Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
AR 156 tahometrs kaput
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs AR 156 tahometrs kaput 
Vajag palīdzību, ir apstajies AR 156 tahometrs, sākumā domaju ka kontakts ir pazudis pie paša, bet nekā, varbūt kautkur pie motora kads apgriezienu lasītājs vai kautkas tāds, palīdziet ja zinat

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Un pie viena vēl, skatos jūsejā darbnīca tirgo tos amartizatorus GT cupline amīšus un atsperes, kādas atsauksmes par šo produktu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Viesis rakstīja:
Un pie viena vēl, skatos jūsejā darbnīca tirgo tos amartizatorus GT cupline amīšus un atsperes, kādas atsauksmes par šo produktu

par šo produktu domāju vis precīzāk un neitrālāko novērtējumu var dot muuris jo cik zināms viņš šo produktu testē uz div auto un ne pirmo gadu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es šos amīšus lietoju jau veselu nedēļu, ir labi. Viss strādā, stingrība laba, augstums arī laikam tagad ir pareizais, nekā iepriekš ar nolauztām atsperēm.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jebkuri jauni amortizatori būs labāki par jebkuriem nobeigtiem amortizatoriem. Tas pats par riepām Smile

Par tahometru - paskaties remontgrāmatā. Ja tādas nav - sūti PM, iedošu.

Pēdējoreiz rediģējis smic Fri Apr 09, 2010 1:57 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
Jebkuri jauni amortizatori būs labāki par jebkuriem nobeigtiem amortizatoriem. Tas pats par riepām Smile

Točna? Nemānies? Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pirms 5 gadiem pasrātam pirku amjus. Ķīniešu. Pakaļā 10 lati gabalā, priekša 23. Un neko. Iet joprojām Wink Vot tik nosaukumu neatceros tiem brīnumiem. Kaut kas no Denala ievestajiem mēsliem.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tur jau tā lieta, ka Alfa nu nekādīgi nevaru neko lētāku atrast par šo konketo variantu, a amīšus un atsperes ta vajdzētu nomainīt? ar to taho ir pavisam bēdīgi, visus štekerus esmu pārraustījis, bet nekā

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Viesis rakstīja:
Tur jau tā lieta, ka Alfa nu nekādīgi nevaru neko lētāku atrast par šo konketo variantu, a amīšus un atsperes ta vajdzētu nomainīt? ar to taho ir pavisam bēdīgi, visus štekerus esmu pārraustījis, bet nekā

Tad toč - jebkuri jauni ir labi un jāteic, ka CUP-Line piedāvājums priekš 156 ir vienkārsi BEZKAUNĪGI zemām cenām... Grrrr

Pēdējoreiz rediģējis palaidniex Fri Apr 09, 2010 2:17 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Viesis rakstīja:

es tikai nesaprotu, kapēc negriezies pie spečakiem - tik rausti štekerus??? Un visam lētumam taču arī ir robeža...braukt ar alfu un dīkt par dārgumu Rolling Eyes nesaprotu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Lieta tāda,spečuku mūsu pusē nav, piebraucot pie servisa visi jau pa logu lūr, ko ta tagad prasīs izdarīt, tad jau labāk es pats, starp citu esmu daudzas vainas pats novērsis un izdarījis, praktiski servisā nekas nopietnāks par eļļas maiņu un riepu montāžu nav darīts

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tad jau ir pietiekami daudz iemeslu braucienam uz galvaspilsetu... Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
italis rakstīja:
Tad jau ir pietiekami daudz iemeslu braucienam uz galvaspilsetu... Smile

pie tā nelaipnā direktoriņa ar to sūnu zaļo alfu?  emo  naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: AR 156 tahometrs kaput 
Viesis rakstīja:
Vajag palīdzību, ir apstajies AR 156 tahometrs, sākumā domaju ka kontakts ir pazudis pie paša, bet nekā, varbūt kautkur pie motora kads apgriezienu lasītājs vai kautkas tāds, palīdziet ja zinat

man liekas ka tahometrs njem signalu no klokjenes deveja, iespejams tur ir nekontakts.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration