Atbildēt pie šī temata 122 lapa no 344 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 342, 343, 344  Nākošais
Ceļu satiksme (CP, radari, avarijas...)
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
166TI rakstīja:
mans vienalga liks tikai šoreiz precizi nomerisu savus 15 m un turpinasu vien likt ar trīstri...
 Cool

tāds nemaz nespītīgs un paklausīgs pilsons... shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es nemaz neesmu stūrgalvīgs Smile

turpini ziņot kā veicās!  Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Nav ko stāvēt zem zīmes ments Pārkāpi = maksā! :nepopulars_uzskats

nu vajadzēja tik tādu nieka lietu kā pacelt priekšējo riteni uz domkrata  Razz

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
edgarsfds rakstīja:
Oga rakstīja:
Nav ko stāvēt zem zīmes ments Pārkāpi = maksā! :nepopulars_uzskats

nu vajadzēja tik tādu nieka lietu kā pacelt priekšējo riteni uz domkrata  Razz

aha...tapat tie copi uliktu sodu jo 15 m no masinas lidz tristurim jabuut 45

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man shodien viens izbijis cp staastiija, ka atstaajis auto aiz gaajeeju paarejas, bet tagad noteikumi mainiijushies un prasa 5 metri staaveet ARII aiz paarejas. ieklebeeja logaa sveicienu par 30 latiem, aizbraca skaidroties uz pashvaldiibas maaju, bet nekaa - likums visiem viens Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Šodien nakti tā ap 01:00 ripoju no Rigas uz mājām. Līdz Tukumam migla ka neko īsti neredz. Nakts, neliels sagurums, lēnām ripinos tā uz 70-80. Spuņciemā rutīnas pārbaude dokumentiem, ripojam tālāk. Izbraucot Tukuma apli tā labi ātri paātrinoties līdz max pieļaujamajam pretīm pabrauc auto un uzreiz rauj ripā. Man skaidrs. Pēc īsa laika jau stāsta ka man tur tik un tik bijis. Zinu ka nebija. Aiziet ar maniem doc., uz savu auto. Pēc minūtēm trim, četrām atnāk atdot doc., un saka ka tomēr esot baig vālējis, re kā viss auto krašķ (tipa metāls dziest), labs mērījums ātrumam shura. Piekodina tā nedarīt un laimīgu ceļu. Laikam jau gribēj paņemt uz muļķi, izbraukuši uz šosejas, a tur neviena, vismaz kāds bij jāaptur  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
Šodien nakti tā ap 01:00 ripoju no Rigas uz mājām. Līdz Tukumam migla ka neko īsti neredz. Nakts, neliels sagurums, lēnām ripinos tā uz 70-80. Spuņciemā rutīnas pārbaude dokumentiem, ripojam tālāk. Izbraucot Tukuma apli tā labi ātri paātrinoties līdz max pieļaujamajam pretīm pabrauc auto un uzreiz rauj ripā. Man skaidrs. Pēc īsa laika jau stāsta ka man tur tik un tik bijis. Zinu ka nebija. Aiziet ar maniem doc., uz savu auto. Pēc minūtēm trim, četrām atnāk atdot doc., un saka ka tomēr esot baig vālējis, re kā viss auto krašķ (tipa metāls dziest), labs mērījums ātrumam shura. Piekodina tā nedarīt un laimīgu ceļu. Laikam jau gribēj paņemt uz muļķi, izbraukuši uz šosejas, a tur neviena, vismaz kāds bij jāaptur  Laughing

ahahahahahaaa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Čalis precīzi noformulēja!!

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
sodien braucu pa vpils soseju aiz melna un netira getza, sis gaja ta ar +40, ari pilseta, apdzina par a nepartraukto liniju un ta. sen sitadi nebija redzeti, ka vecajos laikos  Laughing

un vel man ienaca prata par fotoradariem. cik ilgi jau vinus mums uzstada? kadus paris gadus. pa visu so laiku uzstaditaji ir spejusi izdomat labi, ja kadas 10 vietas. un spitigi tajas ari uzstada. kapec? vini tiesam tik slinki, stulbi un tizli? viniem ir vienkarsi pokuj? ir kads sefs, kurs norada, kur kas jaliek. baigi gruti saskanot jaunas vietas. no parkarpeja viedokla jau forsi aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es ik pa laikam apskatos www.bmwpower.lv/map.php - lai iegaumētu ierastās vietas

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
es ik pa laikam apskatos www.bmwpower.lv/map.php - lai iegaumētu ierastās vietas

es sito apskatos, kad izbraucu no Rigas http://www.iphoneappsplus.com/navigation/radardetector/index.htm Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a simbiānim nav tāds?  smp

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
a simbiānim nav tāds?  smp

nez, man pokuj! Mr. Green

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mļe sukas job...  ceļi.Karoč vakar vēlu vakā,nu kautkur ap pl 23 noklūvu pie sevīm laukos,braucu mirīgi caur miestu.redzu pretī brauc auto un mlē es saktos ka šamais nāk man tieši virsū.es,lai izvairītos no sadursmes raulu pa labi uz ceļa nomali un tanī brīdī,mļe tāds pisaks pa labo pr riteni ka likās nu ir žopa.apstājos pie mā,apskatijos,viss kārtībā.Mlē,šorīt izeju ārā un konstatēju ka bij gan vakar žopa pēc tā tesiena,tik vēl nezināju cik liela.karoč noskrūvēju ripuli un tur pavērās burvīgs skats.diska iekšmala vienā vietā kapitāli sasista. Mad rit uz Rīgu būs ilgasi ceļš ar cīsiņu normāla izmēra riepas vietā.Mļe 218km jābubina ne ātrāk kā 80km/h emo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
23:00 lauku miests? gan jau pālī mēģināja tikt uz maa, vai pakaļ vēl vienam Rolling Eyes

un ar cīsiņu 150kmh mierīgi var močīt, pārbaudīts   naac

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 122 lapa no 344 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 342, 343, 344  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration