Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Stūre šķība
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Stūre šķība 
Tātad neziu vai balansējot ratus vai kā, bet man ir šķība stūre bik  Doh!  nepatīk tas...

vai ir tāds variants, ka var noraut to stūres priekšiņu (tā lai neizsprāgzt gaisa splvens) un tur atvelku kādu skrūvīti un pagriežu lai taisni un pievelku???

AR 156 2001. gada 2.0 TS

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ar šito uzmanīgi!!!! nepateikšu kā ir pareizi darīt, bet varu pateikt tikai to, ka dabūsi airbag lampiņu, ja nemākulīgi rīkosies!

Ja atmiņa neviļ bija jāslēdz nost akku (bet tad var pazust radio kods) vai arī nedrīkst atvienot airbag vadiņus, kamēr ir pieslēgts pie akku.

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tas nav risinājums. Jānoskaidro kāpēc stūre palika šķība. Bedre, apmale, piekares remonts.....
Varbūt iepriekš savērsums bij taisīts uz citiem diskiem, vai līkiem diskiem utt.
* Pārbaudīt vai piekarē viss OK
* Pārbaudīt/noregulēt savērsumu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man bik sašķiebās (par pāris grādiem) pēc sajūga remonta, drošvien tādēļ ka nostaigāja apakšrāmis bik, kad to noskrūvēja un pēc tam pieskrūvēja atpakaļ.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pārliekot stūres ratu par pāris zobiem tu dabūsi to taisni,bet tad neatrisinās galveno problēmu-šķībus riteņus del kā vistocamāk tiksgrauzti riteņu iekšmalas vai ārmalas.visu to kopā vistocamāk,ja ar piekari viss kārtībā,atrisinās riteņu savērsuma regulēšana.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilsons rakstīja:
Pārliekot stūres ratu par pāris zobiem tu dabūsi to taisni,bet tad neatrisinās galveno problēmu-šķībus riteņus del kā vistocamāk tiksgrauzti riteņu iekšmalas vai ārmalas.visu to kopā vistocamāk,ja ar piekari viss kārtībā,atrisinās riteņu savērsuma regulēšana.
+1 Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu man liekas ka tas radās tieši dēļ riteņu regulēšanas uz atpakaļ-taisnu pozīciju... bet nu karoch noskaidroshu visu kas un kaa no saakuma vnk nevis ēdīšu air bagu Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
shimis25 rakstīja:
nu man liekas ka tas radās tieši dēļ riteņu regulēšanas uz atpakaļ-taisnu pozīciju... bet nu karoch noskaidroshu visu kas un kaa no saakuma vnk nevis ēdīšu air bagu Very Happy

ja riteņi sataisīja sūdus, tad lai riteņi arī to lieto labo, stūre nav ne pie kā vainīga. Uztaisot sagāzumu/savērsumu utt regulēšanu, stūre nostāsies vietā Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:
shimis25 rakstīja:

ja riteņi sataisīja sūdus, tad lai riteņi arī to lieto labo, stūre nav ne pie kā vainīga. Uztaisot sagāzumu/savērsumu utt regulēšanu, stūre nostāsies vietā Wink

mēdz arī nevienāds nodilums un nevienāds piepumpējums arī mēdz krietni stūri pagrozīt... naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
ega rakstīja:
shimis25 rakstīja:

mēdz arī nevienāds nodilums un nevienāds piepumpējums arī mēdz krietni stūri pagrozīt... naac

njā, ja tā regulēšana bija šķība, riteni noēda, dabūja pa ceļam naglu... laikam šerlokholmsu nevajadzēja skatīties shura

P.S. vai man vienīgajam alfisti.lv ir pa brīdim met kļūdas pārejot uz citu lapu?  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jap bija kautkāds gļuks no rīta, laikam vēl viss nav recoverojies līdz galam...

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration