Kaskadieris rakstīja:
TheCAT rakstīja:
elbee rakstīja:
lizinga atnemtajam masinam slikta karma, es nepirktu 
zato cena ir laba =)
Tas ir skaidrs, ka laba, bet kāds varētu pateikt kādu vārdu par auto īpašībām, detaļu nolietošanos hadeni utt???
Citādi man kā diletantam nekas skaidrāks nekļūst... 
Šis auto ir tāds pats, kādu es savā īpašumā dabuju šī gada martā. Gads, motors, krāsa, un salons ir identiski tāds pats. Itkā uz kloni skatītos. Man vienīgi ir kautkāda tur sporta piekare ar zemām atsperēm, amjiem, sporta bremžu diskiem un, pieļauju, vēl kautko, ko ar aci neredz.
Savam autiņam es nomainiju:
Uzreiz, kā nopirku autiņu, es mainiju zobeni un ūdens sūkni. Ķipa eksperti saka, ka ūdenssūknis jāmaina vienlaicīgi ar siksnas nomaiņu. Es ar nestrīdējos un to dariju. Pie reizes arī manija sveces, jo tur ir kautkas jāņem nost, ko nost ņema arī, ja maina zobeni. Vobšem, lai nebūtu dubultu darbs. Sveces bija dārgas. Precīzi nepateikšu kapēc, bet dārgas. Vēl eļļu mainija. Kopā rēķins bija pāri 300LVL
Pāris mēnešus atpakaļ savam atiņam es nomainiju abus priekšējos, apakšējos plauktus - 2x90LVL+darbs (laikam 20LVL). Ja es saprotu pareizi, tad šī lieta ir jāmaina regulāri. Vēl itkā biežu jāmaina priekšējie, augšējie plaukti. Tie maksā 45LVL. Detaļas ņēmu Autofficina/Alfa Club Darbnīcā Ganību dambī. Tur tās maksāja vislētāk.
Bija un vēl ir problēmas ar ātrumkārbu. Tā neslēdzas precīzi. Pirmie četri ātrumi bija ļoti vaļīgi. piektais, sestais un atpagaļgaita šausmīgi grūti slēdzās. Taisija vaļā jau vairākas reizes, vairākos servisos. Eļļoja tīrija un mainija eļļu. Tagad ir daudz, daudz, daudz labāk, bet nav perfekti. Varbūt es esmu tikai piekasīgs.
Manai Alfai vēl ir jātaisa gumijas cerule, kas iet uz ieplūdes kolektoru (laikam tā to sauc). Vilsons no Autofficina teica, ka to var pa lēto restaurēt. Tā arī darīšu, kad būs atkal laiks iedziļināties Alfā. Pašlaik jāgatavo Jeeps ekspedīcijai.
Pārējais motoram, hadenei, transmisijai un citiem svarīgiem mezgliem darbu neprasija.
Manam autiņam bija galīgi noskrubis ātruma pārslēga lakotais koka gals. Eksperti stāsta, ka jāšui virsū āda vai tā vietā jāliek ķīnas brīnums. Es to tomēr nodabuju nost un atdevu galdniekiem. Divu dienu lakā tam laku noslīpēja, nolakoja un tagad jau tas izskatās, kā jauns. Izmaksāja 5LVL
Vēl ādiņa uz stūres stariem ir noskruusi. Sarunāju ar meistaru, ka pa 20LVL to nomainīs.
Uzliku signalizāciju - 80LVL
Atiņš sniedz kaifu, bet Tev ir jābūt gatavam rēķināties ar mūsu ceļiem. Šī mašīna nav labākā izvēle, lai bezrūpīgi vizinātos pa mūsu ceļiem. Braucot ar 156 Alfu, ir jāskatās uz ceļa, par to ir jādomā un laicīgi jāreaģe, ja redzi priekšā caurumu. Ņemot vērā, ka man ceļš ir pēdējā lieta, uz kuru es skatos, savu 156 Alfu ikdienai es neizmantoju, bet saulainai sestdienai vai svētdienai gan.
Pēdējoreiz rediģējis Cosa Nostra Wed May 26, 2010 11:21 am; pavisam rediģēts 1 reizi