ja gribu pasūtīt tikai to emblemu priekšā alfa , viņa maksā 19.99 eiro + 25 eiro pasta izdevumi !!!
vai nu meklē citur www, vai pērc tepat LV, man bija slinkums meklēt - darbnīcā pie eļļas maiņas uzskrūvēja jaunu neatceros pa cik, bet lētāk kā 45eur. vecā bija tik izbalējusi, ka jau kauns ik pa laikam sametās
runajot par izbalesanu ta ir diezgan aktuala problema 156tajam un 166 vecakam alfam ipasi tas nav noverots
Aha. Man 82. gada alfasudam bļemba bij gandrīz kā jauna Laikam vienīgais kas tam auto nerūsē
Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga 1984 Alfa-Romeo 90
j.k. rakstīja:
koijotins rakstīja:
MartinsT rakstīja:
Uldis rakstīja:
ja gribu pasūtīt tikai to emblemu priekšā alfa , viņa maksā 19.99 eiro + 25 eiro pasta izdevumi !!!
vai nu meklē citur www, vai pērc tepat LV, man bija slinkums meklēt - darbnīcā pie eļļas maiņas uzskrūvēja jaunu neatceros pa cik, bet lētāk kā 45eur. vecā bija tik izbalējusi, ka jau kauns ik pa laikam sametās
runajot par izbalesanu ta ir diezgan aktuala problema 156tajam un 166 vecakam alfam ipasi tas nav noverots
Aha. Man 82. gada alfasudam bļemba bij gandrīz kā jauna Laikam vienīgais kas tam auto nerūsē
a es par ko istam alfam blambas nepust
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
gadās ari pa nakti tādi akmentiņi, ka no rīta vairs nav
Netikai tas, mani vismaz pagaidām tā problēma neskar, bet ... es esmu secinājis vismaz pēc citiem, ka izbalē tiem, kas mazgā autiņu ar pārāk spēcīgu ķimiju, netikai parasto šampunu vai arī tur kur autiņu skrāpē birstes, tapēc pats mazgāju
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās