Atbildēt pie šī temata 15 lapa no 41 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 39, 40, 41  Nākošais
Cuore Sportivo 2010
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu jā... baigi žēl, a ko darīt.  Sad Jāņem jau vērā tas, ka lielākā daļa mūsu braucamo ir ~ 10 gadus veci. Dīzeļiem it sevišķi jau tajā laikā ir pusmiljons noskrējiens. Skaidrs, ka nekas vairs nav jauns.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Es tieši par to. Varbūt čips iznīcināja priekšpēdējās resursa paliekas un "noteiktā bezproblēmu kilometrāža" spontāni beidzās? piip offtopic

bet nu kam tad vispar ir vajadzigs nechipots Rudolfs? Embarassed

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bij krieviem tada spele "slaboje zveno" vai "the weakest link". te nu tie atklajas...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man te nelielas tehniskas problēmas ar sajūga darba cilindru (uz pasūtījumu ilgi jāgaida) un izplūdi (vidējā gofra laikam izdegusi... + stūres reika jauna pasūtīta. Ceru, ka viss nesakritīs tajā laikā, kad ir braukāšanās.... Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jvanks rakstīja:
Man te nelielas tehniskas problēmas ar sajūga darba cilindru (uz pasūtījumu ilgi jāgaida) un izplūdi (vidējā gofra laikam izdegusi... + stūres reika jauna pasūtīta. Ceru, ka viss nesakritīs tajā laikā, kad ir braukāšanās.... Rolling Eyes

Sajūga cilindra remkomplektam nevajadzētu būt problēmai (esamībai Latvijā), savukārt gofras praktiski visi izmēri par ļoti OK cenām (BOSAL) ir Sensonā.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tā kā mums ar Arniju iepatikās, ceru, ka Alfistiem nav iebildumu, ka ielūdzām uz šo arī citus SAABus. Lai piesaistītu publiku, nedaudz rebrandojām šo visu, pielāgojot mūsu vēlmēm. Aizņēmos arī pāris bildes, bet tā kā man nebija skaidrs, kā tās bildes sakarīgi paņemt, pa ceļam apgriezās autortiesības, ceru autori neņems ļaunā.
Tiekamies trasē!
P.s.jā, šinī lapā ietikt nav viegli, nākas nedaudz melot un acis mežģīt vairākas reizes:)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Yukki: super

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ar FIAT ABARTH viss nav tik vienkārši kā liekas... Sad

1) Sajūga darba cilindram netiek paredzēti remkomplekti, bet nomaiņa pilnībā. Tāda cilindrīša LV nav. Apzvanītas ir pilnīgi visas vietas...

2) Gofra, man arī likās ka ir pupu mizas, bet tā nav apaļa, bet gan vairāk taisnstūrveida ar noapaļotiem stūriem, jo atrodas starp "podramņiku" un dzinēju, kur lielā dzinēja dēļ ir maz vietas.
Original part - 115 EUR...

protams, ka meklēšu alternatīvas, bet viss nav tik viegli, kā sākumā liekas. BMW E30 savā laikā es pats mainīju manžetes 5 min laikā, bet te ir cita dziesma. Un gofra aŗī nav kā VW Golf II.

Nu nekas, cerams, ka viss būs ok, vienīgi, savirzi negribu taisīt, pēc sēdināšanas vajadzētu, bet nav jēgas, jo reika tāpat jāmaina...

Padžīvosim, redzēsim Wink Baigi jau gribas izgāzēt ar Jums kopā Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu šitik jautrus gatavošanās pasākumus uz CS pirmo gadu piedzīvoju.
Epopeju sāku ar kārbas 3. un 1. ātruma sinhriķiem un zobratiem, tad sekoja saūga darba cilindrs ar gultni. Kurus vēl darbībā neesu pārbaudījis, jo kaut kur + ar - satiekas un startējot "samīļo" drošinātāju  Razz
Bet vēl jau nedēļa laika  Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a man trenina izkrita motoritis no logskidruma bacoka, uzkrita uz izpludes kolektora un saka sausmigi kupet un smirdet, bet beidzas viss labi!  Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jvanks rakstīja:
Ar FIAT ABARTH viss nav tik vienkārši kā liekas... Sad

1) Sajūga darba cilindram netiek paredzēti remkomplekti, bet nomaiņa pilnībā. Tāda cilindrīša LV nav. Apzvanītas ir pilnīgi visas vietas...

Nu tu nejauc darba ar galveno cilindru? Jo, piemēram, AR156 paaudzei darba cilindrs ir apvienots ar izspiedējgultni un atrodas kārbā. Bet galvenais cilindrs ir zem pedāla, un tas točna nejaucas(plastmazas herņa) un maksā uz 115Ls  Question
Savukārt visiem tiem, kam darba cilindrs ir uz kārbas, nav nācies redzēt tos nejaucamus  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
a man trenina izkrita motoritis no logskidruma bacoka, uzkrita uz izpludes kolektora un saka sausmigi kupet un smirdet, bet beidzas viss labi!  Cool

Trennējies vēl lai tie sliki ātrāk nodilst
 Twisted Evil

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:
elbee rakstīja:

Twisted Evil

a man ir specialas treninu riepas, vecas un citas ziemenes uz 14" shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
muuris rakstīja:
elbee rakstīja:

Twisted Evil

a man ir specialas treninu riepas, vecas un citas ziemenes uz 14" shura

Tie treniņi ar tām tādi apšaubāmi, vairāk izskatījās pēc drifta. Taisnē vispār ātruma nebija aiwa

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ak tad šitā, ja. Nesankcionēti trenniņi notiekas? Razz
Būs jāpaziņo sacensību komisijai.
Lai piemēro 3 starta vietas zemāk bazars  shura

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 15 lapa no 41 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 39, 40, 41  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus