Atbildēt pie šī temata 63 lapa no 175 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 173, 174, 175  Nākošais
Vajag padomu...
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Un kā tādu maitas pārāvumu atrast? Ir auto kuram divas joislas nesilda un viss, neko īpašu redzēt nevar.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
Un kā tādu maitas pārāvumu atrast? Ir auto kuram divas joislas nesilda un viss, neko īpašu redzēt nevar.

Pieļauju, ka testeris un pretestības samērīšana varētu līdzēt...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
dlhawk rakstīja:
elbee rakstīja:
arba rakstīja:
156 tā sēdeķļu apsilde ir butaforija SmileSmileSmile
vismaz mana pakaļa tā arī nesajuta strādā viņi vai nestrādā

+1 nav jegas pulties

Nu jau pa vēlu ielikti ir, bet pieslēgti nav. Bet kā ir ar pārējo visiem elektro stikliem, migliniekiem utt.

a nevar vienkarsi pievilkt kaut kadu plusu, doma tur baigo ipaso vadu vajag? ar parejiem vadiem ta pat aiwa

ps: un vispar ieliec savu labo motoru taja labaja bundza  Idea

Sarkanā krāsa labāka un negribu to sudrabu, labāk pārmetīšu visu labo un pārkrāsošu Very Happy
P.S. Un tā bundža nemiz tik laba nav kā likās. Jumts sarūsējis, grīda kā jau visiem un vēl dažas nestandarta vietas. Spārni, sliekšņi, durvis kas man nepieciešams ir labi un paņemšu sev, tā pat plānoju kaut kad visu to krāsot Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sveiki. Man nojuka stūres pastiprinātāja sūknis, jauns maksā diezgan daudz. Man teica ka itka derot no opel vektras bet tieši kādas nepateica. Varbūt kads zina no kadas? Vai iesakat ko darīt?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
der no visiem fiatiem..brava..bravo..marea....20 ls..daudz lētāk nedabūsi...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kāds ir mainījis 166-tai apakšējā plaukta elementus? https://www.eparts.lv/catalog/#brand:2/year:1999/fuel:2/model:3891/modification:10009/firstLevel:100013/secondLevel:100572/detail:1001599180/tab:1/force:1
https://www.eparts.lv/catalog/#brand:2/year:1999/fuel:2/model:3891/modification:10009/firstLevel:100013/secondLevel:100572/detail:1001599181/tab:1/force:1
Man vairāk interesē kā otro elementu nomainīt? Cenas labas? Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
woox rakstīja:
Kāds ir mainījis 166-tai apakšējā plaukta elementus? https://www.eparts.lv/catalog/#brand:2/year:1999/fuel:2/model:3891/modification:10009/firstLevel:100013/secondLevel:100572/detail:1001599180/tab:1/force:1
https://www.eparts.lv/catalog/#brand:2/year:1999/fuel:2/model:3891/modification:10009/firstLevel:100013/secondLevel:100572/detail:1001599181/tab:1/force:1

cenas +- tāpat kā visur Smile nomainīt vienkārši Smile noskrūvējam veco un uzliekam un piekrūvējam jauno Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:
woox rakstīja:

cenas +- tāpat kā visur Smile nomainīt vienkārši Smile noskrūvējam veco un uzliekam un piekrūvējam jauno Smile

es to otro elementu vienreiz mēģināju dabūt nost no plaukta un nesekmīgi, laikam būs jāņem palīgā Žanis Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alfai netīkams niķis parādījies - braucot pēkšņi nevar ielikt nevienā robā,bet pēc mirkļa viss ok. Kas par vainu varētu būt?  Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
blizis rakstīja:
Alfai netīkams niķis parādījies - braucot pēkšņi nevar ielikt nevienā robā,bet pēc mirkļa viss ok. Kas par vainu varētu būt?  Confused

Man tā bija pirms kārbas gultnis izjuka pa visiem zobratiem. Uz sekundēm 10 nevarēju ielikt nevienā robā, bet pēc tam itkā viss ok. Pēc kādas dienas vai divām man sajūgs palika grīdā un tā arī atpakaļ īsti neagriezās. Bet es tak negribu biedēt shura , varbūt Tev kas mazāk sāpīgs. Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
interesē spainim migliniekiem to stikliņu var tā vienkārši izņemt, neaiztiekot pašu miglinieku? Gribētos nomainīt, jo abi saplaisājuši, viens tā patiešām nepatīkami...

Domāju varētu uz kkādu organisko nomainīt, ko sakat, kaut kas tāds izdotos?  hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
RA rakstīja:
interesē spainim migliniekiem to stikliņu var tā vienkārši izņemt, neaiztiekot pašu miglinieku? Gribētos nomainīt, jo abi saplaisājuši, viens tā patiešām nepatīkami...

Domāju varētu uz kkādu organisko nomainīt, ko sakat, kaut kas tāds izdotos?  hmm

Nekas Tev tur nesanāks.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja runa par 145/146 preFL miglinieku tad varbūt.
Stikliņš ir taisns. Manam spainim viens arī ir neorģināls (laikam organiskais stikls), otrs orig.
Nezinu vienīgi ko TA saka par to ja ne vienam ne otram nav E uzraksts...

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Ja runa par 145/146 preFL miglinieku tad varbūt.
Stikliņš ir taisns. Manam spainim viens arī ir neorģināls (laikam organiskais stikls), otrs orig.
Nezinu vienīgi ko TA saka par to ja ne vienam ne otram nav E uzraksts...

Jā, par tiem E burtiem nebiju padomājis, bet tagad apskatījos, man abiem stikliņiem viņu nemaz nav! Very Happy Un izskatās ka ir mainīti tie stikliņi jau un nav vairs ko zaudēt... Tagad vienīgi jāpalūr kā viņus dabūt nost, izskatās ka būs čakarella  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
E tak var iegravēt  naac  aiwa

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 63 lapa no 175 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 173, 174, 175  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās