|
4 lapa no 4 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Aivars
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 374
Atrašanās vieta: Jelgava/Rīga
|
Pag, tūlīt gudri pateikšu..
A man ir Golfs un es esmu laimīgs, bet laimīgs gan es esmu ne tāpēc, ka man ir Golfs.
|
Fri Jan 15, 2010 12:10 pm |
|
 |
Sogjis
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 2111
Atrašanās vieta: Riga, Latvija
2000 Alfa-Romeo Spider
|
Nu bet puika tacu grib ekonomet. Tas tapat ka ar damam. Ja glibas glamurnu italieti, tad ekonomet nesanaks  Kas tur ko nesaprast?
|
Fri Jan 15, 2010 12:31 pm |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
Aivars rakstīja:Pag, tūlīt gudri pateikšu..
A man ir Golfs un es esmu laimīgs, bet laimīgs gan es esmu ne tāpēc, ka man ir Golfs.
Vot shis jau ir labi ruukts! Tiesham! Laime noteikti nav ritenjos
p.s. Galvenais jau lai patiik! Tad ari naudas nebuus zheel! A ja nepatiks, tad ari pieliekties sapumpeet riepu benjtankaa buus baisaa saape un mashiina meesls.
|
Fri Jan 15, 2010 12:44 pm |
|
 |
Sogjis
Member of

Komentāri: 2111
Atrašanās vieta: Riga, Latvija
2000 Alfa-Romeo Spider
|
Man sodien labs noskanojums, varu dalities ar padomiem pa brivu  Ja gribas, lai nekas nelust, japerk jauns lexus. Ja perc lietotu, tad bus jamaksa par remontiem. Ja perc lietotu un ne parak labi uzturetu (par ko var liecinat aizdomigi zema cena), tad par remontiem naksies maksat vairak. Tas laikam attiecas uz jebkadu marku lidzekliem.
|
Fri Jan 15, 2010 12:49 pm |
|
 |
FunyRoger
Pievienojies: 14 Jan 2010
Komentāri: 10
|
|
Fri Jan 15, 2010 2:34 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
FunyRoger rakstīja:Sogjis rakstīja:Nu bet puika tacu grib ekonomet. Tas tapat ka ar damam. Ja glibas glamurnu italieti, tad ekonomet nesanaks Kas tur ko nesaprast? 
Nu pag pag , ja es gribētu nenormāl ekonomēt tad paņemtu opeli un aiziet. Tas ko es jautāju bija, vai nebūs tā , ka alfa man ik pa mēnesi taisīs galvassāpes. Tas , ka mašīna par tādu naudu plīsīs ir skaidrs, tikai cik bieži un daudz bija jautājums 
Bieži/reti neizsaka cena, bet nojātība un nolaistība...
Un te vienam ir labs viedoklis, cik "lēts" var izrādīies opelis...
_________________ in Busso we trust...
|
Fri Jan 15, 2010 2:44 pm |
|
 |
FunyRoger
Pievienojies: 14 Jan 2010
Komentāri: 10
|
|
Fri Jan 15, 2010 3:18 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
FunyRoger rakstīja:palaidniex rakstīja:FunyRoger rakstīja:Sogjis rakstīja:Nu bet puika tacu grib ekonomet. Tas tapat ka ar damam. Ja glibas glamurnu italieti, tad ekonomet nesanaks Kas tur ko nesaprast? 
Nu pag pag , ja es gribētu nenormāl ekonomēt tad paņemtu opeli un aiziet. Tas ko es jautāju bija, vai nebūs tā , ka alfa man ik pa mēnesi taisīs galvassāpes. Tas , ka mašīna par tādu naudu plīsīs ir skaidrs, tikai cik bieži un daudz bija jautājums 
Nu labi opelis ne tas labākais piemērs
Bet nu domu sapratu 
Palaidniex ar to Opeli bij domaajis ka ir te cilveks kas kaartiigi iegraabas ar to marku.
Bet nu jaa, galvenaa doma ir nenopirkt nokautu auto. Un kalpos jloti labi. Bet 10 gadiigam auto vienmeer ir pa kaadai blusai. Kaa arii tehnika ir tehnika, nekad nevar zinaat kas, kur, kad notiks, bet ar labu maintenanci shiis iespeejamiibas varbuutiibu var ieveerojami samazinaat.
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Fri Jan 15, 2010 3:33 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Ja tā pavisam godīgi, tad no sludinājumu piedāvājumā esošajām 156-tajām varbūt tikai pāris auto būs daudzmaz ņemami. Es pat negribu ne domāt, ne zināt, kas notiktu ar tiem auto pāris mēnešus pēc iepirkšanas, kurus šobrīd var iepirkt 1000 - 1500 Ls robežās.  Atveram kabatas un ar sniega lāpstu šķūrējam ārā $$$.
156, manuprāt, ir jau tās paaudzes alfa, kur viss ir jau krietni elektrificēts, parādās visādi plastmasīgi loriņi, kam ātrāk noplīst, "uzticamie" fiat TS motori ar siksnām un plastmasas ruļļiem u.tml. Man pret auto kā tādu nav pretenziju, ja vien viņš ir bijis rūpīga saimnieka rokās. Krietns pulciņš mums te klubā tādi ir, bet viena cita lielākā daļa....  Pieļauju gan iespēju, ka tagad, krīzes laikos, varētu gadīties arī kāds labāk saglabājies eksemplārs par labākām naudām. Vienkārši jābrauc un jāskatās, ja ir interese.
|
Fri Jan 15, 2010 4:38 pm |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
FunyRoger rakstīja:woox rakstīja:Ja Tu domā to S4, kas ir par 1.5kls 99g, tad viņš ir bez doķiem un vēl liegums!
Lai pirktu alfu 156, tad ir jābūt ļoti labam piedāvājumam un tie uzrādītie nobraukumi ss.lv ir smieklīgi..
Un nopērkot alfu, pēc tam no viņas būs ļoti grūti atbrīvoties!!! Uz maiņu viņu arī neviens neņems!!!
Nē, S4 ir caur paziņu, tiko no Vācijas dzīts.
ņem to S4 un miers
_________________ @Scmic
|
Fri Jan 15, 2010 6:42 pm |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
FunyRoger rakstīja:
Nu konkrēti patīk šī te:
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/ghdbc.html
Cik nu man info ir, šitā ir pirkta jauna Latvijā, nobraukums ir īstais, bijuši divi īpašnieki, pēdējais ir bijusi meitene kas ar mašīnu braukusi uz skolu. Vot vienīgais kas nepatīk ir sistais labais spārns, cik piemēram varētu izmaksāt tā remonts?
Šitai drēbes salons.
Alfai jābūt iztapsētai ar ādu - standartā nāk momo, turklāt lietota auto cenu neietekmē.
_________________ @Scmic
|
Fri Jan 15, 2010 6:47 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
palaidniex rakstīja:FunyRoger rakstīja:Sogjis rakstīja:Nu bet puika tacu grib ekonomet. Tas tapat ka ar damam. Ja glibas glamurnu italieti, tad ekonomet nesanaks Kas tur ko nesaprast? 
aha it ipasi 1.6 ecotek ar ellas neteresanu  200 km un karteris sauss
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Sun Jan 17, 2010 12:46 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
a man patīk opeļi....
_________________ dejojam dizko!
|
Sun Jan 17, 2010 6:32 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
|
Sun Jan 17, 2010 6:47 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 8:20 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
4 lapa no 4 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|