Autors |
Ziņojums |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Nu man viņš vienkārši nebija
Tāds nedaudz off topic, a kur var pa saprātīgām naudām to aizsargu iepirkt (nu kur kāds jau ir ņēmis)?
A to nomazgā motorīti, bet pēc pirmā lietus un zemes ceļa vis darbs
|
Tue Jan 23, 2007 3:23 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
Muuri, necepies par to karbona zemmotora pannu! Man ar visu pannu peec izbraukshanas cauri pelkjei bija netiirs viss augshpusee motoram. Tagad kautkur servisaa atdusas, nelaikjis. Taa ari ineesmu licis atpakalj. Protams, es servisam arii nesamaksaaju...
|
Tue Jan 23, 2007 3:28 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
es jau nu kautko uzliktu gan. ja būtu smagais V veida motors, tad laikam pat lumīnija pannu vajadzētu. orģinālo AR laikam nav jēgas meklēt, drīzāk pazvanīties uz kantoriem, kas tādas taisa.
|
Tue Jan 23, 2007 3:32 pm |
|
 |
Presto
Komentāri: 1969
|
muuris rakstīja:Nu man viņš vienkārši nebija
Tāds nedaudz off topic, a kur var pa saprātīgām naudām to aizsargu iepirkt (nu kur kāds jau ir ņēmis)?
A to nomazgā motorīti, bet pēc pirmā lietus un zemes ceļa vis darbs 
Plastikāta, nu tāda kā oriģinālā maksā ~ 37 Ls. bet tas kantoris atrodas kautk kur sono auto rajonā. Ja precīzi tad vajag apskatīties.
|
Tue Jan 23, 2007 5:00 pm |
|
 |
Presto
|
|
Tue Jan 23, 2007 5:01 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
Emef!
Tas plastikaata par 37 naudinjaam noteikti ir mans vecais, ko meegjina notirgot, lai atpelniitu salauzto reiku
Arii Sono auto rajonaa tas kantoris...
|
Tue Jan 23, 2007 5:08 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Es uzliku sev 3mm ņeržas pannu. Ir labi! Esmu apmierināc!
Tikai tagad kaukas ackrūvējies, biku uzgrab uz bruģa (bik kauns reizēm sanāk par tādām skaņām), be to tāpat drīz novērsīs...
Vienīgais tas mekaxāja 37 naudas, bet gandr'iz 2,5 reizes vairāk...
Toties ir ne tikai dubļu parādīšanās motortelpā ierobežota, bet motors jūtās trieciendrošs kā  čuguna apenēs...
_________________ in Busso we trust...
|
Tue Jan 23, 2007 5:31 pm |
|
 |
Presto
|
Nu nez, es braucu un man viss ir čikiniekā. Bet kur vajag tā līst, lai vajadzētu krāmēt zem purna liekus kilogramus pannas veidolā
|
Tue Jan 23, 2007 5:45 pm |
|
 |
Presto
|
Trax rakstīja:Emef!
Tas plastikaata par 37 naudinjaam noteikti ir mans vecais, ko meegjina notirgot, lai atpelniitu salauzto reiku
Arii Sono auto rajonaa tas kantoris...
Tev kas, kamēr lika pannu pamanījās reiku saluzt. Tad nu gan. Es nopirktu pannu un pats noteikti to arī uzliktu.
|
Tue Jan 23, 2007 5:46 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
MF rakstīja:Nu nez, es braucu un man viss ir čikiniekā. Bet kur vajag tā līst, lai vajadzētu krāmēt zem purna liekus kilogramus pannas veidolā 
Nu vismaz 147, lai panāktu komfortablu braukšanu ir diezgan mīksta priekšpiekare. Es esmu pamanījies uz Valsts Augstākās kategorijas ceļa pārsist karteri... Pieļauju, ka tas bija ledus un grants kopsasaldējumu kukurznis...
Salīdzinot 147 pakaļgala massu un 156 pakaļgala massu izriet otrs iemesls, kāpēc 147 ir vairāk tieksme "knābāt".
Un vēl ja 155 konstrukcija bija tāda, ka vispirms bija priekštilta balka un tad virs un aiz tās bija karteris, tad 147, lai dabūtu zemāku smaguma centru, karteris ir pirms un zemāk par priekštilta balku, līdz ar to uz Latvijas banānrepublikas lielceļiem daudz ievainojamāks nekā 155. Dzīvi pavadot uz vācu ceļiem par šādu fīču nebūtu domājis, jo ticamāk, nebūtu arī pārsitis karteri...
|
Tue Jan 23, 2007 5:53 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

|
klau, cik aptuveni izmaksā tāds kukurznis 2.0 motorītim?
man ar 2.5cm zemāku, kā standartā ik pa laikam sanāk dzirdēt skaņu grzzzzzzbbbssshhhhhhhhh, bet offroad cenšos braukt ļoooooti uzmanīgi.
|
Tue Jan 23, 2007 5:57 pm |
|
 |
muuris
Member of

|
Ja laicīgi pamani sekas, tad jaunueļļu un kartera metināšanu. Ja nu noklapē tad zem štukas tāpat iekļaujamies
Gadus divus atpakaļ saša motoru piedāvāja pa 600LVL tiesa 1.4TS, bet gan jau ka ar pāris simtiem tiek cauri.
|
Tue Jan 23, 2007 6:02 pm |
|
 |
muuris
Member of

|
Bet par pannu es domāju tikai dubļu pēc, jo lidz šim kādas divas reizes ir ceļu uzturētāji sagādājuši pārsteigumu auto zemākajiem punktiem.
|
Tue Jan 23, 2007 6:04 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

|
nē nu tik daudz es ar saprotu
a tur bleķis vai alumīnijs?
|
Tue Jan 23, 2007 6:06 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
MartinsT rakstīja:nē nu tik daudz es ar saprotu
a tur bleķis vai alumīnijs?
Nu man ir ņerža. ja būtu lumīnijs - tas dārgs
ja stiklene vai plastmasas - no dubļiem iespējams pasargā, bet no blieziena -
Mna ņērža izmaksāja ~92 lati mīnus simboliska Ziemsvētku atlaide aprīļa beigās... kaukur uz 85 laikam vienojāmies.
Tagadiņās būs dārgāk! Noteikti. Bleķis lētāks nav palicis.
Man ir 3 mm ņerža - biežaku nav jēgas, ja būs sitiens - cietīs lonžeri... Plānāka - neko daudz nenoturēs...
|
Tue Jan 23, 2007 6:10 pm |
|
 |
|