Autors |
Ziņojums |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Nu jā... baigi žēl, a ko darīt.  Jāņem jau vērā tas, ka lielākā daļa mūsu braucamo ir ~ 10 gadus veci. Dīzeļiem it sevišķi jau tajā laikā ir pusmiljons noskrējiens. Skaidrs, ka nekas vairs nav jauns.
|
Thu Jun 03, 2010 12:43 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
|
Thu Jun 03, 2010 11:55 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
bij krieviem tada spele "slaboje zveno" vai "the weakest link". te nu tie atklajas...
|
Fri Jun 04, 2010 12:10 am |
|
 |
jvanks
Pievienojies: 04 Jan 2010
Komentāri: 61
Atrašanās vieta: Rīga
|
Man te nelielas tehniskas problēmas ar sajūga darba cilindru (uz pasūtījumu ilgi jāgaida) un izplūdi (vidējā gofra laikam izdegusi... + stūres reika jauna pasūtīta. Ceru, ka viss nesakritīs tajā laikā, kad ir braukāšanās....
|
Sun Jun 06, 2010 2:21 pm |
|
 |
Arnijs
Pievienojies: 22 Apr 2008
Komentāri: 567
Atrašanās vieta: Rīga, Purčiks
|
jvanks rakstīja:Man te nelielas tehniskas problēmas ar sajūga darba cilindru (uz pasūtījumu ilgi jāgaida) un izplūdi (vidējā gofra laikam izdegusi... + stūres reika jauna pasūtīta. Ceru, ka viss nesakritīs tajā laikā, kad ir braukāšanās.... 
Sajūga cilindra remkomplektam nevajadzētu būt problēmai (esamībai Latvijā), savukārt gofras praktiski visi izmēri par ļoti OK cenām (BOSAL) ir Sensonā.
|
Sun Jun 06, 2010 7:10 pm |
|
 |
Yukki
Pievienojies: 07 Jun 2010
Komentāri: 1
Atrašanās vieta: SAAB klubs
|
Tā kā mums ar Arniju iepatikās, ceru, ka Alfistiem nav iebildumu, ka ielūdzām uz šo arī citus SAABus. Lai piesaistītu publiku, nedaudz rebrandojām šo visu, pielāgojot mūsu vēlmēm. Aizņēmos arī pāris bildes, bet tā kā man nebija skaidrs, kā tās bildes sakarīgi paņemt, pa ceļam apgriezās autortiesības, ceru autori neņems ļaunā.
Tiekamies trasē!
P.s.jā, šinī lapā ietikt nav viegli, nākas nedaudz melot un acis mežģīt vairākas reizes:)
|
Mon Jun 07, 2010 9:33 am |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Yukki:
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Mon Jun 07, 2010 9:49 am |
|
 |
jvanks
Pievienojies: 04 Jan 2010
Komentāri: 61
|
Ar FIAT ABARTH viss nav tik vienkārši kā liekas...
1) Sajūga darba cilindram netiek paredzēti remkomplekti, bet nomaiņa pilnībā. Tāda cilindrīša LV nav. Apzvanītas ir pilnīgi visas vietas...
2) Gofra, man arī likās ka ir pupu mizas, bet tā nav apaļa, bet gan vairāk taisnstūrveida ar noapaļotiem stūriem, jo atrodas starp "podramņiku" un dzinēju, kur lielā dzinēja dēļ ir maz vietas.
Original part - 115 EUR...
protams, ka meklēšu alternatīvas, bet viss nav tik viegli, kā sākumā liekas. BMW E30 savā laikā es pats mainīju manžetes 5 min laikā, bet te ir cita dziesma. Un gofra aŗī nav kā VW Golf II.
Nu nekas, cerams, ka viss būs ok, vienīgi, savirzi negribu taisīt, pēc sēdināšanas vajadzētu, bet nav jēgas, jo reika tāpat jāmaina...
Padžīvosim, redzēsim  Baigi jau gribas izgāzēt ar Jums kopā
|
Mon Jun 07, 2010 10:00 am |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Nu šitik jautrus gatavošanās pasākumus uz CS pirmo gadu piedzīvoju.
Epopeju sāku ar kārbas 3. un 1. ātruma sinhriķiem un zobratiem, tad sekoja saūga darba cilindrs ar gultni. Kurus vēl darbībā neesu pārbaudījis, jo kaut kur + ar - satiekas un startējot "samīļo" drošinātāju
Bet vēl jau nedēļa laika
|
Mon Jun 07, 2010 10:20 am |
|
 |
elbee
Member of

|
a man trenina izkrita motoritis no logskidruma bacoka, uzkrita uz izpludes kolektora un saka sausmigi kupet un smirdet, bet beidzas viss labi!
|
Mon Jun 07, 2010 10:23 am |
|
 |
muuris
Member of

|
jvanks rakstīja:Ar FIAT ABARTH viss nav tik vienkārši kā liekas...
1) Sajūga darba cilindram netiek paredzēti remkomplekti, bet nomaiņa pilnībā. Tāda cilindrīša LV nav. Apzvanītas ir pilnīgi visas vietas...
Nu tu nejauc darba ar galveno cilindru? Jo, piemēram, AR156 paaudzei darba cilindrs ir apvienots ar izspiedējgultni un atrodas kārbā. Bet galvenais cilindrs ir zem pedāla, un tas točna nejaucas(plastmazas herņa) un maksā uz 115Ls
Savukārt visiem tiem, kam darba cilindrs ir uz kārbas, nav nācies redzēt tos nejaucamus
|
Mon Jun 07, 2010 10:24 am |
|
 |
muuris
Member of

|
elbee rakstīja:a man trenina izkrita motoritis no logskidruma bacoka, uzkrita uz izpludes kolektora un saka sausmigi kupet un smirdet, bet beidzas viss labi! 
Trennējies vēl lai tie sliki ātrāk nodilst
|
Mon Jun 07, 2010 10:25 am |
|
 |
elbee
Member of

|
|
Mon Jun 07, 2010 10:29 am |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:muuris rakstīja:elbee rakstīja:a man trenina izkrita motoritis no logskidruma bacoka, uzkrita uz izpludes kolektora un saka sausmigi kupet un smirdet, bet beidzas viss labi! 
Trennējies vēl lai tie sliki ātrāk nodilst

a man ir specialas treninu riepas, vecas un citas ziemenes uz 14" 
Tie treniņi ar tām tādi apšaubāmi, vairāk izskatījās pēc drifta. Taisnē vispār ātruma nebija
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Mon Jun 07, 2010 10:41 am |
|
 |
muuris
Member of

|
Ak tad šitā, ja. Nesankcionēti trenniņi notiekas?
Būs jāpaziņo sacensību komisijai.
Lai piemēro 3 starta vietas zemāk
|
Mon Jun 07, 2010 12:27 pm |
|
 |
|