Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais
Zirnekļi
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Zirnekļi 
Tā tātad. Kā jau bija paredzams, pagājušās nedēļas nogales ~650km ir mani pārliecinājuši, ka motocikls tomēr ir droša nāve, turpretī Spider ir tādas pašas beigtās vaboles matos, vējš, smakas, saule, putnu čivināšana un prieks, tikai mazliet piesegts ar airbagiem un no lietus glābjošu brezenta lupatiņu virs galvas, kā arī diezgan stabiliem 4 riteņiem zem pakaļas. Tad nu mazliet pasapņosim, kas varētu sanākt par kādiem ~8-9k EUR. Interesējošie varianti:
1) tāds kā Palaidniekam un elbee, bet gribētos ar 3.0 24v - v6 skaņa un vilkme tomēr ir forša
2) obligāti sarkans
3) ļoti patīk arī tādi smuki duetto, ražoti ~ starp 80. - 90. gadiem. Bet tas kaut kā tomēr neliekas pareizais variants.
Pagaidām viss tā baigi teorētiski, bet doma ir Wink

Mēģiniet mani tagad atrunāt.
Vai varbūt tomēr 2.0TS, riktīgi pa lēto un tad kārtīgi sataisīt to 4-cilindru šujmašīnu? hmm

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
S4  yo

[/url]

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
agha, kaut kas tajos Spaideros ir  Cool

pie saveja tiku diez gan nejausi un neapzinati, proti, man nekad ta isti pat prata nebija nakusi doma izveleties Spaideri, jo ipasi kaut ko tik nejedzigu ka 916 kuzava priekspiedzinas spaideri ar 2l twinsparku. bet nu gadijas iespeja un sobrid man ir absoluti skaidrs, ka Alfas Spiders ir mana masina, man loti patik. ipasi pec 5000km brauciena, kurs tika pieveikts bez jumta, gan Vacijas bani, gan Alpu parejas, gan Toskanas likumi un Milanas naktis. ipasi forsi ir vizinaties siltas naktis. vobsem Spaideram vieta garaza bus vienmer super

man pat ir vienalga, kads taja masina ir dzinejs aiwa ja, 3l 24v butu forsi, bet tas maksa jau tuvu 10k euro, bet nolikt 10k euro par 916 Spaideri neliekas sapratigi, ja pa 5k sanak ceturtas paaudzes vecais Spaiders, nemaz jau nerunajot par 70. gadu otras paaudzes srotiniem. tresa paaudze ar plastmasas bamperiem man kaut ka nepatik, bet 60. gadu apaldibeni jau tagad ir nereali dargi emo

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
S4  yo

+1

laba cena, laba krasa http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=131835623

es gribetu sitadu, baltu ar apalo dibenu un sarkanu salonu love 45 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=130811442

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Affigennij !

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ko jus shajos zirnekljos atradat  Rolling Eyes es laikam nesaprotu neko...

nu, labi, tas pedejais, brerestiigais, ir ljoti smuks  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
TheCAT rakstīja:
Ko jus shajos zirnekljos atradat  Rolling Eyes es laikam nesaprotu neko...

nu, labi, tas pedejais, brerestiigais, ir ljoti smuks  Wink

Nu kamēr nepabrauksi - nesapratīsi... naac

Pēdējoreiz rediģējis palaidniex Mon Jul 19, 2010 4:37 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Par tiem vecajiem... man mazliet mīzings. Mīzings par to, ka tur būs viss sarūsējis, caurs jumts, pazudušas atsperes, smirdīgs motors, kurš pie tam neiet ne vella. Es gribu tā smuki ducināt ar V6 laikam tomēr... plus elektriskais jumts... 6 robu kārba...
Un, par cenu runājot, vai nav vienalga, vai pie mājas bezjēgā mētājas GTA vai 916 V6 ?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Un pa trasi ar ko?

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Var tak pabraukt arī pa trasi, ja visu labi saskrūvē. Tāpat jau skaidrs, ka arī GTA pie pašreizējām konkurentu iemaņām un tehnikas sagatavotības augstāk par 3. vietu nekāpj emo Tad nu kāda starpība - 3. vai 8.? shura Savam priekam būs ok arī spaiders.
PS: palaidnieka oranžais, vai pateicoties Koni vai kādiem citiem apstākļiem, atstāja tīri patīkami savākta un nemaz ne tik drebelīga auto sajūtu. Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Var tak pabraukt arī pa trasi, ja visu labi saskrūvē. Tāpat jau skaidrs, ka arī GTA pie pašreizējām konkurentu iemaņām un tehnikas sagatavotības augstāk par 3. vietu nekāpj emo Tad nu kāda starpība - 3. vai 8.? shura Savam priekam būs ok arī spaiders.
PS: palaidnieka oranžais, vai pateicoties Koni vai kādiem citiem apstākļiem, atstāja tīri patīkami savākta un nemaz ne tik drebelīga auto sajūtu. Rolling Eyes

jaunie zirgi darīja brīnumus, cik atceros jauni bilštuki neatstāja tik fejnu iespaidu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elektriskais jumts prieks slinkiem  Rolling Eyes  6 robu karba  Rolling Eyes  prieks kAm hmm  tikai 2 zobrati vairak bet milzigakas iespejas ka kkas var nobrukt  grudaks  es jau vairak skatitos uz kadu no vecajiem srotiniem kam pilna elekto pakete nozime 3 vadi no kuriem 2 ir degvielas vadi grudaks  80to gadu jeb 90to pats sakums  yo  
kaut ka ta grudaks

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
O jee! Ogotaajs djeelu runaa! Ir tai spaiderii kautkas TAADS! Lidz 1 maijam nebiju braucis ar kabrio ... izbraucu ar elbee melno .... Un tapa skaidrs, ka tas ir auto man ...
Principaa man ir apmeeram taads pats domu gaajiens kaa Ogam ... bail no vecajiem kas puvushi, bet 916 atkal ir (protams ne LV) kaa mellenju mezhaa ... Vienalga es vairaak skatos uz veco. vecais 4tais vai 3ais sliktaakaa gadijumaa ... vieniigi nupat to transportu ir pa daudz ... nav vairs isti kur likt ...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Lauri - iedod noņemt skaidu naac
Nekad neesmu braucis  Embarassed

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vēl viena lieta. 916 laikam taču visiem ir tas vējsargs aiz pakaušiem. Vecajiem taču tāda nav, ne? Tas nozīmē, ka bez jumta - tikai sākot no +25C un arī neko daudz virs 100-110kmh? hmm
Lai gan šis izskatās kārdinošs par to cenu Rolling Eyes

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration