Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
AR 156 ātrumkārba
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs AR 156 ātrumkārba 
Ir secināts, ka dīvainā skaņa kas nak no priekšpuses manējai 156, ir ātrumkārbas defekts, visdrīzāk, kāds gultnis ir kaput, kad sajūgs ir izspiests, pazūd, ka sāk braukt atkal parādās skaņa, un stāvot uz vietas neitrālajā arī ir skaņa, kas nāk no kārbas, kādi varētu būt risinājumi, mainīt kārbu, vai šo pašu mēgināt restaurēt, tad jautājums vēl viens, vai ir iespējams uzlikt no 2,5 v6 motora 6 pakāpju manuālo kārbu, ā un karba 5 robu manuālis

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es teiktu , ka sajūgs, nevis kārba, pēc skaņas apraksta

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
domā ka izspiedējs pie vainas, bet pie izspiesta sajūga skaņa pazūd, tieši otrādi tad jau izspiedējs tik strādā, bet kad sajūgs ir atlaists, skaņa parādās, kad izspeidējs ir miera stāvoklī, vai es kautko jaucu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Un kāpēc kārbā skaņa mainās , ja izspiež sajūgu ????? Ja tas ir arī braucot, tad vispār nav diskusiju, sajūgs
NU ja, izspiežot sajūgu, slodze gultnim, viņš apklust

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
izspiezot sajūgu maybee kārbā zobratiem vajadzētu apstāties, tapēc arī apklust, vismaz man tā domāt, un viens mans kollega pēc izbrauciena arī tādu pašu versiju izsteica, esot viņam vienai mašīnai ar tā bijis

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja mašīna ripo ,  ir ieslēgts pārnesums, kārbā viss griežās, arī pie izspiesta sajūga  Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kārba beigta, droši liec virsū 6-robu kārbu no 2.5V6 - der kā uzlieta  naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Lieta tāpat paliek neskaidra, vai izspiedejs vai kārba, martins T, es ceru, ka tas nav joks par 2,5 karbu prieks 2,0 motora

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Viesis rakstīja:
Lieta tāpat paliek neskaidra, vai izspiedejs vai kārba, martins T, es ceru, ka tas nav joks par 2,5 karbu prieks 2,0 motora

NU ja neskaita resnākas pusasis, tad 2.5 kārba tāda pat vien ir, tik nezinu gan kā ar 5-cinieces kulisi tu 6-niecei atpakaļgaitā trāpīsi Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:
Viesis rakstīja:

NU ja neskaita resnākas pusasis, tad 2.5 kārba tāda pat vien ir, tik nezinu gan kā ar 5-cinieces kulisi tu 6-niecei atpakaļgaitā trāpīsi Wink

Kam atpakaļ mauks tik uz priekšu Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: AR 156 ātrumkārba 
Viesis rakstīja:
Ir secināts, ka dīvainā skaņa kas nak no priekšpuses manējai 156, ir ātrumkārbas defekts, visdrīzāk, kāds gultnis ir kaput, kad sajūgs ir izspiests, pazūd, ka sāk braukt atkal parādās skaņa, un stāvot uz vietas neitrālajā arī ir skaņa, kas nāk no kārbas, kādi varētu būt risinājumi, mainīt kārbu, vai šo pašu mēgināt restaurēt, tad jautājums vēl viens, vai ir iespējams uzlikt no 2,5 v6 motora 6 pakāpju manuālo kārbu, ā un karba 5 robu manuālis

Man ar manejo bija tada pati lieta! No sakuma skanja bija uz atruma ieslegta un neitralaja dazreiz! Ari domaju ka maybe sajugs ira, vinsh nevareja but jo tikai biju manijis jaunu visu, bet pec tam skanja pazuda un pec menesha braukashanas...sakas visadi brinumi( Atrumi saka neieslegties un viss beidzot aizlidoja diferencials karba, grieza tikai vienu riteni Very Happy) !

Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration