un plano to darit ilgak ka 1-2 sezonas.
3) vizualais izskatas... nu tas taa... subjektivs vertejums.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
Kaneelis rakstīja:

izskatas ciesams... principa jau tiem plavejiem nav tik daudz lietas uz ko skatities...
1) motors - 95% bi B&S, kas sevi ir pieragijis ka labs sim konkretam tie 4 zs ir ok.
2) ritenji gultnojums - nav ne mazakas nojausmas ka ir shim te... bet tomer normalu metala gultnju esamibai IR nozime... it seviskji, ja plano pats stumt to ljerkatu un plano to darit ilgak ka 1-2 sezonas.
3) vizualais izskatas... nu tas taa... subjektivs vertejums.

aha.. man iepriekšējais bija Huqvarnas, plastmasas korpusā. Svēra 14 kg, salīdzinot ar standarta 25-35 kg aparātiem, bija riktīgi ērts pasākums.. 5 gadu laikā korpusam tā arī nekādas vainas, plaisas vai vēl kas neradās. vienīgais, riteņi sāka ļurkāties, jo man tāds maršruts, ka pa apli jāpļauj Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kaneelis rakstīja:

Tāds vai līdzīgs modelis ir jau pāris gadus viss ir ļoti labi. Vienīgi pagāšnedēļ strādnieks gribējā pārbraukt pāri laukakmenim un nogrieza visu assi, tagad 50Ls rezerves daļas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dlhawk rakstīja:

..... strādnieks gribējā pārbraukt pāri laukakmenim un nogrieza visu assi, .......

bac, kadus rakumus jus plaujat?... tas tachu ir zalaju plaujmasinas, nevis kaut kadi akmenju savaceji... jalieto attieciga iekarta atbilstosi zazotaja noraditai darba specifikai!  Exclamation

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pagāšnedēļ strādnieks gribējā pārbraukt pāri laukakmenim

..es to izdarīju pats! Smile - bij no dobes malas izvēlies. man jau kādus 3 gadus likās, ka reiz tas notiks.  hammer

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kaneelis rakstīja:

..es to izdarīju pats! Smile - bij no dobes malas izvēlies. man jau kādus 3 gadus likās, ka reiz tas notiks.  hammer
nu vai tad tik traki  Rolling Eyes  sliktakaja gadijuma tam plavejam salociji klokeni kas ir viegli iztasnojama  Wink  bet parsvara tiek norauts magneta kilits kas maksa 1.50 ls un nomainit vinu ir 5 minusu jautajums par ko remontdarbnicas cilveki atstaj tos 50 ls sovasar pa brivdienam ir sakileti kadi 15 plaveji  Wink  un tikai diviem pec tava aprakstita bija lika klokene parejiem izbeidzies aluminija  Exclamation  kilitis  Twisted Evil

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
Kaneelis rakstīja:

nu vai tad tik traki  Rolling Eyes  sliktakaja gadijuma tam plavejam salociji klokeni kas ir viegli iztasnojama  Wink  bet parsvara tiek norauts magneta kilits kas maksa 1.50 ls un nomainit vinu ir 5 minusu jautajums par ko remontdarbnicas cilveki atstaj tos 50 ls sovasar pa brivdienam ir sakileti kadi 15 plaveji  Wink  un tikai diviem pec tava aprakstita bija lika klokene parejiem izbeidzies aluminija  Exclamation  kilitis  Twisted Evil

Garajos ziemas vakaros būs jāizjauc un jāapskatās. varbūt tiešām tur nekā tāda nav, jo principā jau viņš pēc tam darbojās, bet ar eļļas "piegaršu" dūmi nāca.

Katrā ziņā lietošanai nopirku to Partner pļāvēju, kas augstāk redzams, papļāvu, nu itkā normāli, tikai liekas smags - 24 kg, kas, lai arī viens no vieglākajiem, tomēr ir par 10 kg smagāks par iepriekšējo..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
elbee rakstīja:
NIKSONS rakstīja:

Kur vēl paskatīt ?

fficina protams! Wink

Vajag 2 gab pakaļējās atsperes MB G 300 (WBD46033317053503)

Pameklējot i-netā man sanāca šādi:
Mercedes kods: 4603240204 (Пружина задн. MB G WAGON W460 3/79->90)
LESJOFORS    4256827

naac

День добрый.

Столкнулся с проблемой. По винкоду предлагаются пружины 4603240704 - по факту их размер 460мм, однако у меня стоят ниже в 1.5 раза и на 1.5 витка меньше, т.е. новые явно не лезут.
В другом месте тоже дали такие же высокие пружины.
Подскажите в чем проблема, какие нюансы?

ТехДок предлагает два варианта для длинной базы и короткой:
4603240204
4603240704
а так же усиленые 460 324 0504

Могут ли они отличатся по высоте?
В риге доступны только 4603240704 - высота 460мм

Спасибо

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
Kaneelis rakstīja:

Es domāju viss atkarīgs kā trāpās un nevienam netika maksāts. Tika izjaukts palūrēts kas beigts un izrādījās līdz motoram viss saliekts. UN 50Ls veido tikai rezerves daļas ja pats liek kopā.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 30 lapa no 83 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 81, 82, 83  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration