Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 6 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Vasaras Riepas
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KriXis rakstīja:
a ko saki par shadu variantu?
http://cgi.ebay.de/Alfa-Romeo-17-Sommerkomplettraeder-fuer-156-147-GT_W0QQitemZ290423997376QQcmdZViewItemQQptZAuto_Felgen?hash=item439e9e83c0

domaju, ka aizies pa +/- 300 euro. jaizdoma, cik gribi teret par konkreto piedavajumu un jamegina solit... vislabak jau izmantot kadu ebay robotu, tipa ezsniper.com, kurs sola pedeja sekundes desmitdala pa minimalajam solim tava atveleta budzeta ietvaros. par to, protams, jamaksa, bet 1% uz visadu citu starpnieku tipa paypal, visa utt. rekina nav nekas parmeru traks

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
diski smuki
Citāts:
Reifengrösse 215/45 ZR17 87Y
Goodyear Eagle F1
DOT 4505 7 mm
DOT 4505 7 mm
DOT 4305 2-3 mm
DOT 4805 2-3 mm

lisās aizmugurē, labās priekšā  naac

tā kā pa teisno uz LV šķiet nesūta - var izmantot www.lbss.lv pakalpojumus  Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs michelin pilot sport 3 
Nu ta, vasarai iepirku michelin pilot sport 3 . Gruti but objektivam pec tik ilgiem laikiem lietojot sliktas riepas, bet pagaidam iespaids ir loti labs. 166 vairs isti nespole un izradas, ka ari bremze. Likumos necikst nemaz un liekas, ka loti labi notur auto uz trajektorijas. Nu ko, tiekamies 333 Wink

(sitas: http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Michelin/Pilot-Sport-3-PS3.htm )

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man neko nerada, kaut kadi gluki  Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sogjis rakstīja:

nav tie gļuki, tā ir realitāte - es ar neko neredzu, lai gan sēnes, lsd un/vai sace cakes neesmu ēdis  shura

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
Sogjis rakstīja:

nav tie gļuki, tā ir realitāte - es ar neko neredzu, lai gan sēnes, lsd un/vai sace cakes neesmu ēdis  shura

Pamēģini tagad  Wink

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
MartinsT rakstīja:
Sogjis rakstīja:

Pamēģini tagad  Wink

j.k. nosūtīja MartinamT sēnes?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jā tos diskus es ar ēbajā noskatīju, labi, sāku jau piedalīties, redzēs līdz cik uzkāps Smile, tik ar piegādi atkal paziņa vācijā būs jāpieslēdz, lai savāc un nosūta uz LV

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
KriXis rakstīja:
a ko saki par shadu variantu?
http://cgi.ebay.de/Alfa-Romeo-17-Sommerkomplettraeder-fuer-156-147-GT_W0QQitemZ290423997376QQcmdZViewItemQQptZAuto_Felgen?hash=item439e9e83c0

domaju, ka aizies pa +/- 300 euro. jaizdoma, cik gribi teret par konkreto piedavajumu un jamegina solit... vislabak jau izmantot kadu ebay robotu, tipa ezsniper.com, kurs sola pedeja sekundes desmitdala pa minimalajam solim tava atveleta budzeta ietvaros. par to, protams, jamaksa, bet 1% uz visadu citu starpnieku tipa paypal, visa utt. rekina nav nekas parmeru traks

man šitais viss ir tumša bilde... moš ar kādu, kas šito rubī un ir gatavs nodarboties, var kautko sarunāt?Embarassed
300 EUR man nebūtu žēl priekš tādiem (pie tam viņam tak divas riepas gandrīz lisas)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a ja nu ir daudzi tādi, kas izmanto to jebaj robotu un visi sola pēdējā sekundē? aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kā vispār notiekās tā štelle ar to solīšanu? kāda piemēram garantija jādod, ka esmu gatavs maksāt, bet nevis vienkārši mētāties ar likmēm? ...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KriXis rakstīja:
kā vispār notiekās tā štelle ar to solīšanu? kāda piemēram garantija jādod, ka esmu gatavs maksāt, bet nevis vienkārši mētāties ar likmēm? ...

Ja tu buutu preces tirgotaajs, tad tev, protams, buutu jeega chakareet tirdzinju ar taadiem fake-soliijumiem meegjinot uzsist cenu, bet ja esi pirceejs, tad jo mazaak soli, jo labaak (vislabaakais soliit pashaa peedeejaa briidii imho, kaa jau elbee teica).
No taa ka paardeveejs pats ar feikiem lietotaajiem sit cenu augshaa e-bay ir dazhaadi mehaanismi kaa ciiniities, un vinji to arii dara.

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KriXis rakstīja:
a ja nu ir daudzi tādi, kas izmanto to jebaj robotu un visi sola pēdējā sekundē? aiwa

Par to vari nešaubīties, ja prece ir tiešām laba. Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
altez rakstīja:
KriXis rakstīja:

Par to vari nešaubīties, ja prece ir tiešām laba. Wink

tad ir "robotu cinas", uzvar stiprakais vai tas, kam ir lielaka max likme Wink bet uzvar pa ieprieksejais zemakais robots + viens mnimalais solis. tur ari ta robotu fiska Idea

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ps: ja kads grasas registreties tai ezsnipper, padodiet man ieprieks zinu, nosutisu ipaso uzaicinajumu naac

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 6 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration