Atbildēt pie šī temata 68 lapa no 71 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 67, 68, 69, 70, 71  Nākošais
sīkums, bet bļaut gribas
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sogjis rakstīja:
Nikson, labi ka Tu neesi noteicejs sini un jebkura cita valsti. Nacists tads  Razz

Ja man būtu teikšana, kūdra mums būtu laba exporta prece - par tās ieguvi rūpētos plašs un lēts darbarūķu loks  whip

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
NIKSONS rakstīja:
Mans visbesīgāko kretīnu saraksts ir papildināts ar vēlvienu kategoriju.
Līdz šim bija šādi exemplāri:
ekomentālisti, kuri pilsētās tur suņus, bet nejēdz savākt savu lopu sūdus
visu dzimumu nespējnieki, kuri nevar pārslīdēt pāri statoila pagalmam, tāpēc brauc iekšā veikalā vai nomet savas mistastes pie sūkņiem
un nu tiem pievienojušies aiwas kuri piebrauc ielas malā un nevar izslēgt mašīnas motoru. Viņu pretīgās smakas nāk manā apartamentā + troksnis  Mad  Mad

Pievienoju naktī ratā vilcējus ar superbaikiem + tādus pašus pimpadēlus ar tūnētiem auto izpūtējiem. Šogad gan tā mierīgāk ar tiem močiem, bet visādi veci audi un e30/36 gan. Katrīndambī ~50m pirms maniem 1. stāva logiem kļūst plašāk un tukšāk. Tad nu šie iedod kārtīgi ručkā līdz ~ Lugažu ielai ments
PS: vai kādam ir zināms, cik sarežģīti ir saskaņot speedbumpu izvietošanu uz ielas? Domāju, ka tas daudz ko atrisinātu.

Lasu un brīnos. Laikam daži te veci paliek  aiwa  shura  horse  ments

P.S.
Suņu sūdubērnus gan vajag slānīt (ieteicams mutiski un likumiski), ko patrs ar cenšos darīt.
Bet motora neslāpētājs es ar esu, jo nahuj man jākāpj karstā mašīnā, labāk lai viņa tur  padzesējas tās 10min.

A ručķā iedot pa naksnīgām ielām/ceļiem ar taisnu ryubu, tas tak ir tāds relax Twisted Evil

Pēdējoreiz rediģējis muuris Fri Jul 30, 2010 10:56 am; pavisam rediģēts 1 reizi
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
Sogjis rakstīja:
Nikson, labi ka Tu neesi noteicejs sini un jebkura cita valsti. Nacists tads  Razz

Ja man būtu teikšana, kūdra mums būtu laba exporta prece - par tās ieguvi rūpētos plašs un lēts darbarūķu loks  whip

+1
Vēl pievienoju izglītības iestāžu vadības personāla atjaunošanu un izglitības kā eksportpreces attīstīšanu.
Aizliegumu izvest no valsts neapstrādātu koksni.
Roundaboutu ieviešanu luksoforu vietā vismaz lielajos un svarīgajos krustojumos.
Pamatīgas soda sankcijas uzņēmējiem-izpildītājiem par nekvalitatīvu ceļa seguma remontu, kā rezultātā pēc seguma atjaunošanas tas atkal ir sa^$%@&@ists jau nākamajā gadā, ja ne pat nākamajā mēnesī. ments

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
Sogjis rakstīja:

...kūdra gudriniek ir ļoti laba exporta prece - pats aizsūtu gadā simtiem tūkstošu tonnu, un skaitos mazs sūtītājs, es pat  teiktu, ka šobrīd piedāvājums pārspēj pieprasījumu pasaulē... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
+1
Vēl pievienoju izglītības iestāžu vadības personāla atjaunošanu un izglitības kā eksportpreces attīstīšanu.
Roundaboutu ieviešanu luksoforu vietā vismaz lielajos un svarīgajos krustojumos.
Pamatīgas soda sankcijas uzņēmējiem-izpildītājiem par nekvalitatīvu ceļa seguma remontu, kā rezultātā pēc seguma atjaunošanas tas atkal ir sa^$%@&@ists jau nākamajā gadā, ja ne pat nākamajā mēnesī. ments

...kas Tev jaunais (jeb vecais) cilvēk liedz kandidēt, un visu šo bardaku sakārtot, esi tak pietiekoši izglītots... naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
Oga rakstīja:
+1

...kas Tev jaunais (jeb vecais) cilvēk liedz kandidēt, un visu šo bardaku sakārtot, esi tak pietiekoši izglītots... naac

Kas Tev teica, ka man kāds liedz? Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
ralfins rakstīja:
Oga rakstīja:
+1

Kas Tev teica, ka man kāds liedz? Very Happy

...tad kurā sarakstā es varu pievilkt Tev plusiņu?... shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
NIKSONS rakstīja:
Sogjis rakstīja:

...kūdra gudriniek ir ļoti laba exporta prece - pats aizsūtu gadā simtiem tūkstošu tonnu, un skaitos mazs sūtītājs, es pat  teiktu, ka šobrīd piedāvājums pārspēj pieprasījumu pasaulē... Wink

Es zinu, ka ir.
Bet iedomājies, cik forši būtu, ja būtu jāmaksā algas tikai cietumsargiem, a kūdras racēji strādātu pa brīvu whip

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
runajot par sadirstajam (atvainojos par leksiku) un nekvalitativi sataisitajam ielam... nespeju vien lamaties katru reizi, kad braucu no/uz Ficuku, jo sanak skjersot vagonielas parvadu un talak pa Gaujas ielu gar kapiem.... patreiz tur tiek maintas kaut kadas trubas, kas pats par sevi ir labi, bet nu tas asfaltbetona segums, ko vinji liek atpakalj  Twisted Evil  zem jebkadas kritikas....un trisreiz atljauts minet, kas par to brakji maksa !!!

Pēdējoreiz rediģējis xls99 Fri Jul 30, 2010 11:35 am; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
Bet iedomājies, cik forši būtu, ja būtu jāmaksā algas tikai cietumsargiem, a kūdras racēji strādātu pa brīvu whip

...īstenībā nevienu ar lāpstām neesmu tur redzējis (Baložos, Aknīstē), vai varbūt tikai uz mūsu pieņemšanu viņi nabadziņus ar lāpstām aizstāja ar mūsdienīgiem ekskavatoriem un citām daļēji automatizētām iekārtām... Rolling Eyes  Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
runajot par sadirstajam (atvainojos par leksiku) un nekvalitativi sataisitajam ielam... nespeju vien lamaties katru reizi, kad braucu no/uz Ficuku, jo sanak skjersot vagonielas parvadu un talak pa Gaujas ielu gar kapiem.... patreiz tur tiek maintas kaut kadas trubas, kas pats par sevi ir labi, bet nu tas asfaltbetona segums, ko vinji liek atpakalj  Twisted Evil  zem jebkadas kritikas....un trisreiz atljauts minet, kas par to brakji maksa !!!

shito ar ieveeroju! iipashi braucot no brasas tilta uz paarvadu. pilniigs  pmd

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tas i kau kads apaksslanis, notmizing! Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
runājot par ceļiem, man liekas, ka tiek veikta ļaundarība pret mani
Dzīvoju VEcāķos, darbs TEika un Pārdaugava
Remontē - pie krusta baznīcas, Vairoga pārvada galu, Meža prostpektu, tūlīt vefa tiltu sāks
Pilnīgs pī !!!!!!!!!!!!!
Izskatās, ka uz darbu būs caur Jaunciemu jābrauc SmileSmileSmileSmile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:

PS: vai kādam ir zināms, cik sarežģīti ir saskaņot speedbumpu izvietošanu uz ielas? Domāju, ka tas daudz ko atrisinātu.

A mani šitie bumpi besī. Kad atrodu uz taisnas, pārskatāmas ielas tādu, un ja tuvumā nav skolas vai krustojuma, tad lēnām pārripinos pāri un tad izbaudu maksimālo paātrinājumu. Un nodomāju- žēl, ka man nav spoorta auspufa.
Man tie bumpi traucē kruīzēt. Nebūtu - mierīgi aizbubinātu ar 5. vai 6. ātrumu garām, a tā- kas cits atliek, kā nobremzēt un pēc iespējas ātrāk atjaunot braukšanas ātrumu?

Tā ka, ja organdizē pumpu uz savas ielas, ierīko to kādus 100m no mājas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:
Oga rakstīja:

A mani šitie bumpi besī. Kad atrodu uz taisnas, pārskatāmas ielas tādu, un ja tuvumā nav skolas vai krustojuma, tad lēnām pārripinos pāri un tad izbaudu maksimālo paātrinājumu. Un nodomāju- žēl, ka man nav spoorta auspufa.
Man tie bumpi traucē kruīzēt. Nebūtu - mierīgi aizbubinātu ar 5. vai 6. ātrumu garām, a tā- kas cits atliek, kā nobremzēt un pēc iespējas ātrāk atjaunot braukšanas ātrumu?

Tā ka, ja organdizē pumpu uz savas ielas, ierīko to kādus 100m no mājas.

Skaidrs. Tātad jāierīko vismaz kādi 3-4 gab. For the sake of Karambax naac
Ja gribi krūzēt - lūdzu. Priekš tam ir Ganību dambis un Eksporta iela. Pirmo daudzi neizmanto man nesaprotamu iemeslu dēļ. Otro - jo tur ir bruģis. Daudz foršāk ir naktī vilkt pa mazu ieliņu starp mājām, jo tur ir gluds asfalts grudaks

Atbildēt pie šī temata 68 lapa no 71 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 67, 68, 69, 70, 71  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration