Atbildēt pie šī temata 16 lapa no 29 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 27, 28, 29  Nākošais
GTV & SPIDER
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
orange rakstīja:
viss ok...es jau taa nopratu  Wink

viss sapirkts  Idea  Exclamation  Cool

:flamme:  
Es jau domāju, ka tagad iepirki kārbas eļļu četriem GTV aiwa

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
GTV manuali esmu nokacajis  Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ir radusies vajadziiba pec 36 mucinjas,lai atskruvetu pusasij skruvi,kas nak bremzu diskaa pa vidu,... SD mucinja nelien ieksa,pa resnu...!!!  Crying or Very sad

varbut kadam ir ?? velams Jelgavaaa... ar ricuku varetu atskriet pakal  Very Happy  Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ir valkā....tiko skrūvēju..paņēmu parasto muciņu un uz virpas noņēmu malu...vajag?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
orange rakstīja:
ir radusies vajadziiba pec 36 mucinjas,lai atskruvetu pusasij skruvi,kas nak bremzu diskaa pa vidu,... SD mucinja nelien ieksa,pa resnu...!!!  Crying or Very sad

varbut kadam ir ?? velams Jelgavaaa... ar ricuku varetu atskriet pakal  Very Happy  Very Happy

Depo, K-Rauta utt jums tur nava?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:
orange rakstīja:

Depo, K-Rauta utt jums tur nava?

K-Rauta ir...doma pirkt un apvirpot ???  Rolling Eyes

Ja no valkas,ka lidz jelgavai var atgadat...tad varetu  Wink, a cik mm novirpoji nost ?? meibi pats ieperku mucu un apvirpoju

Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs mucq 
dzintis rakstīja:
ir valkā....tiko skrūvēju..paņēmu parasto muciņu un uz virpas noņēmu malu...vajag?

Chau...es te izbraucu vissu Jelgav,K-Rauta,Kursi utt...naw neviena uzvietas 36 muca... moska ir iespeja,kaa uz jelgavu atdabut surp  Rolling Eyes  Rolling Eyes savdak auto stav, nepabeigst... un vabut ir veel zinams,kaa generatoram un starterim vdi vienojas ?? Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Visspar ir iespejams tas skruves kur jaunas dabut ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: mucq 
orange rakstīja:
dzintis rakstīja:

Chau...es te izbraucu vissu Jelgav,K-Rauta,Kursi utt...naw neviena uzvietas 36 muca... moska ir iespeja,kaa uz jelgavu atdabut surp  Rolling Eyes  Rolling Eyes savdak auto stav, nepabeigst... un vabut ir veel zinams,kaa generatoram un starterim vdi vienojas ?? Rolling Eyes

Rīgā Depo uz Ulmaņa gatves ir 36 muciņa nopērkama. Maksā 3 ls ar santīmiem. Tikai tur vēl kaut kādu pārēju kātam vajag, jo tas vidus ir resnāks.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
mucinju dabuju... noskruvet nesanaca... vitne jau naw preteja ??? Question

veel jautajums,pa kurieni karbai ella lejas ieksa ?? tur kur nak daciks no augspuses,izkruveju ara un ieleju ??

jautajums veel ? kas notiek ja izvienu ara so te detealu,kas nak-ievienojas starpa akucuatora un turbinas savienojuma trubinja ?

sanak,tas daciks elektroniski boostu kontrole,tip ierobezotajs ? uz 0,65 ?

ja lieku bez ta elektirska ierobezotaja,cik iels boost kaptu ??? p.s naw man boost dacika,tadel jautaju jums ??

Pēdējoreiz rediģējis orange Tue May 18, 2010 10:04 pm; pavisam rediģēts 2 reizes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: mucq 
orange rakstīja:
mucinju dabuju... noskruvet nesanaca... vitne jau naw preteja ??? Question

veel jautajums,pa kurieni karbai ella lejas ieksa ?? tur kur nak daciks no augspuses,izkruveju ara un ieleju ??

nē.reduktora virspusē jābūt ščupam.to izņemam ārā un pa tā caurumu lejam iekšā eļļu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jautajums veel ? kas notiek ja izvienu ara so te detealu,kas nak-ievienojas starpa akucuatora un turbinas savienojuma trubinja ?

sanak,tas daciks elektroniski boostu kontrole,tip ierobezotajs ? uz 0,65 ?

ja lieku bez ta elektirska ierobezotaja,cik iels boost kaptu ??? p.s naw man boost dacika,tadel jautaju jums ??

paldies... par ellas liesanu!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
veel jautajums,kads samejam ir njemis nost genratoru un licis virsu...nekadi nevaru dabut ieksa vinju...esmu plauktu ninjemsi,pusasi,karbai to stien,kas naak ieksa... ?? varianti veel  Evil or Very Mad  Evil or Very Mad

Pēdējoreiz rediģējis orange Wed May 19, 2010 1:37 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
orange rakstīja:
veel jautajums,kad samejam ir njemis nost genratoru un licis virsu...nekadi nevaru dabut ieksa vinju...esmu plauktu ninjemsi,pusasi,karbai to stien,kas naak ieksa... ?? varianti veel  Evil or Very Mad  Evil or Very Mad

no palaidniex dzirdēts, ka esot bamperis un puspriekša jānoņem nost Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
orange rakstīja:
veel jautajums,kad samejam ir njemis nost genratoru un licis virsu...nekadi nevaru dabut ieksa vinju...esmu plauktu ninjemsi,pusasi,karbai to stien,kas naak ieksa... ?? varianti veel  Evil or Very Mad  Evil or Very Mad

no palaidniex dzirdēts, ka esot bamperis un puspriekša jānoņem nost Wink

Nevaru,kur taa dzeka nr dabut ?? uzzvanitu uzjautstu  Wink  jo esmu bezspecigs...tikko iecel motoru visu savieno,bet gengeri,lai ieliktu vis atkal jaravee nost :0

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 16 lapa no 29 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 27, 28, 29  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration