Atbildēt pie šī temata 11 lapa no 33 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 31, 32, 33  Nākošais
Alfa Romeo 100 gadu svinibas Italija
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Iepirku "Centenary kit" Wink

kas tas butu?

kuri tad ir tie kas brauc? vai visus pasakumus planojat apmeklet? vajadzetu varbut sakt sazimet shemu, kur tusejam, vai kopa, vai katrs mauc pa Milanu pec savas saprasanas un velmem utt.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
j.k. rakstīja:
Iepirku "Centenary kit" Wink

kas tas butu?

kuri tad ir tie kas brauc? vai visus pasakumus planojat apmeklet? vajadzetu varbut sakt sazimet shemu, kur tusejam, vai kopa, vai katrs mauc pa Milanu pec savas saprasanas un velmem utt.

Tas ir:
- karogs uz mašīnas priekš "Alfa Romeo hugs Milan"
- 2 ieejas biļetes uz pasākumiem
- 2 kepkas
- kautkādas nakļenes
- 2 kuponi priekš alfistu pusdienām

http://www.alfisti.com/images/AlfaRomeoCentenaryArese.pdf

Šitais imho ir aktuāls tikai tiem kas tur brauks ar Alfu.

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jeep rakstīja:
Milānas centrā ir pa pilno daudztāvu stāvietu. Nevajag celt stresu. Es pern tur nodzīvoju 2 nedēļas. Pārkings dienaktī maksāja no 14EUR līdz 25EUR.

Pārkings tur nav problēma. Problēma ir tas, ka vietējie var mierīgi tev uzbraukt virsū un pat neapstāties. Milānā uz nomu paņēmu 159 Alfu. Vienu reizi korķī vec ģets uzbrauca uz manas alfas spārna ar savu punto. Viņš pat neapstājās. Dabuju skriet viņam pakaļ un no aizdedezes izņemt atslēgas. Tālāk, es jutos kā lohs, jo gan poliči, gan ģets uz mani skatijās, kā uz idiotu. Bet labi vien bija. Alfu, kad ņēmu, nebiju paņēmis pilnu apdrošināšanu. Ja nebūtu protokola, man būtu jāmaksā pašrisks. Satiksmē spogulim man uzbrauca virsū divas reizes, bet tākā tam jau iepriekš bija trauma, Avis tam nepievērsa uzmanību.

Vobšem secinājums tāds - nomas autiņu Itālijā var ņemt tikai ar full insurance!!!

Pilnīga taisnība ,Milānā vēl ir daudz maz civilizēti , bet aizbrauciet uz Neapoli vai Palermo, tur ir "īstā" Itālijas satiksme. Sarkanais luksoforā neko nenozīmē , nemaz nerunājot par ceļazīmēm...
Iebuktēt sānos vai no aizmugures - tas ir pilnīgi normāli, pat nedomā , ka kāds apstāsies un sauks policiju.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
moš kāds saziedos alfistam braucienu? ĻOTI gribās braukt, bet slimoju ar makatanau  Crying or Very sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KriXis rakstīja:
moš kāds saziedos alfistam braucienu? ĻOTI gribās braukt, bet slimoju ar makatanau  Crying or Very sad
loti izlatita slimiba  shura  es ar to pasu sakeris Embarassed  shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a varbūt var braukt ar vienu nieri? aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KriXis rakstīja:
a varbūt var braukt ar vienu nieri? aiwa
Doh!  Doh!  Doh!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vajadzēja totalizatorā uzlikt uz Dinamo, kautvai vienā no spēlēm, un brauciens būtu kabatā  naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Njaa, man gan skjiet ka auto taja pilseta, tajaas dienas bus pilnigi lieks, viss notiek pilsetas centra (iznemot to braucienu a la megastukjis ap Milanu), kur mierigi var aizcapot ar kajam vai sab transp.

bet viens ir skaidrs - tur ir jaabut... tapec ari tika iepirktas biljetites lidmasinaa.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
domaju, ka galvenais ir nesamizties Mr. Green itali tak saprot, ko dara, aicinadami sabraukt Milana viesus ar 3000+ Alfa Romeo masinam

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
domaju, ka galvenais ir nesamizties Mr. Green itali tak saprot, ko dara, aicinadami sabraukt Milana viesus ar 3000+ Alfa Romeo masinam

Kas Tev liek būt par to pārliecinātam? shura Tie tak itāļi! "Re, cik smuki stāv daudz Alfu!" super "Labi, ejam nu tagad uzēst salātus - lai viņi tikmēr te pagrūstās. Smuki tak!" naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
elbee rakstīja:

Kas Tev liek būt par to pārliecinātam? shura Tie tak itāļi! "Re, cik smuki stāv daudz Alfu!" super "Labi, ejam nu tagad uzēst salātus - lai viņi tikmēr te pagrūstās. Smuki tak!" naac

... crazy  uz šito pat esmu gatavs uzlikt naudiņu - kas būs kad polis kuram jau sabuktēti sāni, krustā satiksies ar niknu wafeni pieminošu frici kuram no muguras taurē piedzēries žirgagalva, un krustu regulē vienaldzīgs itālis... Razz

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tapec tika pienjemts lemums to visu verot no malas... un ja nu baigi sakraosies, iekaps pie kada LV alfista pakaleja bekji paparazitees. Vienigais jautajums, via laidis pasakumos ieksa bez auto?
Kas tad ir tie drosmigie, kas dosis celja ar saviem auto?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es tā kā arvien vairāk sāku apsvērt iespēju vārdadienu svinēt IT apvienojumā ar šo te tusiņu.  aiwa  Vai ir kaut kāds plāns jau uz 23./24.jūn kaut kur kopistiski pulcēties Milānā? Jeb pagaidām katrs pats par sevi?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mans domāt ka vis prātīgāk, lētāk, ātrāk un ērtāk būtu tur nonomāt lielo skūteri vai manevrētīgu mocīti. Uzspēs redzēt visu ko gribēsi, parkingaproblēmas minimālas un veselīgs iedegums Smile

Atbildēt pie šī temata 11 lapa no 33 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 31, 32, 33  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration